Transfer mi????? hadi ordan inanmam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
efkarlitaraftar
Trabzonspor'a Prica tepkisi
Aalborg'un kulüp direktörü Jacobsen, Danimarka'da gol kralı olan İsveçli için bordo - mavililerden üç hafta önce teklif aldıklarını, ancak sonra temasın kesildiğini söyledi
İRFAN KURTULMUŞ
Danimarka'nın Aalborg Kulübü, İsveçli golcü Rade Prica için Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı.
Kulüp direktörü Lynge Jacobsen, Karadeniz ekibinden, geçen yıl Danimarka'da 19 gol atarak krallık tacını takan Prica için üç hafta önce transfer teklifi geldiğini söyledi.
Bordo - mavili yönetimden daha sonra haber alamadıklarını belirten Jacobsen, "Prica için teklif yaptıktan sonra bir daha bizimle temas kurmadılar" dedi. Aalborg'un geçen sezon Hansa Rostock'tan transfer ettiği 27 yaşındaki İsveçli golcüyü 1.5 - 2 milyon euro arasında bir bonservis bedeli karşısında satmaya hazır olduğu öğrenildi.
Anderlecht'in de transfer listesinde olan Prica'nın, Trabzonspor'un yeniden devreye girmemesi halinde Belçika'ya gitmeyi düşündüğü ifade edildi. İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen Rade Prica'nın, Aalborg ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kutlamalar başladı
Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümü nedeniyle üç gün boyunca düzenlenecek etkinlikler, Ziyabey Tesisleri önünden Atatürk Alanı'na kadar yapılan yürüyüşle başladı. Beklenen katılımın olmadığı kutlamalara Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yöneticiler, eski başkanlardan Atay Aktuğ, eski yöneticiler, Trabzonspor'un amatör branşlardaki takımları ve taraftarlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasından sonra bir açıklama yapan Divan Başkanı Algan, Trabzonspor'un başarılı olmasının anahtarının istikrardan geçtiğini söyledi, "Herkes, 'Ne zaman dirileceğiz' diye soruyor. Önce futbolcu transfer etmekle başarı gelmediğine inanacağız. Trabzonspor yönetimine, teknik heyete sahip çıkmamız gerekiyor ve sahip çıkacağız" dedi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan ve futbolcularının törene katılmaması dikkat çekti. Akşam verilen kokteylde konuşan Başkan Albayrak, "temennimiz 40. Yılı'nda Trabzon'u şampiyon görmektir" dedi.
Hedef Hayrettin
Transfer listesinde yer alan Galatasaraylı Orhan Ak'a camia içinden tepki gelmesi yönetime geri adım attırdı. Bordo - mavili yöneticilerin, bonservis problemi de bulunan Orhan'ın transferini askıya aldıkları, yeni rotanın Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Hayrettin'e çevrildiği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan da, Hayrettin'e onay verirken, yönetimin bu transferi pazartesi gününe kadar bitirmek istediği kaydedildi. Başarılı futbolcu geçen sezon da Trabzonspor'un gündemine gelmiş, ancak Sivasspor'un izin vermemesi üzerine bu transfer son dakikada gerçekleşmemişti.
Ömer Rıza yolcu
Karadeniz ekibinin, Denizlispor'dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle beklenen verimi alamadığı golcü Ömer Rıza, İngiltere 2. ligi ekiplerinden Southampton'a gidiyor. Forvet arayışlarına giren yönetimin yanı sıra Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da tecrübeli futbolcunun gitmesine onay verdiği öğrenildi. Southampton'ın, Ömer Rıza için Trabzonspor'a ciddi bir teklif yaptığı, transferin kısa süre içinde kesinlik kazanacağı vurgulandı. Öte yandan bordo - mavili takım dün akşam yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Türkiye
Yorum
-
Yasin Çakmak feybe'ye gidiyor. Bonservisi 1,25 milyon $. Elimizde bir sürü yetersiz futbolcu var. Onları takımda tutmaya para var. Transfere para yok. Ayıp değil mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
"Takıma 2 veya 3 takviye yapacağız" sözleriyle beklenti içerisine giren bordo mavililerin, Haşim Sayitoğlu’nun oyuncu arayışı içerisinde olmadıkları şeklindeki açıklamasıyla kafaları karıştı."
kafalar niye karışıyor. takviye yapacaklar ama oyuncu aramıyorlar. menecerlerin getirdiği bonservissiz birilerini alacaklar.
Yorum
-
40. yıl skandalı
Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü etkinlikleri dün çok sönük başladı. Başkan Nuri Albayrak, yürüyüşe katılmadı, eski başkanlar da organizasyonda yoktu.
03.08.2007

