Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskı altında hiç strese girip top kaptirdimi? Yada her hangi pres altında hemen topu bam güm ileri vurdumu?

Topu bu kadar hakim olmamızın en büyük sebep herkesten önce mikel.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
    Bence de. Nasil ki ileri de Sosa cikinca aksiyoruz, geride de Mikel ciktiginda aksariz
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• fener maçı öncesi ali koç şu bu basında açıklamalar yapılabilir görmezden gelin taraftarımıza seslenmek istiyorum : değerli renktaşlar sahada cevap verin rakibi Trabzonda sahaya yabancı madde atarak değil ıslıklı şu bu destekle baskı altına alın

sahada maçı kazanmalıyız fenere 2-0 3-0 gibi skorla gelirsek zaten sahamızdaki maça hakem bile engel olamaz

Türkiyede şu anda şampiyonluğu hak eden üç takım var biz ,başak ve sivas

evet lider bir stoper alırsak ligde bizi kimse durduramaz
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 23:09.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Stoper yokluğu acı çektirmeye başladı. Transferden bağımsız atakan ve ahmet baha ikisinden birini merih demirala dönüştürebilmek zorundayız.

Oyuncu geliştiren karakteri oturtmak lazım.

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
          Badu çok faydalı. Campi de bayağı iyi oynamış.
          koita'nın hüseyin'le bire bir kalıp faul yaptığı pozisyonun başlangıcında son derece basit bir top kaybı yaptı. ikili mücadele diyebileceğimiz bütün hava toplarını kaybetti. pas arası hamlesi neredeyse yok. böyle net bir şekilde rakibe basıp kazandığı bir top yok.

zaten her yere sallana sallana gidişini görünce kafayı takıyorum.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 23:34.

Yorum

• Annesinin arayıp bugün hava soğuk üşütürsün dediği DANİEL STURRİDGE Sabah antrenmanına katılmadı..

S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Annesinin arayıp bugün hava soğuk üşütürsün dediği DANİEL STURRİDGE Sabah antrenmanına katılmadı..

Allah iyiliğinizi versin, nasıl kahkaha attıysam içeride çocuk uyandı!

Yorum

• İlk olarak batuhanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                allah iyiliğinizi versin, nasıl kahkaha attıysam içeride çocuk uyandı! :d :d :d :d
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• sosa her maç dizleri kanayarak sahayı terk ediyor ve ertesi gün antremana katılıyorken sturrigenin bu yaptıgı hiç hoşuma gitmiyor.

sturrige umarım takımdaki kolej havasını bozmaz. söylenen miktarlara satılıp saglam 2 stoper ve 1 kanat alınsa müthiş olur bizim icin

Yorum

• Fenev'in baskanini dinledikten sonra Sayin Baskan ve yönetimine tesekkür ediyorum.

Iyi ki genclere önem verdik. Yetistirip satmanin önemi birkez daha ortaya cikiyor.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hosseine'yi satan şampiyonluğu satar
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hosseine'yi satan şampiyonluğu satar
                        Gitmiş bile. Yazıklar olsun.

Roullah Hosseine ist ein 26-jähriger Fußballspieler. Der aktuelle Verein von Hosseine ist unbekannt. Er spielt auf der Position Forvet. Sein Marktwert beträgt -.

Yorum

• Ali Koç ve üslubunu görünce, vallahi Ahmet Ağaoğlu bana Sezen Cumhur Önal kadar beyefendi bir adam göründü.

Nasıl bir konuşma tarzıdır bu anlamadım ki!!!

Doğuştan mı böyle bu camia?

Yorum

• Bir iki sağlam takviye ile zirveyi zorlayacağına hatta şampiyon olacağına inanıyorsan transfer beklemek zor zanaat... Ayrılamıyorsun buradan.

Yorum

• İlk olarak batuhanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              :d :d
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Ali Koç sarhoş çıkmış programa herhalde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X