Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni transfer bu değildir inşallah

Hayır yani bunuda bize sarı fırtına diye lanse ederler Baksana başkandaki bakışa habuni geturduk ama biraz fazla siritiyi herhalde yerlermi acaba

nasıl olsa transfer falan yok olsada bu saatten sonra işe yaramaz bari biraz gülelim eğlenelim köşesi modunda olsun burası ) sağol buri ilk defa yüzümü güldürdün
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Bence 2 cila çeksinler Musampa ile Jun'a, bize yeni transfer olarak tanıtsınlar. Nasıl olsa peşinatlarını ödeyecekler, eh böylece bütçenin dibini de gördüler. Biri transfer yapacağız der, diğeri yok böyle birşey der. Haşim Bey de daha yeni Stepanov'u sattık daha durun hele kaç gün geçtiki der. Sanki ona oh ne iyi ettin birkaç futbolcu daha sat diyoruz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaslar bu bela baskan ve onun etrafındaki yagcı is bilmez kadrosu nasıl geldi bu takımın basına hala anlamıs degilim bu adamların kafalarının icindeki düsünceler nedir onu da anlayamıyorum 5n gün oldu hala oyalıyorlar o alınacak bu alınacak diye bu takımın ihtiyacının kaleci forvet oyun kurucu ve sol acık oldugu en futbolda geri insanlar tarafından bile dile getirilirken bu bölgelere hicbir oyuncunun alınmaması ne ile acıklanabilir bir Fenerli Trabzonsporu ancak bu kadar kötü yönetir
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• La nuriiii al ziyayıda gidin haburalardan uşağum ya veremden petersinuz ya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Daha neler göreceğiz!

03.08.2007

Trabzonspor’da özenle hazırlandığı belli olan 40. Yıl Programı, skandalla başladı. “Hak arama” konusunda 30 bin kişiyi toplayıp yürütme başarısını gösteren kurumun, 40. Yıl Yürüyüşü, sadece 40-50 kişiyle gerçekleşti. Üstelik Başkansız, çoğu Trabzon’da yaşayan eski başkanlardan sadece birinin ve de çok az sayıda eski yöneticinin katılımıyla...
            Skandalla ilgili ayrıntıları yanda okuyacaksınız. Bunca detaylı programı uygulamada hata, yarın “eski başkan”, “eski yönetici” sıfatını alacağı ayrıntısını gözden kaçıranlarındır. Eski Başkanları sekreterlere aratıp da, gelen olumsuz tepkiler nedeniyle, önlerindeki, “Eski başkan isim ve telefonlarının” bulunduğu dosya kâğıdını anımsamak zorunda kalırsanız olacağı budur? “Neden Atay Aktuğ geldi de, diğerleri gelmedi?” sorusunun yanıtına gelince; “Eğer son dakika telefonuna karşın çoğu dün Trabzon’da bulunan bu insanları oraya getiremiyorsanız, durumunuzu lütfen gözden geçiriniz? Kaldı ki böyle bir soruyu, o yürüyüşe katılmayan bir Başkan olarak sormaya hiç ama hiç hakkınız yok. Sayıları, sadece KTÜ Rektörü, Yardımcıları ve Danışmanlarıyla oluşan katılımcılar kadar olan mevcut yönetici veya eski yöneticiyle sınırlı Trabzonspor sevdalılarının, eski yöneticilerinin bunca davete karşın bu duruma duyarsız kalmaları da sorgulanmalıdır tabii ki. Ancak son günlerde ayrım yapılmaksızın, isim belirtilmeksizin eleştiri oklarıyla hedef kitle haline gelenlerden bu duyarlılığı ne kadar bekleyebilirsiniz?
            Bir soru daha ve bize göre en az başkanın katılmamasıyla ilgili olanlardan daha da önemli soru: Eğer o takımın başında Trabzonspor gerçeklerinden bihaber teknik direktör olmasaydı, 40. Yıl Yürüyüş başlangıç saatine antrenman mı koyar, yoksa takımı yürüyüşe mi getirirdi?
            Daha neler göreceğiz?

Yorum

• Karadeniz takası!

Ç.Rizespor, Trabzonsporlu Mustafa Keçeli'nin transferinde sona yaklaşmak üzere.
              03.08.2007

Aybaba çok istiyor
              Yeni sezon öncesi önemli transferlere imza atan Çaykur Rizespor, uzun süredir peşinde olduğu Trabzonsporlu Mustafa Keçeli’de sona yaklaşmak üzere... Özellikle teknik direktör Samet Aybaba’nın sol kanada istediği bu futbolcu için Bordo-Mavililer’in daha önce yüksek bonservis bedeli belirlemesiyle askıya alınan görüşmeler, dün tekrar başladı. Trabzonspor’un da, Rizespor’dan Serhat Akyüz’e talip olması, iki Karadeniz ekibi arasında takas fikrinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GENÇLERİ SİLDİ
                Doğan, ?İsterseniz gidebilirizsiniz? dedi...

4?Ü BİRDEN
                Trabzonspor'un Gerede kampındaki performansıyla Teknik Patron Ziya Doğan?ın kadroya aldığı genç oyunculardan Eyüp Kadri, Yusuf, Emre Hızarcı ve Selim yol ayrımında. Doğan?ın ?İsterseniz gidebilirsiniz" demesi oyuncuların göstermelik kadroya alındığı şeklinde yorumlanırken, Yusuf ve Emre?nin kadroda 1985 ve üzeri doğumlu oyuncu bulunması nedeniyle takımda kalabileceği ifade edildi

Ali Güzeldalıda böyle yollamışlardı.
                Şimdide yeni gençler sırada.
                heleki Yusufu gönderirlerse tam odunluk olur bu
                Birisi bana şu Yusuf'un Yusuf Kurtuluş olmadığını söylesin Allah aşkına
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• TRABZONSPOR’UN KOKTEYL

ANALİZİNİ CEVAT KOL SİZİN İÇİN YAPTI

Trabzonspor’un 40.yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen organizasyonların birine katılmamak ayıp olur. Kokteyle katılıp hem ağzımızı tatlandırıp hem de birkaç lokma yemek varken yürüyüşe gitmek biraz akılsızlık olurdu. Bende öyle yaptım. Yat limanında yapılacak olan kokteylde kaçırılacak cinsten değil. Elinde kadehi yudumlarken çevrendekilere yüzündeki maske ile birlikte gülücükler dağıtarak dolaşmak eğlenceli oluyor..!

Bu duygularla kokteylin yolunu tuttuk. Yat limanında değil de kamp eğitim merkezinde olduğunu görünce kendi kendime dakika bir gol bir demekten kendimi alamadım. Her zaman olduğu gibi bildiğini okuyan iş başındaki zat-i muhteremler meteorolojinin uyarılarını dikkate almayıp önce yat limanı içerisine tezgahı kurmuşlar. Küçük bir rüzgar her şeyi alabora etmiş. Sonra apar topar içeriye taşınmış.Biz gittiğimizde koşuşturma inşaat sahası içinde devam ediyordu. Tabak-çanak taşıyanlardan tutun masa sandalye havalarda gidip geliyor. Bir yandan da konuklar diğer salona alınıyor. Allah için yöneticiler tam kadro halinde olay yerinde gelen misafirleri hoş-boş ediyor. Neyse ki yaklaşık 1 saat içerisinde her şey tıka basa bir yerlere yerleştirildi.

Etrafa şöyle bir kolaçan ettim. Başkan yoktu.. Eyvah dedim yürüyüşte olduğu gibi buraya da katılmayacak herhalde.. Tam böyle düşünürken yan tarafımdaki fiskosa kulak kabarttım.”Başkan buraya rahat katılır. Çünkü burada yuhalama olmaz.” Diyorlardı .. Benimde aklıma yattın.” Evet bence de olmaz” dedim içimden.(Nasıl olsun ki taraftar dernekleri başkanın resminde tam kadro hazır) İçerdeki ısı arttıkça birde maskeli yüzlerden sıkılmadım desem yalan olur.

Kendimi dışarı atıp esen o serin rüzgarla rahatlayıp ara ara içeriye dalıyorum. Kapı eşiğinde yöneticileri tam kadro görünce bir hareketliliğin olduğunu gördüm. Maşallah bende cin gibiyim..Hemen anlarım. İçerdeki karışıklık bitince yani yerleşim tamamlanınca Başkana mesaj gitti. Her şey hazır gelebilirsiniz. Ortam sakin gibisinden..!

Başkan Nuri Albayrak ve ekibi Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden aracı ile çıkış aldı. Bu yığılmanın nedeni o.. Neyse kapıdaki karşılamadan sonra salona geçtik. Sıcak ve oksijensizlik kendini alkole verenler için kısa sürede sarhoş olma belirtilerini göstermişti bile..Başkan Nuri Albayrak sayıları 200 yada 300 olan konukların ellerini tek tek sıktı. Yüz yüze geldiğimizde maskelerden olacak ki birbirimizi pek göremedik.İletişimde kuramadık. Defalarca şikayet edilen ve işten kovdurulan bir gazeteci olarak artık rahattım. Hemen yanı başında ise transferden sorumlu danışmanı guguloğlu vardı. Biraz kendisini durgun gördüm. Elini attığı her transfer yattı,ondan mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Başkan Nuri Albayrak insanlarla tek tek tokalaşırken,yönetimdeki telaş devam ediyor. Kulaktan kulağa fısıldamalar sürüyor. Genel Müdür Sinan Zengin ve yardımcısı Altuğ Atalay bir koşuşturma içerinde.. Sonradan anlaşıldı ki dışarıdaki sahne düzeneği içeriye taşınırken ses düzeninde arıza meydana gelmiş.. Neyse ki o da giderildi. Off içerde bunaldım.. Kaçmak için yanıma bir kişi arıyorum..

Derken Çiğdem Tunç mikrofonu eline aldı. Kadıncağız avazı çıktığı kadar “bordo” bağırıyor karşı taraftan, sayıları 300 yakın olan arkadaşlardan “mavi” gelmiyor. Üç yada dört kez tekrarladı. Oksijensizliktendir diye düşündüm. Semiha Yanki’ya kalamadım.. Çünkü tahammül edemedim. Yoksa ülkemizi çeyrek asır önce “Seninle bir dakika ”ile temsil eden bu güzide sanatçı için bir dakika feda edilirdi. Peşinen de özür diliyorum kendisinden. Allah için paradan kaçınmamışlar.. Tıpkı transferler gibi bol kesen saçılmış..Ama kalite konusunda söylenecek çok şey var.. Pahalı olan her şeyin kaliteli olacağı anlamına gelmiyor. İşin içinde kandırılmada var. Musampa ve Jun olayında olduğu gibi.

İşte böyle bir kokteyle katıldım.Morina Restoran’taki Mustafa , İddaa bayisi olan Mehmet , Ankara’da ki Mühendis Alpkan,Almanya’daki işçi kardeşim Sait,Avusturya’da ki can dostum Haydar ve adını yazamadığım binlerce taraftarın adına katıldım. İzlenimlerimi sizin için yazdım.

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birisi bana şu Yusuf'un Yusuf Kurtuluş olmadığını söylesin Allah aşkına
                    Ziya hoca ne düşünüyor acaba? Şöyle mi diyor? Eğer ben teknik direktörsem, bu takımda tek teknik ben olmalıyım... Diğerleri koşsun, faul yapsın, defans yapmaya çalışıp oyalansın ama teknik işlere karışmasın, karıştırtmam...

Biz biriz, biz Ziya'yız, biz Ziyasporluyuz
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Her sabah hayatımda para vermediğim beş para etmez gazetelere para

vermeye başladım.Yalanda olsa Trabzon şunu alıyor şunun peşinde gibi

haberlerle avutuyoruz kendimizi.Her mağlubiyet sonrası yapılan acil toplantı

sonrası transfer edeceğiz yalanlarıyla taraftar susturuluyor.İki gün sonra

başka bir yönetici transfer çalışmamız yok diyecek kadarda karaktersizlik

sergilenebiliyor.Sağlığımız bozuldu,dengemiz bozuldu bir gram onurunuz varsa

DEFOLUN!

Yorum

• Defolunnn!!!!!!!

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• abi çocuk eriyip bitçek ya çabuk trabzona getirilmesi lazım yoksa ilerde istesekte getiremicez

Yorum

• Trabzon'da rota Prica

Trabzonspor'daki transfer karmaşasına el koyan Başkan Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan'dan rapor istedi. Doğan'ın yönetime Rada Prica'nın ismini verdiği, Galatasaraylı Orhan Ak'ı ise veto ettiği öğrenildi. Bu arada Fatih Tekke'yi geri almak için uğraşan yönetim, istediği sonucu elde edemedi.

PRİCA İÇİN YENİ TEKLİF

Yeni sezon öncesi İntertoto'dan elenerek yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden atmak isteyen Trabzonspor'da yönetimin aldığı transfer kararı, camianın tepkisini susturmaya yetmemişti. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun yaptığı, "Şu anda transfer arayışımız yok" açıklamaları ise tepkilerin daha da artmasına yol açtı. Yaşanan bu kargaşa üzerine olaya el koyan Başkan Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan'dan bir transfer raporu istedi. Raporu hemen hazırlayan Doğan yönetime, İsveçli oyuncu Rada Prica'nın ismini verdi. Bu arada Prica'nın forma giydiği Danimarka'nın Aalborg takımı, Trabzonspor'un kendilerine bir transfer teklifi yaptığını doğruladı. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Prica için yönetime, "Çok yönlü bir futbolcu. Tam benim aradığım özelliklere sahip bir isim" dediği, yönetiminde bunun üzerine Aalborg takımına yaptığı teklifi yenileme kararı aldığı belirtildi. Ancak kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Prica'nın bordo - mavili takıma transfer olması için bordo - mavili yönetimin 1. 5 milyon dolar gibi bir ücreti gözden çıkartması gerekiyor.

ORHAN AK'A DOĞAN VETOSU

Bu arada ismi solbek için gündeme gelen Galatasaraylı Orhan Ak, Ziya Doğan engeline takıldı. Celaleddin'i solbekte alternatifsiz bıraktığı için sürekli eleştirilen Doğan'ın, Orhan Ak için, "Benim beklentilerimi karşılayacak bir futbolcu değil" dediği öğrenildi. Bunun üzerine solbek için yeniden arayışlara giren yönetim, Sivassporlu Hayrettin için temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcunun transferi için Sivasspor'u ikna etmek için çalışan yönetim, Hayrettin'in istediği yüksek fiyat karşısında da şaşkınlık yaşadı. Bu arada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yönetime, "Celaleddin formda ve bu aralar çok iyi çalışıyor. Hem Celaleddin alternatifsiz değil. O bölgeye kolayca uyum sağlayabilen Çağdaş ve Tayfun var. Olası bir sakatlık durumunda bu futbolculardan yararlanabiliriz. Bu saatten sonra yapılacak transferlerin fazla bir katkısı olmaz. Bütçemizi sarsmamıza gerek yok" şeklinde rapor sunduğu, yönetiminde bunu "Şimdilik" kaydı ile kabul ettiği ifade edildi.

TEKKE RÜYASI BİTİYOR

Trabzonspor yönetiminin, Fatih Tekke'nin geri getirilmesi için, yaptığı girişimler sonuçsuz kaldı. Fenerbahçe'nin de bu futbolcu için devreye girmesinin ardından, Tekke'nin menajeri Ceylan Çalışkan'ı Rusya'ya gönderen ve transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan bordo - mavili yönetim, 1 yıllığına kiralık olarak 2 milyon euro vermeyi kabul etti. Bu teklife rağmen Fatih Tekke'yi vermemekte kararlı olan Rus Zenit kulübünün, Fenerbahçe'den gelen 5 milyon euroluk teklifi ise değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Daha önce Fatih Tekke'ye, "Zenit'i şampiyon yap, istediğin kulübe git" diyen kulüp yöneticileri, şimdi Fatih Tekke'den para kazanmanın planlarını yapıyor. Zenit'e yapılan son teklifin de kabul edilmemesi ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonsporlu yöneticiler ise şimdilik beklemeye çekildi. Fatih Tekke'nin ise Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ancak muhattap olarak Zenit kulubünü gösterdiği iddia edildi.

40. YIL ŞOKU YAŞANIYOR

Bu arada transfer çalışmalarını, gizli olarak sürdüren Trabzonspor'da yönetim yaşadığı 40. yıl şokunu üstünden atamıyor. Yapılan yürüyüşe 40 kişinin dahi katılmaması yönetime ve teknik heyete varolan tepkisinin bir göstergesi olarak nitelendirildi. Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın eski yöneticiler hakkında yaptığı, "Bize destek olmaları gerekirken, bazıları bize haraket ediyor" açıklamaları, eski yöneticilerin 40. Yıl kutlamalarına katılmamasındaki en büyük etken olarak gösteriliyor. Dün başlayan 40. yıl etkinlikleri ise tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı tamamen ışıklandırması gibi bir etkinlik bekleyen taraftarlar, naylon bayraklarla yürüyünce büyük hayal kırıklığı yaşadı. Öte yandan Başkan Nuri Albayrak'ın dün sabah yapılan yürüyüşe katılmaması, akşam yapılan baloda ise yer alması, yönetim ile taraftarlar arasındaki soğukluğu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu arada önceki gün sıcaklık nedeniyle sabah antrenmanını iptal eden Ziya Doğan'ın, 40. yıl kutlamalarının başladığı Perşembe gününe sabah idmanı koyması ise tepkiyle karşılandı. Trabzonsporlu taraftarlar, "Böyle bir günde bile takımımızı göremeyeceksek, kutlama olmasın daha iyi" dediği öğrenildi.

03.08.2007
                            Kaynak : DHA

Yorum

• bu takima en büyük transfer nuri ve ziyanin gitmesidir
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Thuesday 10 July 2007 Print Send to a friend

Villarreal keep Tomasson and contract him for two years

The Yellow Submarine have signed danish striker after a six-month short loan

The 30 year-old striker has played 11 matches and scored 4 goals since his arrived
                                Villarreal CF have signed Jon Dahl Tomasson for the next two seasons, after agreement with VfB Suttgart.

The 30 year-old danish striker has been loaned for six months since his arrived in winter at the Yellow Submarine: he has played 11 matches and 4 goals with the yellow shirt.
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X