Sadece Atay Aktuğ
Trabzonspor Kulübü’nün 40. kuruluş yıldönümü etkinlikleri resmen başlarken, dünkü organizasyonda yaşanan sorunlar dikkat çekiciydi. Haftalardır gündemde olan ve camianın dört gözle beklediği kutlamalar kapsamındaki yürüyüşe katılımın çok düşük olması herkesi üzdü. Bordo-Mavili ekibin başkanı Nuri Albayrak, özel işleri sebebiyle yürüyüşe katılmazken, eski başkanlardan ise sadece Atay Aktuğ’un organizasyonda hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı.
Kafkas’ın etkisi...
Aktuğ dışındaki eski başkanların, organizasyon davetini yöneticiler yerine kulüp sekreterlerinin yapmasına tavır aldığı ve bu nedenle çağrıya olumlu yanıt vermediği öğrenildi. Durumu fark eden idarecilerin son andaki temas çabalarının da bir işe yaramadığı kaydedildi. Bu arada basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın da birkaç gün önce eski yöneticileri hedef alan sert açıklamalarının da bu tepkide bir hayli etkili olduğu ortaya çıktı.
Futbolcular idmanda!
Sönük geçen yürüyüşe, futbol takımı da katılmadı. Etkinliğin olduğu saatlerle M.Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenman saati çakışınca teknik heyet de takımın başında kaldı. Trabzonspor’u asbaşkan Haşim Sayitoğlu temsil etti, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan ve kuruculardan Refik Karaağaçlı da yürüyüşte ön saflarda yer aldı. Akşam yönetim kurulunun verdiği kuruluş kokteyline ise Başkan Nuri Albayrak da katıldıT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Trabzonspor'a Prica tepkisi
Aalborg'un kulüp direktörü Jacobsen, Danimarka'da gol kralı olan İsveçli için bordo - mavililerden üç hafta önce teklif aldıklarını, ancak sonra temasın kesildiğini söyledi
İRFAN KURTULMUŞ
Danimarka'nın Aalborg Kulübü, İsveçli golcü Rade Prica için Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı.
Kulüp direktörü Lynge Jacobsen, Karadeniz ekibinden, geçen yıl Danimarka'da 19 gol atarak krallık tacını takan Prica için üç hafta önce transfer teklifi geldiğini söyledi.
Bordo - mavili yönetimden daha sonra haber alamadıklarını belirten Jacobsen, "Prica için teklif yaptıktan sonra bir daha bizimle temas kurmadılar" dedi. Aalborg'un geçen sezon Hansa Rostock'tan transfer ettiği 27 yaşındaki İsveçli golcüyü 1.5 - 2 milyon euro arasında bir bonservis bedeli karşısında satmaya hazır olduğu öğrenildi.
Anderlecht'in de transfer listesinde olan Prica'nın, Trabzonspor'un yeniden devreye girmemesi halinde Belçika'ya gitmeyi düşündüğü ifade edildi. İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen Rade Prica'nın, Aalborg ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Hedef Hayrettin
Transfer listesinde yer alan Galatasaraylı Orhan Ak'a camia içinden tepki gelmesi yönetime geri adım attırdı. Bordo - mavili yöneticilerin, bonservis problemi de bulunan Orhan'ın transferini askıya aldıkları, yeni rotanın Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Hayrettin'e çevrildiği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan da, Hayrettin'e onay verirken, yönetimin bu transferi pazartesi gününe kadar bitirmek istediği kaydedildi. Başarılı futbolcu geçen sezon da Trabzonspor'un gündemine gelmiş, ancak Sivasspor'un izin vermemesi üzerine bu transfer son dakikada gerçekleşmemişti.
Ömer Rıza yolcu
Karadeniz ekibinin, Denizlispor'dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle beklenen verimi alamadığı golcü Ömer Rıza, İngiltere 2. ligi ekiplerinden Southampton'a gidiyor. Forvet arayışlarına giren yönetimin yanı sıra Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da tecrübeli futbolcunun gitmesine onay verdiği öğrenildi. Southampton'ın, Ömer Rıza için Trabzonspor'a ciddi bir teklif yaptığı, transferin kısa süre içinde kesinlik kazanacağı vurgulandı. Öte yandan bordo - mavili takım dün akşam yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Bu haber gösteriyorki bunlar bizleri kandırıyorlar bunların ar damarları catlamıs utanma yok bunlarda..............2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Adı son günlerde sürekli Trabzonspor ile anılan ve teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinin başında yer alan Orhan Ak, FANATİK’e konuştu. Başkan Nuri Albayrak’ın transferiyle bizzat ilgilendiği tecrübeli oyuncu, gelişmeleri yakından izlediğini ama önce kulüplerin anlaşması gerektiğini söyledi. Yurt dışı da dahil olmak üzere kendisine çeşitli tekliflerin yapıldığını belirten Orhan Ak, “1-Şu an Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusuyum ve verilen program doğrultusunda profesyonelce çalışmalarıma devam ediyorum. 2-O nedenle de önce kulübümün transfere onay vermesi lazım. 3- Ancak Trabzonspor elbetteki bu ülkenin önde gelen kulüplerinden biri. Ben kendi adıma Bordo-Mavili formayı giymekten yana asla bir sorun yaşamam” ifadelerini kullandı.
Ben anladığımı söyleyeyim.
1- hala gsnın oyuncusuyum ve oylede kalmak ıstıyorum.
2- inşallah klup onay vermez de kalırım.
3- ancak klup benı satmak ısterse, salak degılım kucuk bir klube gideyım. gs olmazsa iyi para veren Trabzonspor neden olmasın benım ıcın sorun olmaz.
ben zaten Trabzonluyum. (onuda yenı anladım, muhtardan ıkametgah alırken farkettım
)
Yorum
-
Ben anladığımı söyleyeyim.
1- hala gsnın oyuncusuyum ve oylede kalmak ıstıyorum.
2- inşallah klup onay vermez de kalırım.
3- ancak klup benı satmak ısterse, salak degılım kucuk bir klube gideyım. gs olmazsa iyi para veren Trabzonspor neden olmasın benım ıcın sorun olmaz.
ben zaten Trabzonluyum. (onuda yenı anladım, muhtardan ıkametgah alırken farkettım
)[/QUOTE]
Valla olayı güzel açıklamışım geyseden sonra neden küçük kulüplere gitsinki.. Nasıl olsa Trabzonspor (değerinin iki üç katı) çok para veriyor neden gidip küçük kulüplerde uğraşsınkiii.... Ahh ziya ahhh kendin gibi küçük futbolcuları liste başı yapıyorsun azcık büyük düşünsen zaten istifa etmiştinnn yeterrrrr istifaaa....Saçı Sarı Teni Kara Bu alemde Teksin İbrahim Yattara
Yorum
-
GENÇLERİ SİLDİ
Doğan, ?İsterseniz gidebilirizsiniz? dedi...
4?Ü BİRDEN
Trabzonspor'un Gerede kampındaki performansıyla Teknik Patron Ziya Doğan?ın kadroya aldığı genç oyunculardan Eyüp Kadri, Yusuf, Emre Hızarcı ve Selim yol ayrımında. Doğan?ın ?İsterseniz gidebilirsiniz" demesi oyuncuların göstermelik kadroya alındığı şeklinde yorumlanırken, Yusuf ve Emre?nin kadroda 1985 ve üzeri doğumlu oyuncu bulunması nedeniyle takımda kalabileceği ifade edildi
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Yeni transfer bu değildir inşallah

