Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Novak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Novak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.
      burda çok defa yazdım novak ın ekstra goller atması dışında çok fazla bir özelliği yok giderse çokda bişey kaybedeceğimizi düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burda çok defa yazdım novak ın ekstra goller atması dışında çok fazla bir özelliği yok giderse çokda bişey kaybedeceğimizi düşünmüyorum
        Katılıyorum çok fazla değil hiç diyelim hatta..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılıyorum çok fazla değil hiç diyelim hatta..
          kardeşim bence buna katılırsınız katılmasınız ama benim futbol anlayışımda kenar bekleri kısa boylu ve hzılı olacak ters kademeye girecek hücuma çıkacak sıfıra inip orta kesecek bu tür bekler bence daha göze hoş gelen ve daha yararlı olan oyuncu tipleri dir nowak ta bu özelliklerin çoğu yok sadece ekstra goler dışında vasıfsız düz bir adam .

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Novak sorun mu çıkartıyor gidin meljnak'ın kapısında yatın alın adamı zaten sözleşme de bitiyor.
            Hocam trabzonsporumuz da etik diye bir virus var bu virus oldugu sürece böyle transferler yapamayiz rakiplerimiz yapiyor etik metik dinlemiyorlar onlarda etik diye bir virus yok: )
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam trabzonsporumuz da etik diye bir virus var bu virus oldugu sürece böyle transferler yapamayiz rakiplerimiz yapiyor etik metik dinlemiyorlar onlarda etik diye bir virus yok: )
              joao perreria nın böyle 25-26 yaşlarında benzerini bulacaksın sağa ve sola 7-8 sene sıkıntı yaşamayacaksın.

Yorum

• Kim trabzonsporda 3 yıldan fazla oynamış boşverin
                28-31 arası alalım Pereira tipi yeter
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Sosa hariç yeri dolmayacak adam yok.
                  Novak movak, giden gitsin. Allah yolunu açık etsin.

Yorum

• sosa 38 e kadar rahat oynar bu takımda 3 yıllık sözleşme yapılsın gitmesin sağ beke de bir portekizli güler yüzlü büyük takım görmüş bir adam bulsunlar.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yeri dolmayacak kimse yoktur sadece o aidiyeti yakalayabilir miyiz bilmiyorum. Ndiaye geldi nazar değmesin çok beğendim, böyle transferler lazım bize.
                      Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• son 3 gün torbadan hangi stoper çıkacak akşam yunus emre sel A spora canlı bağlandı yönetim 3 stoper ile görüşüyor dedi bakalım kim olacak yeni stoperimiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa hariç yeri dolmayacak adam yok.
                          Novak movak, giden gitsin. Allah yolunu açık etsin.
                          katiliyorum. orneğin gs nin kiraladıgı sol bek 2 maçta da çıktı uyum filan demeden asist yapti novakın gecen yıl sakatlandiktan sonra dogru düzgün bindirmesi yok

Yorum

• Novak ın hatunun fotoğraf çok canımı sıktı. Derhal kadro dışı bırakılmalı.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Novak ın hatunun fotoğraf çok canımı sıktı. Derhal kadro dışı bırakılmalı.
                              ne paylasti yau ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Novak gidici gibi şu hırvatistanliyi solbek olarak düşünerek alıyor olabilirler

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X