Transfer dediğimiz konu bir çok unsurdan oluşmalı.
Benim futbol görüşüme göre iyi olan bi oyuncu baskasının futbol görüşüne göre kötü olabilir bu doğal.
Hepimiz aynı maçları izlerken birileri X oyuncuyu maçın yıldızı,diğer birileri de sahanın en kötüsü olarak görebiliyor.
Ben bütün bunların en büyük sebebini"Sistemsiz oyun anlayışı" olarak görüyorum.
Atıyorum birisi takımdan kontra atak futbolu beklediği için oyunculardan bu tarz yetenekler bekliyor.
Olmayınca da beğenmiyor.
Biz şu kaos futbolu anlayışımızdan sıyrılmadıkça bunlar hep olacak.
Eldeki oyuncu kadrosu karmakarışık oyunculardan kurulu olduğu için bir sistem ortaya çıkmıyor haliyle.
Bunu da çok fazla eleştiremiyorum ama
Mevcut mali durumda elde ki tüm oyuncuları gönderip takımı komple değiştirecek halimiz yok.
Burada hata yapılan konu,yapılan anormal transferler.
İç dengeyi bozan Obi Mikel ve Sturridge transferleri oldu.
Bu arada ikisini de oyun ve katkı olarak çok beğeniyorum fakat takımın havası çok başka bir noktaya kaydı bu transferlerle maalesef.
Benim futbol görüşüme göre iyi olan bi oyuncu baskasının futbol görüşüne göre kötü olabilir bu doğal.
Hepimiz aynı maçları izlerken birileri X oyuncuyu maçın yıldızı,diğer birileri de sahanın en kötüsü olarak görebiliyor.
Ben bütün bunların en büyük sebebini"Sistemsiz oyun anlayışı" olarak görüyorum.
Atıyorum birisi takımdan kontra atak futbolu beklediği için oyunculardan bu tarz yetenekler bekliyor.
Olmayınca da beğenmiyor.
Biz şu kaos futbolu anlayışımızdan sıyrılmadıkça bunlar hep olacak.
Eldeki oyuncu kadrosu karmakarışık oyunculardan kurulu olduğu için bir sistem ortaya çıkmıyor haliyle.
Bunu da çok fazla eleştiremiyorum ama
Mevcut mali durumda elde ki tüm oyuncuları gönderip takımı komple değiştirecek halimiz yok.
Burada hata yapılan konu,yapılan anormal transferler.
İç dengeyi bozan Obi Mikel ve Sturridge transferleri oldu.
Bu arada ikisini de oyun ve katkı olarak çok beğeniyorum fakat takımın havası çok başka bir noktaya kaydı bu transferlerle maalesef.
Yorum