Hayır yani bunuda bize sarı fırtına diye lanse ederler
Baksana başkandaki bakışa habuni geturduk ama biraz fazla siritiyi herhalde yerlermi acaba
En son Küçükalioğlu tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 10:35.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
başkanın bakışlara anlam verelim hocamİlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni transfer bu değildir inşallah

Hayır yani bunuda bize sarı fırtına diye lanse ederler
Baksana başkandaki bakışa habuni geturduk ama biraz fazla siritiyi herhalde yerlermi acaba 

-nuri: la habunu da nerden bulup da geturdiler baa, karı beni yiyecek gibi, düşmana göster geri çek misali
benim hanım bu resmi görürse var ya çifteyle kovalar beni... dur bari uzak duram biraz...

la nuri millet senden transfer bekliyor senin yaptığın işlere bak
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
40. yıl kutlamaları ayaklarına bu haftayıda transfersiz geceriz.. haftaya acılıs felan ayakları olur derken lig başlar arkadaşlr.. sonra cıkar bi yüzsüz transfer yapmadnın kolay olmadıgını bu saatten sonra gelecek oyucucunu takıma alışma sürecinin olacagını aynı zamanda dengeleri bozacagını ilan eder bu iş böyle bitr.. ligde 2 3 mac üst üste alırız sonra mac kayıpları başlar derken zaten aralık gelir.. Yeni yönetime başarılar şimdide
Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum