Dalga mı geçiyorsunuz Sturridge satılsın diyenler. En azından bu sene sonuna kadar kesinlikle satılamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stuyu edward bey göndertmez. Onun kulağına bir şey fisildayacak ve bir şeyler olacak stu özel şutu olan birisi. Siklon şutu çeken ender futbolculardan. Diğeri tsubasa.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Sturridge ikinci yarı bizim için çok önemli 5-6 maç kazandırsa zaten yeterde artar bile. Ben artık bu mantıktayım. Yeneceğimiz maçlarda oynamasa da olur. Rize maçı gibi kritik yerlerde oynasın. Napalım artık bizi bu düşüncelere sevketti. Yoksa oynasa her maç zaten çok büyük fark yapar ama işte..Trabzonspor deyince durur akan sular.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu değilsen bu mesajlar ne
Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?
seninki harika bir kolaj olmuş da ben artık şizofreniye bağlıyorum başka mantıklı bir açıklama yok çünkü. Kim niye bu kadar palavraya ihtiyaç duysun
Yorum
-
Devre arasında kaliteli stoper bulmak zor.
Liglerin tatil olduğu Brezilya gibi ülkeler iyi irdelenir ise belki iyi bir takviye yapabiliriz.
Yine de riske girmeden bu dönemi kiralık stoper bularak geçirmemizde fayda var.
Eski Başakşehir, Sivas oyuncusu Manuel Da Costa maliyeti de düşüldüğünde bize cuk oturur ama sanırım gündemde değil.
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRobert mak Konya diyorlar bu adam nasıl kaçar biz Konya’dan daha tanınır bir takımız
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyona sturige satılmaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu değilsen bu mesajlar ne
Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ömer Keskinsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar olumsuz davranmaya gerek yok bence. Kötü bir niyetle yapmıyor bence kimse bunu. Herkes bir tanıdığı aracılığıyla bilgiler alıyor ve bizlerle paylaşmaya çalışıyor. Söylenenin yanlış çıkması veya sonradan bozulması söyleyen kişiyi zan altında bırakmamalı. Twitter da takipçi kasanlar farklı tabi. Ama forumda bilgi paylaşımının kimseye birşey kazandırdığı yok. Bu şekilde aldığı bilgileri bizlerle paylaşan birçok kişiyi forumdan uzaklaştırdık zaten. Sadece kesin bilgi isteyenler KAP'ı takip edebilir. Burda duyulan isimler ve isimler üzerine analizleri okumak için geliniyor sıklıkla. Herkese iyi forumlar.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoksa kimse neden olmadı diye hesap sormuyor zaten
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum