Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lukoki ismi düştü basına . Kendisi skorer bir kanat ancak arkadaşları çok bencil olduğu için 11 maçta 3 gol atabildi bu sene . Avdijaj yerine çok iyi olur hatta sonradan girip oyuna etki edecek bir oyuncu
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• lukoki düz topçu gibi duruyor. at önüne koşsun. fofana yusuf erdoğan tarzı bi adam. bizde daha net bir adam lazım.
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Avdijaj ve fermanda e gül güle denilip, iyi bir sağlık ekini ile birlikte lider stoper alırsak iyi olur
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takımda eksik olan atletizm. Beyniniz çok uzaklaşmış olamaz Gayet basit yazıyor orda Sosa Mikel Nwakaeme + 10 numarada Sturridge ile kaç maç üst üste oynayacaz.
          Son cümle yakt beynimi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takımda eksik olan atletizm. Beyniniz çok uzaklaşmış olamaz Gayet basit yazıyor orda Sosa Mikel Nwakaeme + 10 numarada Sturridge ile kaç maç üst üste oynayacaz.
            Saydigin isimlerle sampiyon olunur ama sen bilirsin
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar abi Onazi ve Ivanildo'nun durumuna göre Cheshmi'yi alabilirler. İkisinin de bölgesinde oynayabiliyor. Maçlar bittikten sonra karar verilecek. Ben olsam Onazi ile düşünmeden yolları ayırırım. Aidiyeti iyi ama bir seneden sonra eski performansına ne kadar sürede döneceği meçhul. Sözleşmesi de bitiyor. Zaten şu haliyle de yok. Şimdiden yerini doldururum.
              Zaten Onazi'yi yollayip 27 yasina kadar İran'dan disari cikamamis 1.92 lik stoper oyuncusunu orta sahada da oynatiriz diye transfer etmek, dusunmeden yapilacak bir hamle olur. Son macta adamin %10 şarjla oynayan hali tum takimdan iyiydi.

Cheshmi orta saha degil stoper, 1.92 boy var, 27 yasinda ve hala İran liginde. Hic izlemedim ama Durica'dan Yumlu'dan ne kadar orta saha olursa bundan da o kadar orta saha olur. Orta sahadan stopere gecis yapan oyuncular olabiliyor ama stoperi orta saha oynatmak, hele hele 1.92 lik stoperi... Muhtemelen tek yönlü kesici rolunde oynatilmistir ama bu durum orta sahada oynayabilir dedirtmemeli.

Sorulmasi gereken soru, iyi stoper midir ? Oyuncu 27 yasina kadar İran liginden cikamamis... Eger transfer ederlerse ve bu da tutmazsa yonetim ciddi elestiri alir. Bjk bile Marcelo icin harekete gecmis, stoper konusunda artik kapali kutu birileri yerine sampiyonluk getirecek guvenilir profillere yonelmeliyiz.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten Onazi'yi yollayip 27 yasina kadar İran'dan disari cikamamis 1.92 lik stoper oyuncusunu orta sahada da oynatiriz diye transfer etmek, dusunmeden yapilacak bir hamle olur. Son macta adamin %10 şarjla oynayan hali tum takimdan iyiydi.

Cheshmi orta saha degil stoper, 1.92 boy var, 27 yasinda ve hala İran liginde. Hic izlemedim ama Durica'dan Yumlu'dan ne kadar orta saha olursa bundan da o kadar orta saha olur. Orta sahadan stopere gecis yapan oyuncular olabiliyor ama stoperi orta saha oynatmak, hele hele 1.92 lik stoperi... Muhtemelen tek yönlü kesici rolunde oynatilmistir ama bu durum orta sahada oynayabilir dedirtmemeli.

Sorulmasi gereken soru, iyi stoper midir ? Oyuncu 27 yasina kadar İran liginden cikamamis... Eger transfer ederlerse ve bu da tutmazsa yonetim ciddi elestiri alir. Bjk bile Marcelo icin harekete gecmis, stoper konusunda artik kapali kutu birileri yerine sampiyonluk getirecek guvenilir profillere yonelmeliyiz.
                Ön libero oynuyor Mert şu an takımında. İstikrarlı adamdır. Güçlüdür. Sezon başında İspanya, Belçika ve Arap ülkelerinden de birçok teklif aldı kendisi. Gitmek istemedi hocası kalmasını talep edince. Takımın da düzeni son dönemde bozuktu ve lider olarak kaldı.

Hocanın görevine son verdiler lider olmalarına rağmen. Cheshmi de giderse Tahran'da iç savaş çıkar yalnız. Çok seviliyor. Geçen gün protesto vardı kulübün önünde. Hosseini'nin de Dünya Kupası'nda parlamasına sebep olan adamdır. Sakatlanmasa o oynuyordu. (:
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• madem orta saha alacağız wanyamayı alsınlar tottenham gönderecek yer arıyor.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

marcelo ilaç olurdu bize. marcelo-bastos ikilisi fena olurdu ama para da yok ki. 2-3 den fazla para veremeyiz gibi duruyor. aslında bjk de de para yoktu ama şu %40 a çıkarma olayı gerçekten çok adice oldu.. fenerde yapışacaktır bu oyuncuya stoper eksikleri var.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• Devre arası transferi zordur. Bizden daha iyi liglerden kadroda ara sıra olsa da şans bulmuş isimleri getirmek gerekiyor. Öbür türlü onu al devre arası kampına sok takıma alıştır vs. bu sene için kayıptan başka bir şey olmaz. Daha önce burda oynamış oyuncular ve lig içi transfer öncelik olmalı.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Devre arası ivanildo gönderilir çok iyi bir stoper alınır. Yazın Hosseini satılır bir tane de daha tartışılmayacak stoper alınır.

Campi ve Hüseyin yedek stoper olarak kadroda kalırlar ve yedek olarak ikisi de çok iyi iş görür.

Yorum

• dusko tosic haberleri de dolaşıyor twitter da. ocakta 35 yaşına giriyor.

Yorum

• Kritik maclarda duran toplardan gol atabilen ve ligimizi bilen bir stoper Tosic. Bu tur goller sampiyonlugu getirir bazen. Bizim stoperler en son ne zaman kafa golu atti hatirlamiyorum mesela. Yasina pek takilmamak lazim.

Yorum

• devre arasında kanatta oynayabilecek kaliteli bi isim almak yeterli olacaktır..abdüş yok malum avdijaj dan bi yol olmayacağı belli fıratcan falanda maç kazandırabilecek kapasitede değil onun için bi oyuncu o mevkiye şart..

talisca haberleri dolanıyor çok olası görmüyorum ama olursa o yeter tek başına transfer olarak..

Yorum

• Jao carvalhoyu satın alma opsiyonlu İngiltereden kiralamak istiyormuşuz. İyi fikir 22 yaşında çok teknik bir çocuk.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X