Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne paylasti yau ?
    Menajeriyle paylaşmış konum İstanbul üstte yazı considering the future yani geleceği düşünmek

Yorum

• kesin sikecilerle anlasti bu
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Novak'ın top oynadığı yok zaten kaç zamandır. Keyfi bilir.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Menajeriyle paylaşmış konum İstanbul üstte yazı considering the future yani geleceği düşünmek
          Aynen, baktim simdi... bakalim ne olacak... sene sonuna kadar yedek bekleteceksin de iste sol bekte kimi oynatacagiz, skinti yaa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Novak konusunda zam artırımı dahi yapılmışken yönetime asla kızamam. Sturridge'i bahane edecekse de önce Sturridge'in kariyerine, sonra kendi kariyerine bir baksın. Böyle saçma sapan tavırlara girecekse de yolu açık olsun. Kapında yatacağız, ayaklarına kapanacağız gitme diye sanki. Utanmadan paylaştıkları şeye bak...

Yorum

Aynen, baktim simdi... bakalim ne olacak... sene sonuna kadar yedek bekleteceksin de iste sol bekte kimi oynatacagiz, skinti yaa
              Denizli maçında ki görüntüsü hiç hoş değildi burnuma kötü kokular geliyor valla

Yorum

Duygusal bakmamak lazim. Iyi performans gösterdigi sürec oynatilmali. Ömürboyu bizde oynamaya mecbur degil ya. Ayni zamanda bizde her futbolcu ile uzatmamiza gerek yok. Profesyonel bakmak lazim. Cok iyi bir oyumcuydu ve iyi performans gösterdi Trabzonsporda. Tesekkür edip güzel bir sekilde ayrilmali
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Sosa haric digerleri gitsin..Sampiyon olursak Sosa tutulur..Olamazsak da 2011 den sonraki kadronun dagilmasina benzer bir sürec yasayabiliriz..4. defa da sampiyonlugu caldirmayacagimizi düsünerek önümüzdeki sezonlar Trabzonspor un yildizinin parlayacagina inaniyorum..

Bazilari Trabzonspor u bayrak yaparak güya yanindaymis gibi algi operasyonu icindeyse Koc un ligin bitimine 5-6 hafta önce CB ye cikmasiyla isi kolayca halledebilirler..Bu ihtimal yok degil..Bazilarinin ders cikarip bu ise karismayacagini umuyorum..Bi yandan da Koc un baskanliginda bir Fb nin sampiyon olmasi Trabzonspor u bayrak yapanlar icin büyük bir yenilgi anlamina gelir..Kimsenin yardimina ihtiyacimiz yok..Önümüz kesilmesin gerisini yeter
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 01:17.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Novak olayinda korkulan oluyor sanırım.

Yorum

• Yavru Fenerbahçe... Takasa bak, komedi.

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kesin sikecilerle anlasti bu
                        Benim tahminim gs. Çünkü futbolcu ayartmakta üstlerine yok. Novak bence yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil. Hele Denizlispor maçında yediği çalımlar gözümün önüne geldikçe önümüzdeki maçlar adına ürpermiyor değilim. Giderse şayet yerine Rizespor'un solbekini alabiliyorsak alalım işimizi fazlasıyla görür. Ayrıca söz konusu oyuncu İstanbul'da hangi takıma giderse gitsin sık sık yedek kulübesinde oturacağını düşünüyorum. Çünkü kendisinin fazla abartıldığına inanıyorum.

Yorum

• sözleşmesinin bitmesine 5 ay kalmış topçunun hala menajerinin ülkeye gelmesini bekleyen yönetime değil de topçuya sövmek ne bileyim ya

Yorum

• Asıl sorun Novak'in gitmesi değil. Asil sorun gitmeye karar veren ve bir başka kulüp ile -olduysa- bir antlaşma yapan Novak'in salma ihtimalidir.

Bizim yedek sol bekimiz yok. Novak profesyonel davranmayip salarsa işimiz yaş.

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asıl sorun Novak'in gitmesi değil. Asil sorun gitmeye karar veren ve bir başka kulüp ile -olduysa- bir antlaşma yapan Novak'in salma ihtimalidir.

Bizim yedek sol bekimiz yok. Novak profesyonel davranmayip salarsa işimiz yaş.
                              Sözlesmenin 6 ay bitmesine kaldi ise külübeden izin almaya gerek yok. Ayrica bizimle illaki masaya oturmustur ama anlasamadik.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sözlesmenin 6 ay bitmesine kaldi ise külübeden izin almaya gerek yok. Ayrica bizimle illaki masaya oturmustur ama anlasamadik.
                                Onda sıkıntı yok. Kendi tercihi saygi duymak lazim. Sorun dedigim gibi salar mi salmaz mi? Umarim profesyonel davranır ve kalan dönemde de parasini hak edecek kadar oynar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X