Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dalga mı geçiyorsunuz Sturridge satılsın diyenler. En azından bu sene sonuna kadar kesinlikle satılamaz.

Yorum

• 5 milyona hediye paketi yaparım onu.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stuyu edward bey göndertmez. Onun kulağına bir şey fisildayacak ve bir şeyler olacak stu özel şutu olan birisi. Siklon şutu çeken ender futbolculardan. Diğeri tsubasa.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Boşuna kendinizi hırpalamayın. Sturridge'e teklif olsa zaten adam İngiltere'den veda paylaşımı yapar, tutamazsın elde. Başka ülkeden varsa bilemem.

Yorum

• Sturridge'nin gideceğini düşünmüyorum. En son ekibe katılan yabancı hoca bile kendisi için getirilmişken kolay kolay satmaz yönetim.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Sturridge ikinci yarı bizim için çok önemli 5-6 maç kazandırsa zaten yeterde artar bile. Ben artık bu mantıktayım. Yeneceğimiz maçlarda oynamasa da olur. Rize maçı gibi kritik yerlerde oynasın. Napalım artık bizi bu düşüncelere sevketti. Yoksa oynasa her maç zaten çok büyük fark yapar ama işte..
              Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Duyumcu değilsen bu mesajlar ne

Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?
                Harbi mükemmel derlemişsin, ben bu kolpalardan çok görüyorum bu forumda ama üşeniyorum eski mesajlarını bulmaya profile de bakmıyorum gülüp geçiyorum.
                seninki harika bir kolaj olmuş da ben artık şizofreniye bağlıyorum başka mantıklı bir açıklama yok çünkü. Kim niye bu kadar palavraya ihtiyaç duysun

Yorum

• Devre arasında kaliteli stoper bulmak zor.

Liglerin tatil olduğu Brezilya gibi ülkeler iyi irdelenir ise belki iyi bir takviye yapabiliriz.

Yine de riske girmeden bu dönemi kiralık stoper bularak geçirmemizde fayda var.

Eski Başakşehir, Sivas oyuncusu Manuel Da Costa maliyeti de düşüldüğünde bize cuk oturur ama sanırım gündemde değil.

Yorum

• Robert mak Konya diyorlar bu adam nasıl kaçar biz Konya’dan daha tanınır bir takımız

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Robert mak Konya diyorlar bu adam nasıl kaçar biz Konya’dan daha tanınır bir takımız
                      tam vakayemenin ters kanadında oynayacak topçuydu aslında

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 milyona sturige satılmaz.
                        Hiçbir faydası yok sürekli ağrım var diyen adamdan ne olur böyle bir para teklif edildiyse deli olmayan hemen satar.Taliscayıda alır herif çinden kaçmaya çalışıyordur zaten taliscayı almak Trabzonsporu direk favori yapar.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Duyumcu değilsen bu mesajlar ne

Duyumculuk mu oynuyorsun yoksa?
                          Bu kadar olumsuz davranmaya gerek yok bence. Kötü bir niyetle yapmıyor bence kimse bunu. Herkes bir tanıdığı aracılığıyla bilgiler alıyor ve bizlerle paylaşmaya çalışıyor. Söylenenin yanlış çıkması veya sonradan bozulması söyleyen kişiyi zan altında bırakmamalı. Twitter da takipçi kasanlar farklı tabi. Ama forumda bilgi paylaşımının kimseye birşey kazandırdığı yok. Bu şekilde aldığı bilgileri bizlerle paylaşan birçok kişiyi forumdan uzaklaştırdık zaten. Sadece kesin bilgi isteyenler KAP'ı takip edebilir. Burda duyulan isimler ve isimler üzerine analizleri okumak için geliniyor sıklıkla. Herkese iyi forumlar.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ömer Keskinsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadar olumsuz davranmaya gerek yok bence. Kötü bir niyetle yapmıyor bence kimse bunu. Herkes bir tanıdığı aracılığıyla bilgiler alıyor ve bizlerle paylaşmaya çalışıyor. Söylenenin yanlış çıkması veya sonradan bozulması söyleyen kişiyi zan altında bırakmamalı. Twitter da takipçi kasanlar farklı tabi. Ama forumda bilgi paylaşımının kimseye birşey kazandırdığı yok. Bu şekilde aldığı bilgileri bizlerle paylaşan birçok kişiyi forumdan uzaklaştırdık zaten. Sadece kesin bilgi isteyenler KAP'ı takip edebilir. Burda duyulan isimler ve isimler üzerine analizleri okumak için geliniyor sıklıkla. Herkese iyi forumlar.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Aksini söylemiyorum ama duyumcu değilim diyip bunları yazması olmadı.

Yoksa kimse neden olmadı diye hesap sormuyor zaten

Yorum

• Alırken Türk, satarken Avrupalı hesabı yapacaksın. Bugün 5 milyon euro bir EPL takımı için çerez parası, formasını alırlar Stu’nun o paraya.

Yerli bir oyuncuyu 4 milyon TL bonservisle aldığını düşün, aynı hesaba geliyor.
                              En son jönts tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 21:20.

Yorum

• Sosa ile Novak hâlâ sözleşme uzatmadılar yine aynı son hiç mi ders almıyoruz Novak her tatilde soluğu İstanbul'da alıyor kaçacak belli yönetim uyumaaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X