İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
yönetimin stoper sicili temiz olmadığı için taraftar olarak daha net adam bekliyoruz doğal olarak.
He bu adam gelir vay be dedirtir ama bu riske bence yaz< transfer döneminde girilir.
Sorloth ile alakası da yok bu transferin.Birisi İngiltere ligi elemesinden geçmiş oraya gitmiş oynayamamış, birisi ise Brezilyadan hiç çıkmamış öyle böyle milli takımda 1 maç dahi olsa yer almamış bir adam.
Umarım iyi çıkar.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper olayında gaza basılmış. 3 aday var;
1- Soumaoro (LILLE)
2- Kovacevic (KIELCE)
3- Alpaslan ÖZTÜRK (GÖZTEPE)
Hadi hayırlısı
Diğer isimler hakkında fikrim yok.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18450[/ATTACH]çok güzel olmuş. Herkesin istediği Adama'dan daha iyiymiş Manoel.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan Kovacevic reddedildi diye duydum abi ben. Hatta geçen gün de yazmıştım buraya.
Soumaoro (LILLE) gelmesi tercihimdir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelilledeki oyuncuyla anlaşılmış ama lille zorunlu satın alma koymak istiyormuş biz ise zorunlu satın almayı kabul etmiyormuşuz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bu lille de amma çirkef çıktı. bizden beter durumları heraldeManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu brezilyalıların ilk durağı portekiz ve ispanya gibi kendi kültürlerine yakın ülkeler olur genelde.. 20’li yaşlarda oralara giderler eğer ışık varsa top klas takımlara kapağı atarlar.. eğer vasat çıkarlarsa bizim gibi ülkelere gelirler.. eğer vasat altı çıkarlarsa geri dönerler..
şimdi bu stoper lige alıştı alışacak diyene kadar lig biter.. bence bize avrupada büyük lig veya büyük takım tecrübesi olan, kadroya girmekte zorluk yaşayan, euro 2020 için forma giymek zorunda olan mesela, lider karakterli stoper lazım.. yaşı isterse 35 olsun..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum