Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olana bakar mısın ya. cocuk süper yetenek olacak diyorken futbol hayatı sekteye uğradı. az önce video izledim eğer menisküs alınırsa 2-3 aya dönermiş fakat kronikleşirmiş. ameliyat olursa diken kişiye ve boyutuna bağlı olarak 4-6 ay arası diyor. Bu yıl abdüşten geçti demektir hazır olması sezon sonunu anca getirir. Üzerine düşülmesi gereken konu. Hem satılmadığı için gitsem bu olmazdı psikolojisi de üzerine gelecek. Hayırlısı ile yapılır ameliyatı ve güçlü şekilde geri döner inşallah. Her yerde haber aldığına göre bayağı ciddi boyutta...
    Çok yazık oldu tam patlama yapacağını düşündüğümüz sezondu. Rekor satış ve parlak bir kariyere giriş. İşin kötü tarafı her ne kadar sakatlık bu işin içinde olsa da doktor sorumluluğu çok can sıkıcı. Sakatlığın Malatya maçında ortaya çıkmış olma ihtimali var adam akıllı bir doktor onu o an teşhis etse belki bu kadar ciddi bir seviyeye gelmeyebilirdi. İnş daha güçlü döner ama bu da ders olsun kulübe. Sadece doktor değil ekipte tam anlamıyla profesyonel olmayan kim varsa o mevkilere takviye gerekli.

Ayrıca daha disiplinli olmalıyız Abdülkadir arkadaşlarıyla kahvaltı yaparken poğaça börek yiyor akşam yer sofrasında çayla bisküvi falan yani potansiyelinden tam anlamıyla verim almak isteyen bir sporcu öyle beslenemez. Kulüp de izin vermemeli buna.

Yorum

• uzun lafın kısası abdlkadir ömür bu sezon için the end geçmiş olsun

Yorum

• günahtır bu abdulkadir ömür kardeşimiz 30 yaşında falan olsa neyse neden sakatlanır sarı da öyle. bu doktor suçlu eyvallah hadi gözden kaçmış ama bu adam neden sakatlanır kas ve vücüut fit değilmiş o vakit. günah değil mi bu teknik heyet neden duruyor hala. japon bir doktor olsa adam şuan ahiretteydi o da var. teknik heyetin derhal işine son verilmeli. 3-4 tane avrupadan üst düzey antrenör getrilmeli. haftaya yeni kurbanlar olur.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sosa indirim yapmaz ise seneye bizimle olması zor olsa bile performansi bir nebze dusecektir yasindan dolayi aynı şekilde Perreira da öyle.
          Nwakaeme, Novak ve Hosseini'nin satış yapma ihtimali yüksek.
          Uğurcan ve Abdus'un sezon sonuna kadar gosterecekleri performansa bagli satis yapma ihtimalleri var.
          Sturridge, iyi performans verirse Premier lige transfer yapar kötü performansta ise sorunlu bir şekilde ayrılık yapacağımızı düşünüyorum.
          Bu sene şampiyon olmamız lazim seneye bildiğin kadroyu sil baştan yapacağız

Yorum

• birileri hesap vermeli messinini hiç böyle sakatlandığını duydunuz mu?iyi bir antrene edilen futbolcu çok zor sakatlanır genelde kırıklar oluyor buna bir şey yapılamaz....
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Artık iş işten geçti neyden kimsen hesap soruyorsunuz.. Burası Türkiye..
              Ünal Karaman da hatalıdır bu işte en az sağlık ekibi kadar başkan da hatalıdır.. sizin yapacağınız işe ben.. helal olsun gerçekten.. bu kadar değerli kurum böyle dandik şuursuz akılsızca nasıl yönetiliyor anlamak mümkün değil.. tebrikler.. yine üç kuruşluk zevkimize limon sıkıp üstüne üstlük takımın en değerli oyuncusunun da içine etmeyi başardınız.. sonra Yusuf Yazıcı neden gidiyor? İşte bu yüzden gidiyor.. Diğerleri de bu sebeple "ilk" fırsatta gittiler ve gidecekler.. adamın ayağı kopunca fark etseydiniz? Takımın en önemli oyuncusundan yoksun üstüne üstlük yedeği de aynı sakatlığı geçiriyor.. işte bu sebeple eleştirilmeliler çünkü henüz bir şey başarmadılar bu anlamsız iyimserlik hepimizi bitirecek.. tüm takımı hastaneye götürsünler en iyisi belki birinde daha fark etmedikleri bir şey vardır!
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sosa indirim yapmaz ise seneye bizimle olması zor olsa bile performansi bir nebze dusecektir yasindan dolayi aynı şekilde Perreira da öyle.
                Uğurcan ve Abdus'un sezon sonuna kadar gosterecekleri performansa bagli satis yapma ihtimalleri var.
                Sturridge, iyi performans verirse Premier lige transfer yapar kötü performansta ise sorunlu bir şekilde ayrılık yapacağımızı düşünüyorum.
                işte bu tür olasılıklardan dolayı abdüş seneye kötü veya yeni yapılanma içinde olursa o yapılanma da çok tutmazsa yüksek fiyata satma ihtimalimizi çok düşürüyor..
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olana bakar mısın ya. cocuk süper yetenek olacak diyorken futbol hayatı sekteye uğradı. az önce video izledim eğer menisküs alınırsa 2-3 aya dönermiş fakat kronikleşirmiş. ameliyat olursa diken kişiye ve boyutuna bağlı olarak 4-6 ay arası diyor. Bu yıl abdüşten geçti demektir hazır olması sezon sonunu anca getirir. Üzerine düşülmesi gereken konu. Hem satılmadığı için gitsem bu olmazdı psikolojisi de üzerine gelecek. Hayırlısı ile yapılır ameliyatı ve güçlü şekilde geri döner inşallah. Her yerde haber aldığına göre bayağı ciddi boyutta...

o değil seneye sosa da olmayabilir. pereira da. novak hala imzalamadı belli değil. sturridge iyi performans gösterirse oda gider. bu kadar komple takımı daha bulamayabiliriz. çocuğu tam parlatıp satabileceğiz derken çok ciddi şeyler konuşuluyor...
                  Çok üzücü gerçekten.Tam herşey istediğimiz gibi gidiyor derken başımıza yine felaketler geliyor.
                  En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 08.09.2019, 17:02.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sosa indirim yapmaz ise seneye bizimle olması zor olsa bile performansi bir nebze dusecektir yasindan dolayi aynı şekilde Perreira da öyle.
                    Şampiyonluk çok zor abi.Wakanın yedeği yok.Sosanın yedeği yok.Novak ve Pereiranın yedeği yok.Üstüne bir de Abdüş gitti.

Abdüş gerekirse sezon sonuna kadar oynamasın benim derdim bu sezon falan değil.Benim korkum sakatlığının kronikleşme ihtimali.Sakatlığı kronikleşirse kariyeri için büyük dezavantaj olacak.Çok üzülüyorum gerçekten.

Yorum

• Şu yazilanlari okuyunca kahroluyorum ya. Yazik çok yazik. Kimin vebali varsa iki cihanda da Allah hesabini sorsun.

Yorum

• Yüz kere dedik kimse kusura bakmasın. Alternatifi yokken eyv ama kanat oynayacak 100 tane adam var. 2şer 2şer stoper değiştireceğine en fazla yük binen oyuncularını değiştir. Sosa, Novak, Pereira ve Nwakaeme sakatlık olmadığı sürece sezonu her maç 90 dk ile tamamlayacak bu gidişle. Arada dinlendirmek uzun vadede çok daha fazla katkı verir.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• asıl işin doktorda değilde bu sporcuları hazırlayan kondisyon yükleyen adamlarda sıkıntı. sürekli maç yapan adamın idmanı farklı olmalı. diğer sporculardada aynı sakatlıklar görülebilir derhal önlem alınmalı.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İYİ HABER!!!
                            Tümer Metin: "A.Omur ile telefonda görüştüm.Oyle 5-6 aylık sıkıntısı yok. Menisküs yırtığı biraz ilerlemiş sadece. Operasyon olacak. Muhtemelen yarın (bugün) kulüp yeni bir açıklama yapacak"

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            yırtık ufacıktı işte hareket ettirdikçe zorladıkça büyüdü ezildi muhtemelen yük binince. ödem gibi ufacık yırtıktı muhtemelen ameliyata bile gerek yoktu. 5-6 ay çapraz bağ yırtığı değil o kadar uzun sürmez iyileşmesi. bu arada avrupada daha iyi bir cerrah ameliyat etse nasıl olur bu adamları ?

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              günahtır bu abdulkadir ömür kardeşimiz 30 yaşında falan olsa neyse neden sakatlanır sarı da öyle. bu doktor suçlu eyvallah hadi gözden kaçmış ama bu adam neden sakatlanır kas ve vücüut fit değilmiş o vakit. günah değil mi bu teknik heyet neden duruyor hala. japon bir doktor olsa adam şuan ahiretteydi o da var. teknik heyetin derhal işine son verilmeli. 3-4 tane avrupadan üst düzey antrenör getrilmeli. haftaya yeni kurbanlar olur.
                              menisküsün yırtılmasının sebebi yorgunluk sürekli maç yapma zaten. yaştan değil.

Yorum

• Klüp doktorluğuna Hakan Ayaz getirilmiş, eski doktorumuz, çok sağlam Hekimdir kendisi, kendisine güvenir ve Teşhis, en önemlisi de tedavide çok mahirdir.,Hayırlı olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X