İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajeriyle paylaşmış konum İstanbul üstte yazı considering the future yani geleceği düşünmekTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Novak konusunda zam artırımı dahi yapılmışken yönetime asla kızamam. Sturridge'i bahane edecekse de önce Sturridge'in kariyerine, sonra kendi kariyerine bir baksın. Böyle saçma sapan tavırlara girecekse de yolu açık olsun. Kapında yatacağız, ayaklarına kapanacağız gitme diye sanki. Utanmadan paylaştıkları şeye bak...
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen, baktim simdi... bakalim ne olacak... sene sonuna kadar yedek bekleteceksin de iste sol bekte kimi oynatacagiz, skinti yaa
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen, baktim simdi... bakalim ne olacak... sene sonuna kadar yedek bekleteceksin de iste sol bekte kimi oynatacagiz, skinti yaaTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Sosa haric digerleri gitsin..Sampiyon olursak Sosa tutulur..Olamazsak da 2011 den sonraki kadronun dagilmasina benzer bir sürec yasayabiliriz..4. defa da sampiyonlugu caldirmayacagimizi düsünerek önümüzdeki sezonlar Trabzonspor un yildizinin parlayacagina inaniyorum..
Bazilari Trabzonspor u bayrak yaparak güya yanindaymis gibi algi operasyonu icindeyse Koc un ligin bitimine 5-6 hafta önce CB ye cikmasiyla isi kolayca halledebilirler..Bu ihtimal yok degil..Bazilarinin ders cikarip bu ise karismayacagini umuyorum..Bi yandan da Koc un baskanliginda bir Fb nin sampiyon olmasi Trabzonspor u bayrak yapanlar icin büyük bir yenilgi anlamina gelir..Kimsenin yardimina ihtiyacimiz yok..Önümüz kesilmesin gerisini yeterEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 01:17.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin sikecilerle anlasti bu
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl sorun Novak'in gitmesi değil. Asil sorun gitmeye karar veren ve bir başka kulüp ile -olduysa- bir antlaşma yapan Novak'in salma ihtimalidir.
Bizim yedek sol bekimiz yok. Novak profesyonel davranmayip salarsa işimiz yaş.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözlesmenin 6 ay bitmesine kaldi ise külübeden izin almaya gerek yok. Ayrica bizimle illaki masaya oturmustur ama anlasamadik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum