Geçmiş olsun kalmasına sevindim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak hakkındaki hissiyatım ve temennim kalması yönünde Enes. Ha son gün çıkar gelirse bir takım bir tomar para (beklenenin üstünde) ile yönetim bence satar. Bizim gidenin yerini doldurma konusunda sıkıntımız var. O sebeple Burak kalmalı. Oynadığı oyun, var olduğu sisteme uyumu falan bunlar fasa fiso. Burak her türlü varyasyonda oynar. Hocaların yetersizliği üzerinden burada yorumlar yapılıyor. Top oynatmanın tek olurunu Burak'a top atmak olarak değerlendirirse Rıza gibiler böyle bir şablon çıkar ortaya. Ünal hoca bu durumu tersine çevirecek gibi görünüyor.
Papy için yoğun mesai var. Olmazsa iki alternatif.İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak yüksek yüzdede kalacak takımda.
Yorum
-
Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetimi istifa etmesi lazım. Trabzonspor’da büyüklük ve itibar bırakmadılar. Burak’ı taraftarın önüne attılar. Ne yazık ki taraftarda oyuna geldi. Şenol Güneş, Abdülkadir’i istese seneye,Abdülkadir’i de taraftarın önüne atarlar.
Yorum
-
Gaysey gir devreye ne bekliyorsun daha 2 saat var sevaptir gel al su adami hazir love almamissin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
elde 4 forvet 8 kanat oldu maşallah. Calebe yazık oldu çocuğa.
Yarın akşam zeki ile burak birlikte tribünlere giderek alkışlandımı tamamdır.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
burağa gitmek istedi diye kızmak anlamlı değil
yönetim gelir gelmez maaşına laf etti. üstüne paramız yok deyip durdu. pazarlamaya çalıştı. taraftarın bir kısmı ve hh istemedi. e adam zaten bjk li . normaldir gitsemmi acaba demesiceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
Yorum