guilherme transferine sicak bakarim. hucumda cok hareketli bir futbolcu. mevcut hucum gucumuze + deger katacaktir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Novak'ın yolu açık olsun. Kendi bilir geleceğini. Nereye gitmek ya da nerede kalmak isterse orada oynasın.
Guilherme bugün yarın biter gibi görünüyor.
Yorum
-
Bakalım Guilherme'nin Beşiktaş'a olası transferinde ses çıkarmayan İstanbul yalakası Malatyaspor başkanı, Trabzonspor'a transfer olması durumunda nasıl bir tavır takınacak. Ben Anadolu takımlarında parlayan oyuncuların büyük takımlarda beklenen etkiyi yaratamadığını düşündüğüm için soğuk bakıyorum (örnek Boyd ve Douglas) ancak sırf Malatya başkanına inat bile alınır Guilhermeİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguilherme transferine sicak bakarim. hucumda cok hareketli bir futbolcu. mevcut hucum gucumuze + deger katacaktir.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım Guilherme'nin Beşiktaş'a olası transferinde ses çıkarmayan İstanbul yalakası Malatyaspor başkanı, Trabzonspor'a transfer olması durumunda nasıl bir tavır takınacak. Ben Anadolu takımlarında parlayan oyuncuların büyük takımlarda beklenen etkiyi yaratamadığını düşündüğüm için soğuk bakıyorum (örnek Boyd ve Douglas) ancak sırf Malatya başkanına inat bile alınır Guilherme
O manasız çıkışından sonra her şeyi hakediyor
Yorum
-
Bize hücumda ne lazımdı ? Abdulkadir forma girene kadar sağ kenarı emanet edebileceğimiz ancak ideal düzende forvet arkası ve 10 numara gibi de oynayabilen bir orta saha futbolcusu... Bonservis ödeme gücümüz yok oyuncunun yıllık ücreti çok makul seviyede olmalı ve daha da önemlisi devre arası transferi olduğu için kalan 15-16 maçın çoğunda doğrudan katkı vermesi lazım. Guilherme de sol ayaklı ve 10 numara/sağ kenar pozisuonlarında görev yapan gol yollarına girmeyi seven zeki ve teknik futbolcu; dar alanda pas alışverişleri topla driplingi Trabzonspor'da oynayabilecek düzeyde. Ancak fiziksel dezavantajları var ve oyun içerisinde süreklilik problmeleri yaşayan bir hücumcu buna karşın ligin kalbur üstü oyuncularından biri. zaten Trabzonspor gibi bir takımda hücum planı onun üzerine kurulu olmaz yapması gereken ters kanatta Nwakame'ye önlem alınmasını güçleştirmek , Sosa ve Sorloth'a ayak uydurmak. Eğer bonservisi çözülebilirse devre arasında alınabilecek ideal transfer hedeflerinden biri.
Ndiaye ve Bilal transferleri sonrası , Guilherme transferi de düşünülürse; olası stoper transferine bağlı olarak şaşırtıcı derecede başarılı bir transfer dönemini geride bırakabiliriz.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 10:40.
Yorum
-
Guilherme gelirse Adil'in yediği Gevrek boğazında kalır.
Novak zaten sezon başından beri piyasada yok durmak istemediği belli, yolu açık olsun, daha iyi sol bek de bulunur.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 10:44.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şikeciler Melnjak'ı almak üzereymiş.
Rize'de yaptığı çıkışla Hırvatistan milli takımında banko oynamaya başlamıştı.
Novak'ın gitme ihtimaline karşı takımda görmek istediğim yegane adamdı. Kaçan balık büyük olur.
Daha önce de yazmıştım, bana göre Melnjak Novak'tan daha iyi bir hücum beki.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler Melnjak'ı almak üzereymiş.
Novak'ın gitme ihtimaline karşı takımda görmek istediğim yegane adamdı. Kaçan balık büyük olur.
Daha önce de yazmıştım, bana göre Melnjak Novak'tan daha iyi bir hücum beki.
Novak'ı da çabuk sattınız. Oyuncuyla sözleşme görüşmemelerinin iyi gitmemesinin sebepleri yönetim ve oyuncu arasında pay etmemiz gerekir sadece oyuncuya mal etmek değil. Sene başı halledilmeliydi
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler Melnjak'ı almak üzereymiş.
Daha önce de yazmıştım, bana göre Melnjak Novak'tan daha iyi bir hücum beki.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 10:53.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maç oynadı altı üstü ben abartıldığını düşünüyorum oyuncunun. Ayrıca alper-melnjak takası falan yazılıyor. GülünçLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum