İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman sıkıntı..comollıyle gorusmek ıcın kalmamıstır ıns..ucakta bızım yonetıcıde yok dımı
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam aynı uçuşta yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Transfer Dosyası - 14 -
İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStaricgiller evine
Menajer static in yanına görüşmeye gitmiştir
Ya da menajer ıstanbulda kalıp diğer takımların tekliflerini aliyordur
İsim üzerinden tüm uçuşlarda arama yok benim bildiğim. Dolayısıyla uçtu mu uçmadı mı bilemiyorum...En son freedomforever tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 20:18.
Yorum
-
3 eksiğimiz vardı.
forvet-önlibero-stoper
bir de yusuf gidince forvet arkasında şut ile tehtid olacak biri.
şimdi sturidge gelse sörlothun arkasında oynasa ekuban yerine
mikel de form tutsa sosanın yanında
stoperde de ivanildo iş yapsa tamamdır bu iş
avrupa ligi finaline hazırız..
şampiyonluk mu ?? işte o imkansızYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'a geliş uçuşuna bakabiliyor musun? Acaba hangi şehirden geldi. Aile ile aynı uçakta mıydı? Oradan geri dönüş yönü de belli olur.
Sistem sadece 1 gün önceyi görmeye müsaade ediyor. Yani en azından benim yetkim bu kadar.
Yorum
-
Ligin başı önemli. Fener zaten yeni takım, Bjk'nin de ağırdan alacağını düşünüyorum hem yeni hoca hem sakatlar var ki Avcı zaten gelir gelmez galibiyet serisi falan alamaz. Gs'de de eksikler var. Bugün büyük ihtimal puan kaybedecekler. Bizim yoğun açılış fikstürüne rağmen iyi başlamamız gerekiyor. İlk 3 maç 9 puan alırsak çok iyi olur.
Yorum
-
Bu süreç olumlu da & olumsuz da sona erse benim gözümde gerçekten sevimsiz ve antipatik bi süreç oldu.
Bu adamın bu havası takıma zarar vermez ve huzursuzluk oluşturmaz inşallah.
İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük bilgiler veriyorsun tebrik ederim kardeşimEn son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 20:18.#
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAile ile aynı PNR içerisinde değildi. Yani bizimkiler bileti almıştı. Ailenin dönüş biletini de bizimkiler almış aynı acentadan.
Sistem sadece 1 gün önceyi görmeye müsaade ediyor. Yani en azından benim yetkim bu kadar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum