Novak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda çok defa yazdım novak ın ekstra goller atması dışında çok fazla bir özelliği yok giderse çokda bişey kaybedeceğimizi düşünmüyorumI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum çok fazla değil hiç diyelim hatta..
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam trabzonsporumuz da etik diye bir virus var bu virus oldugu sürece böyle transferler yapamayiz rakiplerimiz yapiyor etik metik dinlemiyorlar onlarda etik diye bir virus yok: )
Yorum
-
sosa 38 e kadar rahat oynar bu takımda 3 yıllık sözleşme yapılsın gitmesin sağ beke de bir portekizli güler yüzlü büyük takım görmüş bir adam bulsunlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa hariç yeri dolmayacak adam yok.
Novak movak, giden gitsin. Allah yolunu açık etsin.
Yorum
-
İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak ın hatunun fotoğraf çok canımı sıktı. Derhal kadro dışı bırakılmalı.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum