Mesut kardeşim hiç fm oynamadın herhalde ğŸ˜ğŸ˜‚ğŸ˜ğŸ˜‚
Hocam yalnız o oyun gerçek hayatta işler farklı yanlış hatırlıyor olabilirim Real Madrid kiralık gönderdiği iki oyuncuyu devre arasında kiralık verdiği takıma ücret vererek takıma geri getirdi isimlerde yanılıyor olabilirim biri Casamiro diğeri Morata idi sanırım
Kendi oyuncusuna devre arası takıma gelsin diye kiralık verdiği takıma yüklü miktarda para ödedi
En son Mesut tarafından düzenlendi; 20.01.2020, 21:39.
Niye böyle kan davası haline geliyor bu iş,diyelim Usta uyanıklık yapıp,tarafatara şirin gözükme peşinde kabul et teklifi,sana söylediği parayı vermezse çık taraftara bunu anlat ama ne yapıyor bay yürüyen ego,teklifi beğenmiyor,Ustaya başka bir teklifle gel diyor o da sen ne istiyorsun diyor kucka+burak 13 milyon adam tamam diyor,satıştan az olursa aradaki farkı ben öderim ama ikisini daha yüksek paraya satarsam alırım,siz de kulüpteki alacağımdan düşersiniz diyor.
şu teklifi ilkokul çocuğu kabul eder ama bay kibir bu teklifi bile kabul etmiyor,sonra burak + kucka sonraki yıllardaki alacakları bile ödenecek şekilde satılıyor.
kim hesap sordu,yok.
niye çünkü adam güzel yalan söylüyor.
Hocam yalnız o oyun gerçek hayatta işler farklı yanlış hatırlıyor olabilirim Real Madrid kiralık gönderdiği iki oyuncuyu devre arasında kiralık verdiği takıma ücret vererek takıma geri getirdi isimlerde yanılıyor olabilirim biri Casamiro diğeri Morata idi sanırım
Kendi oyuncusuna devre arası takıma gelsin diye kiralık verdiği takıma yüklü miktarda para ödedi
Sen haklısın hocam. Ben şaka yollu söyledim zaten.
Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
Badu çok faydalı. Campi de bayağı iyi oynamış.
Elinize sağlık.
Mesela... İkinci yarıda, ceza sahası içinde Hajradinovic'i bozduğu pozisyon istatistiklere nasıl işlendi acaba? Topu JP çaldı.
Basketbol gibi istatistiklere fazlasıyla önem verilen bir sporda bile artık bireysel verilerden ziyade parkedeki ikililer, üçlüler veya en faydalı beşi bulmaya yarayan Advanced Stats tutuluyor. Analizler ona göre yapılıyor. Futbol takımları daha fazla oyuncudan oluşurken bireysel istatistik (Onun bile doğru olmadığını göstermişsiniz) üzerinden oyuncu gömmek vizyon göstergesi olamaz.
İllâ sayılarla hareket edeceksek, takımın bugünkü konumuna katkı sıralamasında ilk on sekize girmesi zor olan Abdülkadir Ömür veya Sturridge'i Obi Mikel'den önce göndermek lazım!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
İstatistik kağıdı hikaye, göz var nizam var.
Obi Mikel Konyaspor maçında oynadığı oyunu oynamıyor son 2 maçtır. Son 2 maçtır daha fazla önde oynadık onunda etkisi vardır ama kesinlikle ilk yarının sonuna doğru yakaladığı formunda 1-2 tık gerileme var.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Maçı tekrar izledim. Mikelin 12 ikili mücadeleden 1 ini kazanmış istatistiğini kim tuttuysa tamamen yanlış. Hava topu 6/3, ikili mücadele 5/4, 3 pas arası, 3 topa müdahale, hatalı pas ben göremedim ve adam bir iki pozisyon hariç her pozisyonun içinde.
Badu çok faydalı. Campi de bayağı iyi oynamış.
Baskı altında hiç strese girip top kaptirdimi? Yada her hangi pres altında hemen topu bam güm ileri vurdumu?
Topu bu kadar hakim olmamızın en büyük sebep herkesten önce mikel.
Mikel gayet iyi adama sallamanın anlamı yok bu herif 10 yıl önce de böyleydi Chelsea’de oynarken. Geride kalıp takımını rahatlatan, oyun kuran, gerektiğinde tempoyu düşüren DMC işte. Ayrıca gerektiğinde gayet de sert bi adam. Zokora muamelesi yapmayın lütfen xd
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum