stoperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr stopeeeeeeeeeeeer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bilal hamlesi beklediğim ve istediğim bir hamleydi. Kendi coğrafyasına ve derli toplu bir takıma geldi. Yolu bahtı açık olsun. Çok fayda sağlayacağı kanaatindeyim.
Haydi bir de stoper...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilal'in yarım sezonluk maaşı 25 bin euro bile değil
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç oyuncular konusunda abartılı bir heyecan var.Ben de genç yetenekleri çok severim ama sürekli neden şunlar oynatılmıyor vb. ifadelere katılmıyorum.Genç çocukların neredeyse tamamına hazırlık maçlarında şanslar verildi ve verilmeye de devam ediyor.Kimlerin yetenekli olduğunu,kimlerin yeteneksiz olduğunu zaten net bir şekilde görüyorum.
Yetenekli olanlar neden oynamıyor diyenler var.Fizik güç ve tempoları süper ligin çok altında olduğu için oynamıyorlar.Trabzonspor da neden oynamıyor diyenler,bu arkadaşları bırakın süper ligi,ptt den bile kiralamak isteyen takımlar neden çıkmıyor sorusuna cevap vermeleri lazım.
Kerem Baykuş : 19 yaşında,oyuna giriyor ama topsuz alanda yürüyor.Avrupada 19 yaşında 90 dk it gibi koşuyorlar.
Cafer Tosun : Topsuz alanda yürüyor.Topla da yeterince etkili gözükmüyor.Bu haliyle ptt de bile oynatmazlar.
Faruk Can : Bindirmeleri iyi gibi ama fiziksel eksikleri var.Zamana ihtiyacı var.Aşama katetmesi lazım.
Atakan : Fiziğini güçlendirmeli,çok çalışmalı.Zamana ihtiyacı var.
Taha : Çok az izleyebildim hazırlık maçında.Teknik anlamda fena değil gibi ama onun da zamana ihtiyacı var.
Hakan Yeşil : Akıllı bir oyuncu izlenimi edindim.Hazırlık maçlarında birkaç kez daha görmek lazım.
Serkan : Sağ bek de çok tedirgin oynuyordu.Sağ kanada geçince daha özgüvenli hareket ettiğini gördük.
Abdurrahim : İleride çok aşama katedebileceğine inanmıyorum.Trabzonspor seviyesinde değil.
Safa Kınalı : Altyapı maçlarında teknik bir oyuncu izlenimi verdi ancak hazırlık maçında etkili değildi.Beklemek gerek.
Behlül Aydın : Tekniği iyi.Sol ayağını iyi kullanıyor.Fizik olarak süper lig düzeyinde değil.Gelişim şart.
Salih Kavrazlı : Çabukluğu ve son vuruş kalitesi iyi gibi duruyor.Gelişime açık.Çalışmaya devam.
Muhammet Akpınar : Yaşı genç ama teknik olarak çok kötü duruyor.
Koray Kılınç : Teknik kapasitesi çok zayıf.Forma şansı bulma ihtimali çok olumsuz durumlar haricinde yok.
Olmasını en çok istediğim: Kerem
Hiç olamayacağını düşündüklerim:Koray ve Cafer
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Onur Erçetin genç oyuncu konusunda süreci iyi planlamak lazım. ne kadar hazır olursa olsun lig temposuna alışmak zaman alıyor. bunu da maç oynamadan aşmak mümkün değil. ufak ufak oynatmaya devam edeceksin doğru oyuncuları, bir noktada oyuncunun fiziksel dönüşümü hissedilmeye başlar.
Hazırlık maçlarında tüm gençleri aynı anda kullanıyoruz bu nedenle kimin ne yaptığı belli olmuyor.Dengeli,düzgün planlanmış ilk 11 lerde araya gerçekten hakettiği düşünülen birkaç genç ismi koyarak deneme yapsak daha mantıklı olacak.Aynı anda tüm gençlerin ilk 11 de olması nispeten iyi olanların da kötü gözükmesine neden olabiliyor.
İfade ettiğin gibi iyi planlama yapılması şart.Bunu da altyapının önemini bilen yönetim ve teknik heyet gayet iyi biliyordur bence.Yetenekli,hak eden isimleri 10 dk da olsa oynatacaksın kupa maçında,aksi taktirde üst düzeyde kimin patlama yapabileceğini değerlendirmek çok zor oluyor.
Ben şahsen altyapı maçlarını izlemiyorum.Hazırlık maçlarını her yıl takip ediyorum.Buradan gördüğüm kadarıyla analiz yapmaya çalışıyorum.Altyapı maçlarını izleyenler bazı şeyleri daha farklı görüyor olabilirler.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilal'in yarım sezonluk maaşı 25 bin euro bile değil
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerkay Sefa Kara vardı o çocuktan ümitliydim ne oldu. Baktım başlığınıda bulamadım
fena sezon gecirmiyor.
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 12:57.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yusuf Sarının youtubeda ki kısa videolarını ve milli takımda ki maçını izlediğimde hızlı,dribbling yapabilen ama oyun zekası zayıf bir oyuncu olduğunu net olarak anlamıştım.Profesyonel olarak oynadıkça biraz daha akıllı hareket etmeye başladı ama yine de oyun zekası zayıf.Bazen rakibin içinden geçmeye çalışıyor.
Bilal için de sözlüklerde ki yorumları okudum.Genel olarak hızlı,çevik,dribblingleri iyi bir isim olduğuna dair yorumlar okurken olumsuz olarak ise oyun zekasının zayıf olduğu ve beş kişinin içine girip top kaybı yapıp atağı bitirebildiğine dair ifadeler de gördüm.Yusuf Sarıdan daha kötü olacağını sanmıyorum.Oyuna enerji katsın,geniş alanda birkaç depar atıp takımı kontraya çıkarsın yeter.Son yarım saat kullanırız,takım çok yorgun düştüğünde işimize yarar.Hızlı çıkacak adam eksikliği olduğu için sezonun ilk yarısında maçların ikinci yarısında çok sıkıntı yaşadık.30 dk kendi yarısahamızdan çıkamadığımız bir Gs maçı var ki rakip takımın forveti Adem Büyük ve sol kanadı da Ömer Bayram idi.Sonuç olarak hızlı isimlerin her türlü bize katkı sağlayacağını düşünüyorum.Adama futbolun asgari ücretlisi muamelesi yaptık zaten ne bekliyoruz.Yarım sezon için 30 bin euro vereceğiz,bir maç kazandırsa 2.7 milyon tl(410 bin euro) kulübün kasasına girecek.Bence fena bir transfer değil.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 12:58.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerkay Sefa Kara vardı o çocuktan ümitliydim ne oldu. Baktım başlığınıda bulamadımKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.ligde kiralık Kastamonuspor"da sonradan oyuna giriyor son haftalarda 4 gol 3 asist falan performansı var yetenekli çocuk sokr alınca kontra atak futbolunda kullanıyor hoca fakat fizik olarak eksiği var 2.lig fizik mücadele ligi.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum