Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim gelirse gelsin Hüseyin Türkmen'in partneri olacak... Oynamak istediğimiz futbola en uygun isim şu anda Hüseyin...
    Hüseyin bizim takıma uygun oyuncu değil

Topsuz oyunda savunma hattını önde kurduğumuzdan hamle zamanlamaları hatalı, ikili mücadele kazanma oranı düşük

Toplu oyunda da mesafe katederek alan açma, alanı açacak pas opsiyonu olmada yetersiz.

Bu yüzden gelecek oyuncu Campi'nin ortağı olacak.

Hüseyin Türkmen'in oynayacağı takımlar Konya, Denizli gibi rakibi kendi sahasında karşılayan takımlar olabilir vs...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkesin kaynağı çok sağlam ya burda dimi
      Seninki ayrı bir seviye

Yorum

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Badou’nun opsiyonu KAP’ta var mı?
        Satın alma opsiyonu Trabzonspor şampiyon olmaması halinde 6.5 milyon €.
        Trabzonspor şampiyon olması durumunda satın alma opsiyonu 7.5 milyon €.

Galatasaray'ın sonraki satış kârından yüzde 15 pay hakkı vardır.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seninki ayrı bir seviye
          Ayrı bir seviye nasıl oluyormuş acaba bir söyle bakalım
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle düşünen asıl hastadır. burası ts transfer merkezi yönetim kurulu başkanlık ofisi değil. tanıtayım;this is forum. fikir alışverişlerinin yapıldığı, herkesin medenice yorumlarını yazdığı platform. fikirler tartışılarak karşıt görüşler bir araya gelerek en doğru netice alınır. birilerinin görüşü yorumu birileri katılmıyorsa o fikir sahibi zat hastalıklı mı oluyor onu anlamadım. bu ne saçma bir yaklaşım. burada fizik kurallarını formulleri tartışmıyoruz. burada hiçbirimiz futbol profu da değiliz. mesele en doğru yorumu yapmak değil. asıl mesele edepli saygılı hoşgörülü olabilmek....
            Bunu obi mikel başlığında tartışırsın transfer sayfansında değil

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye böyle kan davası haline geliyor bu iş,diyelim Usta uyanıklık yapıp,tarafatara şirin gözükme peşinde kabul et teklifi,sana söylediği parayı vermezse çık taraftara bunu anlat ama ne yapıyor bay yürüyen ego,teklifi beğenmiyor,Ustaya başka bir teklifle gel diyor o da sen ne istiyorsun diyor kucka+burak 13 milyon adam tamam diyor,satıştan az olursa aradaki farkı ben öderim ama ikisini daha yüksek paraya satarsam alırım,siz de kulüpteki alacağımdan düşersiniz diyor.
              şu teklifi ilkokul çocuğu kabul eder ama bay kibir bu teklifi bile kabul etmiyor,sonra burak + kucka sonraki yıllardaki alacakları bile ödenecek şekilde satılıyor.
              kim hesap sordu,yok.
              niye çünkü adam güzel yalan söylüyor.
              İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç bir kulüp böyle anlaşma yapmaz yönetici acemiliği olur.
              Düşünün Sörloht kiralık C.Palace geri çağırıyor ne düşünürsünüz?
              Mesut kardeşim hiç fm oynamadın herhalde 😁😂😁😂

Yorum

• Rizenin kalecisi Gökhan çok güven veriyor.

Yorum

• Hüseyin’i görmüyoruz da 21 yaşında oyuncuyu attılar savunmaya hadi kurtar, yanında tecrübeli bir oyuncuyla sıçrama yapabilir gönülmemeli hemen gelişime açık yaş itibariyle.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Norvecli MC Kim?
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
                      Badu çok faydalı. Campi de bayağı iyi oynamış.

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
                        Maksat adami gommek.
                        Gayet iyi oynadi adam.

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
                          Maçı izlemesek inanacağız onlara da işte izliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Norvecli MC Kim?
                            Anders Trondsen kardeşim....
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• markus henriksen mi bu norveçli.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Beyler birkaç sayfadır yorumlara baktım da biraz şaşırdım.

1) Parmak ilk 11 için yetersiz ancak alternatif olarak iyi bir isimdir.İkinci yarı kullanabileceğimiz,yerli bir alternatif.Parmak önliberonun alternatifi olamaz,çok yorulan Sosa veya Ndiayenin yerine oyuna sokulabilir.Yabancı oyuncu sınırı falan gelecek diyorlar,elde tutmamız lazım.

2) Kanga konusuna baktım ona da şaşırdım.Kanganın teknik kapasitesi,pas kalitesi ve şut kalitesi gayet iyi.Parmakla karşılaştırılması komik olmuş biraz.Kanganın en büyük eksikliği yeterince tempolu ve çalışkan bir oyuncu olmaması,Sosanın yaptığı gibi deli gibi mücadele etmez ortasahada.10 numara olarak her türlü fark yaratır ancak elde ki kadronun düzeni buna uygun değil.Kanganın ortasaha düzeninde olabilmesi için arkada çok enerjik birisi olması lazım.

3) Sosa-Ndiaye-Kanga tam istenilen bir kurgu olmaz.Ndiaye her ne kadar çok koşsa da tipik bir önlibero değil.Sosa da aynı şekilde kariyerine 10 numara başlayıp daha sonra biraz daha geride oynamaya başlayan bir isim.Savunmada darmadağın olma şansın var,bu düzende savunmak yapmak kolay değil.Ortasahada top çalma,pas arası yapma,pozisyon alma ve şok pres konusunda iyi enerjisi yüksek bir isim olması şart.En üst seviyede abartılı bir örnek olacak belki ama oyuncu profilleri açısından doğru tarzı yazayım.Gueye-Sosa-Kanga olur mesela.Gueye 30 milyon euro niye sürekli yazıyorsun diyen arkadaşlar olabilir.O tarz bir adam zaten imkansız da Onazinin bir tık üstü bir oyuncu da düşünülebilirdi.Para da yok gerçi o yüzden bazı şeyler hayal oluyor malaasef.Fransada iyi bir önlibero çıkıyor biraz iyi performans gösterince kapıyı 7-8 milyondan açıyorlar.Gueye de zamanında 7-8 milyon euro idi.O bölgeye ucuza kaliteli bir isim hele hele parlamış bir isim alamazsın ya scout ekibin mükemmel olacak adamı çok genç yaşta keşfedip kadrona katacaksın ya da 7-8 milyon euroyu basıp alacaksın.Param az diyorsan bu tarzda alabileceğin en iyi önlibero Onazi olur.Geçen sezon Sosanın yanında harika işler yapmıştı sakatlanana kadar.Onazinin atletizmi,enerjisi,pres gücü ve pas arası yapma kabiliyeti çok iyiydi ama buna rağmen Lazio 3.5 milyon euroya bıraktı neden çünkü adamın top kontrolü ve pas kalitesi yetersizdi.Bu açıdan daha üst seviyede olanların bonservisleri hemen uçmaya başlıyor zaten bu nedenle transferde zamanlama çok önemli.

4)Ndiaye hücuma dönük ortasaha gibi oynuyor aslına bakarsanız teknik ve pas anlamında vasat bir isim.Arkada Mikel gibi agresif olmayan ve şok presler yapmayan,alan kapatarak oynayan top kontrolü iyi bir oyuncu oynuyorsa onun önünde çift yönlü,Aranguiz vb. tekniği ve mücadele gücü yüksek iki isim gerekir.Normal şartlarda Mikel ve Sosa ikilisinin yanına üçüncül olarak Ndiaye gibi tekniği ve pas kalitesi yetersiz bir ismi hücumda ki yaratıcılık seviyesini olumsuz etkileyeceği için oynatmam ben ama şuan için daha üst seviyede bir oyuncu alamadığımız için Ndiaye yapılabilecek en iyi tercihlerden birisi oldu.Çok fazla gömdüm şimdi de takıma katkılarını sayayım.Özellikle hızlı ataklar da geniş alanlarda topla hızla katedip takımı atağa kaldırabiliyor,hücumda Wakaya yakın oynayarak farklı opsiyonlar oluşturabilmemizi sağlıyor(Waka daha rahat hareket ediyor) ve savunmada özellikle merkezi doldurarak ve top kayıplarında sola doğru hamle yaparak Wakayemenin geriye daha az koşmasını(daha az yoruluyor) vb. gibi durumlar açısından faydalı bir isim.İki maçtır bunu gösteriyor.Ndiaye kendisi ofansif anlamda çok becerikli olmasa dahi sahada var olması başka oyuncuların daha faydalı olmasına neden oluyor.Buna en iyi örneklerden birisi Wakanın yükselen performansıdır.Ayrıca takım savunmasına da katkısı var.Bu şekilde övmeyi de unutmamış olalım.

5)Yazmak istediğim çok fazla şey vardı onları toparlamakta zorlandım biraz.Sonuç olarak yukarıda da birçok farklı şekilde ifade ettiğim gibi sistemi değiştirmek istiyorsan olabilecek en doğru oyuncu profillerini bulmak ve 11 e yerleştirmek zorundasın.Başarı da böyle gelir zaten.Bazı şeyleri oturtmak zor oluyor.Bir sistem belirlemek,o sisteme uygun özellikle genç ağırlıklı oyuncular alarak geliştirmek ve bu isimleri satmadan yeni ve doğru transferlerle sistemi mükemmelleştirmek gerekir.Liverpool örneği var.O örnek tabiki çok abartılı ama herşey bir anda olmadı.Sisteme uymamasına rağmen şu oyuncu çok yetenekli onu alalım nasıl olsa bir yerde kullanırız mantığıyla hareket etmediler çünkü bu sistemi olan bir takım için intihardır.Örnek olarak veriyorum.İbrahimovic en iyi döneminde Barcaya gitti ama olmadı aynı İbrahimovic Liverpoolun bugün ki sisteminde de oynayamazdı çünkü onlara uygun değil.Yaşlı oyuncular almayalım demiyorum gerekirse yaşı ilerlemiş biri de olur ama fizik olarak bitme noktasına gelmiş,sırf reklam olsun diye bundan sonra futbolcu almayalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X