İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fener maçı öncesi ali koç şu bu basında açıklamalar yapılabilir görmezden gelin taraftarımıza seslenmek istiyorum : değerli renktaşlar sahada cevap verin rakibi Trabzonda sahaya yabancı madde atarak değil ıslıklı şu bu destekle baskı altına alın
sahada maçı kazanmalıyız fenere 2-0 3-0 gibi skorla gelirsek zaten sahamızdaki maça hakem bile engel olamaz
Türkiyede şu anda şampiyonluğu hak eden üç takım var biz ,başak ve sivas
evet lider bir stoper alırsak ligde bizi kimse durduramazEn son erenslash tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 23:09."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
Badu çok faydalı. Campi de bayağı iyi oynamış.
zaten her yere sallana sallana gidişini görünce kafayı takıyorum.En son artvints tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 23:34.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnnesinin arayıp bugün hava soğuk üşütürsün dediği DANİEL STURRİDGE Sabah antrenmanına katılmadı..
Yorum
-
İlk olarak batuhanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah iyiliğinizi versin, nasıl kahkaha attıysam içeride çocuk uyandı! :d :d :d :dS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Fenev'in baskanini dinledikten sonra Sayin Baskan ve yönetimine tesekkür ediyorum.
Iyi ki genclere önem verdik. Yetistirip satmanin önemi birkez daha ortaya cikiyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHosseine'yi satan şampiyonluğu satar
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum