Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tomasson sozlesme imzaliyor galiba bu haberi resmi sitelerinden aldim
    ......
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo

abi çocuk eriyip bitçek ya çabuk trabzona getirilmesi lazım yoksa ilerde istesekte getiremicez
      hee bi de özellikle trabzon maçında yaptıklarına bakın marcelinhoyla gökdenizi nasıl yatırıo bi mesaj vermeye çalışmıomu sizce??????

Yorum

• Konyaspor almış Kroupiyi ; http://www.sporx.com/futbol/superlig/74080/
        Bir Bursa bir Konya kadar olamadık Ağustos 3 olmuş halen daha rapor muhabbetleri dönüyor Şimdiye kadar oynanan maçlarda sadece 1 yeni futbolcu oynabilmiş Biri yedek diğeride nasıldır bilinmiyor haftalardır oynayacak duruma gelemiyor Tolga desen şimdilik soru işareti
        Yönetim kendine yakışanı yapar ve Pricayı alır Hayrettini alabilirseler iyidir Kaleci ve ortasaha hiç gündemde yok sanki Geçen sezondan hiç ama hiç ders almamışız Hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon bizi bekliyor

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hee bi de özellikle trabzon maçında yaptıklarına bakın marcelinhoyla gökdenizi nasıl yatırıo bi mesaj vermeye çalışmıomu sizce??????
          o mesajı yönetimin alması lazım ben alsam nolacak transferi ben mi yapıyorum
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Ya şu Haşim Sayitoğlu konuştukça tüylerim diken diken oluyor adam hala gündemimizde transfer yok diyebiliyor nasıl insan bunlar anlamıyorum ya 40 . yıl kutlaması deyip rezil oluyorlar takımı da rezil ediyorlar neye elini atsalar yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Bu arada burası transfer başlığıydı değilmi FORZA ÖZER HURMACI.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konyaspor almış Kroupiyi ; http://www.sporx.com/futbol/superlig/74080/
              Bir Bursa bir Konya kadar olamadık Ağustos 3 olmuş halen daha rapor muhabbetleri dönüyor Şimdiye kadar oynanan maçlarda sadece 1 yeni futbolcu oynabilmiş Biri yedek diğeride nasıldır bilinmiyor haftalardır oynayacak duruma gelemiyor Tolga desen şimdilik soru işareti
              Yönetim kendine yakışanı yapar ve Pricayı alır Hayrettini alabilirseler iyidir Kaleci ve ortasaha hiç gündemde yok sanki Geçen sezondan hiç ama hiç ders almamışız Hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon bizi bekliyor

Bunlar ancak galatasarayın eski kalecisi hayrettini alırlar.
              066661

Yorum

• TAKA GERÇEĞİ AÇIKLIYOR

Taraftardan baskı yiyen yönetimin amacı transfer değil gündem değiştirmekmiş.

BEDAVA ARIYORLAR

Galati maçı sonrası basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın “Biri yerli iki yabancı oyuncu almaya karar verdik” açıklamasının gündem değiştirme amaçlı olduğu ortaya çıktı.Ne Tomasson,ne Orhan ne de Tom Coruwe.

HEDEF SİVAS GALİBİYETİ

Trabzonspor’un Galati maçından sonra basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın kamu oyuna açıkladığı ‘Biri yerli iki yabancı alacağız’ açıklamasının gündem değişterme amaçlı olduğu ortaya çıktı.Kulüp içerisinden sızan bilgilere göre yönetimin ekonomik sorunlar nedeniyle oyuncu almasının mümkün olmadığı belirtildi.Sivas maçını bekleyen yönetim kurulunun bu maçtan alınacak olası bir galibiyetten sonra transferi tamamen kapatacağı öğrenildi.

DOĞAN’DA İSTEMİYOR

Trabzonspor’da transferin geç kalması geçtiğimiz sezon başı yaşanan sorunları da hatırlattı.Sezon başı hazırlığı geçirmeyen oyuncuların adaptasyonunda önemli sorunlar yaşayan Bordo-Mavili takım’da Teknik Direktör Ziya Doğan’ında transfer istemediği ve mevcut kadroyla lige başlamak istediği öğrenildi.Doğan,yönetimden Gerede kampı dönüşü bir kaleci,sol kenar,stoper,orta saha ve forvet oyuncusu talep etmişti.

LEVAN BEKLİYOR

Arçil’in önerdiği Gürcü futbolcu, Levan, Trabzonspor’dan haber bekliyor. Levan’ın 3 yıllığınıa 1 milyon 500 bin avro’şa anlaşmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Arçil’in Trabzonspor yönetimi ile yaptığı görüşmeleri olumlu geçtiği öğrenildi. Ancak, somut bir adımın atılmaması, kafaları karıştırdı.
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 13:36.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TAKA GERÇEĞİ AÇIKLIYOR

Taraftardan baskı yiyen yönetimin amacı transfer değil gündem değiştirmekmiş.

BEDAVA ARIYORLAR

Galati maçı sonrası basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın “Biri yerli iki yabancı oyuncu almaya karar verdik” açıklamasının gündem değiştirme amaçlı olduğu ortaya çıktı.Ne Tomasson,ne Orhan ne de Tom Coruwe.

HEDEF SİVAS GALİBİYETİ

Trabzonspor’un Galati maçından sonra basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın kamu oyuna açıkladığı ‘Biri yerli iki yabancı alacağız’ açıklamasının gündem değişterme amaçlı olduğu ortaya çıktı.Kulüp içerisinden sızan bilgilere göre yönetimin ekonomik sorunlar nedeniyle oyuncu almasının mümkün olmadığı belirtildi.Sivas maçını bekleyen yönetim kurulunun bu maçtan alınacak olası bir galibiyetten sonra transferi tamamen kapatacağı öğrenildi.

DOĞAN’DA İSTEMİYOR

Trabzonspor’da transferin geç kalması geçtiğimiz sezon başı yaşanan sorunları da hatırlattı.Sezon başı hazırlığı geçirmeyen oyuncuların adaptasyonunda önemli sorunlar yaşayan Bordo-Mavili takım’da Teknik Direktör Ziya Doğan’ında transfer istemediği ve mevcut kadroyla lige başlamak istediği öğrenildi.Doğan,yönetimden Gerede kampı dönüşü bir kaleci,sol kenar,stoper,orta saha ve forvet oyuncusu talep etmişti.

LEVAN BEKLİYOR

Arçil’in önerdiği Gürcü futbolcu, Levan, Trabzonspor’dan haber bekliyor. Levan’ın 3 yıllığınıa 1 milyon 500 bin avro’şa anlaşmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Arçil’in Trabzonspor yönetimi ile yaptığı görüşmeleri olumlu geçtiği öğrenildi. Ancak, somut bir adımın atılmaması, kafaları karıştırdı.
                  yönetim cok saolun transfer yapmadıgınız icin...

Yorum

• bu saatten sonra alacakları adamlar jundan muşambadan pek farklı olmaz
                    ALBAYRAK, STADINI DA AL GİT! BU TAKIM SANA FAZLA BÜYÜK

Yorum

• ALLAH sizleri bildiği gibi yapsın başka ne diyeyeyim offfffff offfffffff......................

Yorum

• Trabzonspor’un Fatih Tekke rüyası bitiyor
                        Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA) TRABZONSPOR yönetiminin, Fatih Tekke’nin geri getirilmesi için yaptığı girişimler sonuçsuz kaldı.
                        Fenerbahçe’nin de bu futbolcu için devreye girmesinin ardından, Fatih Tekke’nin menajeri Ceylan Çalışkan’ı Rusya’ya gönderen ve transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan bordo mavili yönetim, 1 yıllığına kiralık olarak 2 milyon euro vermeyi kabul etti. Bu teklife rağmen Fatih Tekke’yi vermemekte kararlı olan Rus Zenit kulübünün, Fenerbahçe’den gelen 5 milyon euroluk teklifi ise değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Daha önce Fatih Tekke’ye, “Zenit’i şampiyon yap, istediğin kulübe git'' diyen kulüp yöneticileri, şimdi Fatih Tekke’den para kazanmanın planlarını yapıyor. Zenit’e yapılan son teklifin de kabul edilmemesi ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonsporlu yöneticiler ise şimdilik beklemeye çekildi. Fatih Tekke’nin ise Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ancak muhatap olarak Zenit kulübünü gösterdiği iddia edildi.

ALBAYRAK EL KOYDU
                        Bu arada bordo mavili takımda yöneticilerin zıt görüşler belirttiği transfer karmaşasına el koyan Başkan Nuri Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan’dan acil rapor istedi.
                        Raporu hemen hazırlayan Doğan, yönetime İsveçli oyuncu Rada Prica’nın ismini verdi. Bu arada Prica’nın forma giydiği Danimarka’nın Aalborg takımı, Trabzonspor’un kendilerine bir transfer teklifi yaptığını doğruladı. Teknik direktör Ziya Doğan’ın Prica için yönetime, “Çok yönlü bir futbolcu. Tam benim aradığım özelliklere sahip bir isim'' dediği, yönetimin de bunun üzerine Aalborg takımına yaptığı teklifi yenileme kararı aldığı belirtildi. Ancak kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Prica’nın bordo mavili takıma transfer olması için bordo mavili yönetimin 1.5 milyon dolar gibi bir ücreti gözden çıkartması gerekiyor.

ORHAN AK’A DOĞAN VETOSU
                        Bu arada ismi solbek için gündeme gelen Galatasaraylı Orhan Ak, Ziya Doğan engeline takıldı. Celaleddin’i solbekte alternatifsiz bıraktığı için sürekli eleştirilen Doğan’ın, Orhan Ak için, “Benim beklentilerimi karşılayacak bir futbolcu değil'' dediği öğrenildi. Bunun üzerine solbek için yeniden arayışlara giren yönetim, Sivassporlu Hayrettin için temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcunun transferi için Sivasspor’u ikna etmek için çalışan yönetim, Hayrettin’in istediği yüksek fiyat karşısında da şaşkınlık yaşadı. Bu arada teknik direktör Ziya Doğan’ın yönetime, “Celaleddin formda ve bu aralar çok iyi çalışıyor. Hem Celaleddin alternatifsiz değil. O bölgeye kolayca uyum sağlayabilen Çağdaş ve Tayfun var. Olası bir sakatlık durumunda bu futbolculardan yararlanabiliriz. Bu saatten sonra yapılacak transferlerin fazla bir katkısı olmaz. Bütçemizi sarsmamıza gerek yok'' şeklinde rapor sunduğu, yönetiminde bunu “şimdilik'' kaydı ile kabul ettiği ifade edildi.

Yorum

• ne bıcım adamlarsınız siz yaw adam bıle bıle göre göre küfür istiyo transfer yapacakları yok yapsada o kel kafalı herif oynatmaz defol geldiniz yere gidein ya o hasim denilen adi de defolsun adam ruh hastası ac herif utanmaz arlanmaz adi
                          !

Yorum

• arkadaslar transferlerin hepsi yalan bunlar gundem degistirmek icin
                            her gazetelerde transfer haberi veriyler herhalde her bi yalanda ayri
                            gazeteden para aliyler baska bir sey goremiyrum

Yorum

• herhalde ligde kalmayi amacliyorlar bu reziller takimin 6 kez lig sampiyonluk var oldugunu belki de bilmiyler birileri anlatmalari lazim
                              bu got kafalilara ama ne kadar anlatsan bile nafile dersinki 2 inci ligden
                              yeni 1 inci lige ciktik da ligde kalmaya orasiyruk

Yorum

• Hiç bir gazeteye ve tv kanallarındaki haberlere inanmayın derim. Yerel gazeteler en az fotomaç kadar palavracı. Ben derimki az bişe can karyağdıya inanın başka hiç bişeye inanmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X