Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @freedomforever göreve hocam şu somaouro ellerinden öper

Yorum

• Carriço çok daha riskli transfer olurdu hem futbolcunun sakatlık geçmişi hem de bizim takımın/ligin taktik-teknik özellikleri açısından.

Yorum

• Bizim yusuf asist yapmış adama soumoraoya. Golünü izledim de.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam adam kaptan, bundan daha lider özellikli zenci martin luther king
          Forum tarihinin en iyi alıntısıdır bu 😅🤭

Yorum

• Ivanildo gönderilirse yabanci stoper transferi gerceklesir..14 yabancinin 4 tanesinin stoper olmasi cok fazla..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• lille takımının etinden sütünden her şeyinden faydalanacağız herhalde.. şu kiralık oyuncumuz ne durumda var mı izleyen eden?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• başkan al tecrübeli stoperi Sosa ile uzat şunları mosmor edelim

saffete bak..nihata bak.. bakana bak..Şenol hoca gereğini yapmış

samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Adam diyorki lille ile 6 maç oynanmış

aynen kardeşim bu sene 25 maç oynayan adamı alamadık tüh
                  osihmen i de alsalar keşke

cidden bazı kafalar var ilginç

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam diyorki lille ile 6 maç oynanmış

Ne alaka adam kaptan senin kaptanin sosa misal 6 mac oynasa ne dersin kac kez kadrodaymis o yüzden bu konu yoksa bizde biliyoruz

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alaka adam kaptan senin kaptanin sosa misal 6 mac oynasa ne dersin kac kez kadrodaymis o yüzden bu konu yoksa bizde biliyoruz
                      Hocam bilmiyorum ama adam 24-25 maç oynamış olsa alabilir misin? Ciddi soruyorum nasıl alacaksın

bugün avrupanın en iyi 6-7 ligindeki kafadaki ilk 5 takımın as stoperini Türkiyedeki kulüpler bir araya gelse alamaz

Yorum

Hocam bilmiyorum ama adam 24-25 maç oynamış olsa alabilir misin? Ciddi soruyorum nasıl alacaksın

bugün avrupanın en iyi 6-7 ligindeki kafadaki ilk 5 takımın as stoperini Türkiyedeki kulüpler bir araya gelse alamaz
                        Alamaz ztn onda sorun yokki benim sadece kafamdaki soru isareti sakatmi diye oynamamis

Yorum

Adam diyorki lille ile 6 maç oynanmış

Yusuf dan dolayi lille maclarini izledim.
                          Lille bildigin konyaspor gibi oynuyor.
                          Yusuf un da basarisiz olma nedenlerinden biri bu.

Yorum

• Soumaoro iyi duruyor yalnız, taş gibi.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soumaoro iyi duruyor yalnız, taş gibi.

Insallah gelmez o zaman.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Insallah gelmez o zaman.
                                Komik çocuk.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X