Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer dediğimiz konu bir çok unsurdan oluşmalı.
    Benim futbol görüşüme göre iyi olan bi oyuncu baskasının futbol görüşüne göre kötü olabilir bu doğal.
    Hepimiz aynı maçları izlerken birileri X oyuncuyu maçın yıldızı,diğer birileri de sahanın en kötüsü olarak görebiliyor.
    Ben bütün bunların en büyük sebebini"Sistemsiz oyun anlayışı" olarak görüyorum.
    Atıyorum birisi takımdan kontra atak futbolu beklediği için oyunculardan bu tarz yetenekler bekliyor.
    Olmayınca da beğenmiyor.
    Biz şu kaos futbolu anlayışımızdan sıyrılmadıkça bunlar hep olacak.
    Eldeki oyuncu kadrosu karmakarışık oyunculardan kurulu olduğu için bir sistem ortaya çıkmıyor haliyle.
    Bunu da çok fazla eleştiremiyorum ama
    Mevcut mali durumda elde ki tüm oyuncuları gönderip takımı komple değiştirecek halimiz yok.
    Burada hata yapılan konu,yapılan anormal transferler.
    İç dengeyi bozan Obi Mikel ve Sturridge transferleri oldu.
    Bu arada ikisini de oyun ve katkı olarak çok beğeniyorum fakat takımın havası çok başka bir noktaya kaydı bu transferlerle maalesef.

Yorum

• İlk olarak çepni_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muriqi nin 3 sarı kartı halen geçerliymiş, bugün kart görmesi durumunda haftaya cezalıymış bu doğru haber mi acaba
      Doğru olmasına doğru da bir hücum oyuncusunun kart görmesi biraz zor. Hele oynadığı takıma bakılırsa daha da zor.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        börgır king sponsorluğu kadar boş beleş bir sponsorluk olamaz .
        gidecekmişiz . eeeeee ? trabzonspor menüsü seçecekmişiz .
        eeeeeee ? sonra 7 lirası kulübe kalacakmış.

ulan 1000 kişi bu menüyü seçse ,
        7 liradan anca yapılan anlaşmanın kırtasiye masrafı çıkar .
        zaten lansmanda basından biri bunu gündeme getirdi .
        heriflerin ceo'su soruyu hemen geçiştirdi .

artı bu 7 lira kasa girişi demek değil .
        o 7 liranın 6 lirası bankalara olan borcuna gidecek ,
        sana da 7 liradan 1 lira kalacak demek .

biri bana Allah için söylesin !
        kaç kişi börgır king'e gidecek de ,
        trabzonspor menüsü isteyecek ?
        1000 kişi , 2000 kişi , 10000 kişi ?

milletin altına giymeye donu yok ,
        bir de o mazot yağına batırılmış hissi veren ,
        kokuşmuş tavuklarına mı 25-30 lira bayılacaklar ?

ama gelen paranın azı çoğu olmaz .
        iyi de hacı !
        beklenenden az olacak , cüzi miktar bir girdinin ,
        toplum nezdinde kulübün itibarını zedeleyeceği hiç aklına gelmiyor mu peki ?

61 li hatlarla yapılmaya çalışılan ama elimizde patlayan ,
        mesaj destek fiyaskosundan da mı ders almadınız ?

bu anlaşmanın bize hiç bir getirisi yok .
        asıl adamlar bizi kullanarak ,
        kendi reklamını yapıyor .

bizde bunlara çanak tutuyoruz .

Acayip yakışıklısın bence.
        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Manoel h.o
          Kaynak?

Yorum

• Transfer yaparken scuat ekibinden çok daha fazlasının gerekli olduğunu düşünüyorum.
            Mesela en büyük unsur,bizim nasıl bi oyuncuya ihtiyacımız olduğu konusudur.
            Sırf adı sanı var diye alırsınız bi adam,önündeki arkasındaki adamla uyumu olmaz ondan sonra hadi başka sıkıntılar.
            1-Neye ihtiyaç duyuyoruz.
            2-Fiziksel yeterlilik.
            3-Çabukluk
            4-Geçmişte yaşanmıs transfer tecrübeleri
            5-Yaş
            6-Fiyat
            7-Oyuncunun ahlaki durumu
            8-Oyuncunun takıma uyumu
            9-Oyuncunun transferinin takımın "Genel" anlamda ki psikolojisine ve fiziksel gücüne yapacağı olumlu,olumsuz etki
            10-Scuat ekibinin yeterliliği
            11-Hocanın kendi kafasındaki oyuncu tarzı
            Vesaire,vesaire bu liste uzar gider.
            Tüm bu maddeler,birbiriyle örtüşüyorsa ya da azami ne kadarı örtüşüyorsa yaparsın transferi.
            Ondan sonra dersin ki "Elimizden geleni yaptık ama tutmadı"
            En azından şu saatten sonra transferleri bazı prensipler doğrultusunda yapabilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              börgır king sponsorluğu kadar boş beleş bir sponsorluk olamaz .
              gidecekmişiz . eeeeee ? trabzonspor menüsü seçecekmişiz .
              eeeeeee ? sonra 7 lirası kulübe kalacakmış.

ulan 1000 kişi bu menüyü seçse ,
              7 liradan anca yapılan anlaşmanın kırtasiye masrafı çıkar .
              zaten lansmanda basından biri bunu gündeme getirdi .
              heriflerin ceo'su soruyu hemen geçiştirdi .

artı bu 7 lira kasa girişi demek değil .
              o 7 liranın 6 lirası bankalara olan borcuna gidecek ,
              sana da 7 liradan 1 lira kalacak demek .

biri bana Allah için söylesin !
              kaç kişi börgır king'e gidecek de ,
              trabzonspor menüsü isteyecek ?
              1000 kişi , 2000 kişi , 10000 kişi ?

milletin altına giymeye donu yok ,
              bir de o mazot yağına batırılmış hissi veren ,
              kokuşmuş tavuklarına mı 25-30 lira bayılacaklar ?

ama gelen paranın azı çoğu olmaz .
              iyi de hacı !
              beklenenden az olacak , cüzi miktar bir girdinin ,
              toplum nezdinde kulübün itibarını zedeleyeceği hiç aklına gelmiyor mu peki ?

61 li hatlarla yapılmaya çalışılan ama elimizde patlayan ,
              mesaj destek fiyaskosundan da mı ders almadınız ?

bu anlaşmanın bize hiç bir getirisi yok .
              asıl adamlar bizi kullanarak ,
              kendi reklamını yapıyor .

bizde bunlara çanak tutuyoruz .
              Galatasaray formasinda Pizzaci icin reklam yapiyor, onlara birsey olmuyorda, bizim imajimizi Burger King'mi zedeleyecek? Keske dünyada Burger King gibi imajimiz ve taninmisligimiz olsa.

Sanki Amazon, Apple yada Alphabet gibi sirketler siraya girms bize sponsorluk yapmak icin.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Çok merak ediyorum,her hafta gerek tribün gerekse tvden izlediği Trabzonspor futbolcusunu doğru düzgün analiz edemeyenler, 19 yaşındaki çocuğun sınıf atlatacağını, Brezilya’daki Fransa’daki adamın topçu olmadığını hangi özgüvenle yazıyor. 19 yaşındaki çocuğun kaç maçını izlediniz Allah aşkına. Yanlış anlaşılmasın Messinin form durumunu dahi bilmem ben ama siz de her futbolcuyu tanımayın be kardeşim.
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Genelde teknik direktörler,bir oyun şablonu ve sistemi belirler ve buna göre,buna uygun transferler isterler.
                  Trabzonsporun mevcut durumu tam tersi.
                  Ortaya bir sistem koyup sisteme oyuncu değil,oyuncuya sistem uydurmak zorunda kalıyoruz.
                  Şöyle ki hızlı hücum etmek isteseniz buna ne Wakame,ne mikel,ne Sosa,ne de elinizdeki bekler uygun değil.
                  Pas oyunu oynayalım,hızlı pas yapalım deseniz.
                  Topu alıp gitmeyi seven oyuncular var Abdüş,Ekuban,Wakame,Yusuf Sarı gibi.
                  Bazı pozisyonlarda Topu ayağından basitçe çıkarmayan,topla vedalaşamayan oyuncular var mesela Sosa ve Mikel bazen bu konuda suyunu çıkarıyor.
                  Mesela Sörloth bir maçta en az 10 kere koşu gösteriyor veya atak eğilimi gösterip top istiyor atan yok.
                  Mesela Yusuf Sarı bir kanatta oynuyor çok süratli kafası yerde ne yaptığı belli değil.
                  Ters kanatta Wakame hızlı değil ve frene basıyor.
                  Haliyle ortaya farklı bir manzara çıkıyor.
                  Takım ve hücum hattı Yusuf'la hücum ederken farklı Wakame ile hücum ederken farklı davranmak durumunda kalıyor.
                  Aynı sekilde Yusuf hücumundan ve Wakame hücumundan geri dönüşleride savunmak farklılık gösteriyor.
                  Denizli maçında top Wakame'nin ayağındayken muhtemelen savunma hattı şunu düşündü.
                  "Wakame hayatta kaptırmaz"
                  Aaaaa bi baktılar ki kaptırdı ve ilerde hazırlıksız yakalandık golü yedik.
                  Bu gibi sorunları hep yaşayabiliyoruz.
                  Takımın genel manzarası buyken,eksikleri bunlara göre tespit etmek lazım.
                  Kimsenin itiraz edemeyeceği eksikler varken takımda gidipte eksikliği devam ettirecek transfer yapıpmasın derdindeyim ben.
                  Mesela Ndiaye'den herkes savunma anlamında bir dinanizm beklerken ben hücum anlamında gördüm.
                  İnşeallah ilerleyen dönemde savunma anlamında da daha dinamik oynar.
                  Yusuf Yazıcı'dan sonra orta sahadan hızlı çıkış sorunu yaşıyorduk.
                  Ndiaye bu sorunu bi nebze giderdi fakat defansif dinanizm ilerleyen günlerde belli olacak.
                  Stoper transferi de şu halde oyuncunun hazır oluşuyla çok ilgili.
                  Gidip hazır olması beklenecek bi oyuncu transferine karşıyım ben.

Yorum

• manoel bize geliyorsa bedavaya kiralık muhtemelen yıllık 400 bin euro maaşı olur mis gibi ucuz transfer.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Manoel'in menajeri de Instagram'dan takibe almış Trabzonspor'u, son hikâyesinde de Manoel var. Firme e forte, yani "Güçlü ve sağlam" demiş sanırım.

Yorum

• Oyuncuların oynadıkları lige göre değerlendirme yapılmasına da karşıyım.
                        Jaja Ukrayna'dan geldi.
                        Uyum sorunu yaşamadan mükemmel oynadı.
                        İz bıraktı.
                        Aynı Jaja Kayseri'de leş attı.
                        Bazen oyuncunun Trabzonspora değilde Trabzonsporun oyuncuya katkısını da hesaba katmak gerekebiliyor.
                        Teofilo'yu da hatırlatırım 1 sezon leş atmasına sabrettik.
                        Uyum sağladı yarım sezona yakın mükemmel oynadı.
                        Kalsaydı banko gol kralı olurdu.
                        Kaçtı gitti.
                        Dediğim gib kendimizi küçük görmeyelim.
                        Bazen de biz oyunculara çok şey katıyoruz.
                        Mas ve Novak'ta bu konuya iyi örnektir.

Yorum

• Newton'ın bize getireceği söylenen Ampadu, Leipzig'de yedeklerde.

Yorum

• Şu Talisca haberlerini komple iptal etmenin bir yolu yok mu?

Trabzonspor ile transferde ismi anılan Anderson Talisca, Çin'de başlayan virüs salgını sonrası bordo mavili kulüple temasa geçti.

Yorum

• Mustafa Bektaş
                              @bektasmustafa
                              ·
                              2d
                              Trabzonspor Kanga ile anlaşmıştı..
                              Bir çok ilave isteklerinden dolayı transfer olmadı iptal oldu
                              Özel istekleri abartılıydı özel jetlerle tatile gidicem gibi bir sürü şeyler..

Yorum

• Mustafa Bektaş aynı zamanda Newton'ın Soumaoro transferini veto ettiğini, gerekli transferleri kendisinin yapacağını söylemiş. Newton'dan önce Sarri'nin yardımcısıyla görüşülmüş anladığım kadarıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X