Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stoper olayında gaza basılmış. 3 aday var;

1- Soumaoro (LILLE)
    2- Kovacevic (KIELCE)
    3- Alpaslan ÖZTÜRK (GÖZTEPE)

Hadi hayırlısı
    Adnan Kovacevic reddedildi diye duydum abi ben. Hatta geçen gün de yazmıştım buraya.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• yönetimin stoper sicili temiz olmadığı için taraftar olarak daha net adam bekliyoruz doğal olarak.

He bu adam gelir vay be dedirtir ama bu riske bence yaz< transfer döneminde girilir.

Sorloth ile alakası da yok bu transferin.Birisi İngiltere ligi elemesinden geçmiş oraya gitmiş oynayamamış, birisi ise Brezilyadan hiç çıkmamış öyle böyle milli takımda 1 maç dahi olsa yer almamış bir adam.

Umarım iyi çıkar.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stoper olayında gaza basılmış. 3 aday var;

1- Soumaoro (LILLE)
        2- Kovacevic (KIELCE)
        3- Alpaslan ÖZTÜRK (GÖZTEPE)

Hadi hayırlısı
        Alpaslan umarım gerçek değildir, kendisi stoper değil çünkü. Stoperde oynuyor sadece.

Diğer isimler hakkında fikrim yok.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]18450[/ATTACH]
          çok güzel olmuş. Herkesin istediği Adama'dan daha iyiymiş Manoel.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkanın salladığı eski oyuncu:

Tomas Hubocan ➤ Slovakya'den eski futbolcu ➤ Stoper ➤ Son kulüp: MSK Žilina ➤ * 17 Eyl 1985, Žilina, CSSR
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın salladığı eski oyuncu:

https://www.transfermarkt.com.tr/tom.../spieler/63252
              Eğer yarım devre maliyeti 2.3 m€ ise adam haklı
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• lilledeki oyuncuyla anlaşılmış ama lille zorunlu satın alma koymak istiyormuş biz ise zorunlu satın almayı kabul etmiyormuşuz.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adnan Kovacevic reddedildi diye duydum abi ben. Hatta geçen gün de yazmıştım buraya.
                  Takip edememiştim kardeş. Özür

Soumaoro (LILLE) gelmesi tercihimdir.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lilledeki oyuncuyla anlaşılmış ama lille zorunlu satın alma koymak istiyormuş biz ise zorunlu satın almayı kabul etmiyormuşuz.
                    LILLE Yusuf satışından intikam alma peşinde
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• bu arada yusufun 25 maç muhabbetinden 1 milyon euro daha ödeyecekmiş sanırım lillie bize o sebeple ücretsiz kiralama ve maaşın bir kısmını lillie karşılıcakmış bu bedel karşılığında diyorlar.

Yorum

• bu lille de amma çirkef çıktı. bizden beter durumları heralde
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Dun yatmadan once buraya baktigimda fm profilinde hiz ve pas özellikleri daha düşüktü güncelleme mi geldi yoksa ben mi uyku sersemiyim

Yorum

• Brezilyaya kadar gittiysek şu Dedeyi alıp gelseydik yav ismi geçenlerin hepsinden iyi stoper

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu brezilyalıların ilk durağı portekiz ve ispanya gibi kendi kültürlerine yakın ülkeler olur genelde.. 20’li yaşlarda oralara giderler eğer ışık varsa top klas takımlara kapağı atarlar.. eğer vasat çıkarlarsa bizim gibi ülkelere gelirler.. eğer vasat altı çıkarlarsa geri dönerler..

şimdi bu stoper lige alıştı alışacak diyene kadar lig biter.. bence bize avrupada büyük lig veya büyük takım tecrübesi olan, kadroya girmekte zorluk yaşayan, euro 2020 için forma giymek zorunda olan mesela, lider karakterli stoper lazım.. yaşı isterse 35 olsun..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

jumping reach 10 olan stoperi ben hayatta almam oyunda. campi de zıplamıyor zaten. kim alacak la bu hava toplarını??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X