Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlıkla ilgili radikal kararlar alınması lazım bence. Bir mesaj yazma sınırı falan koyulabilir
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• marcelinho musampa şimek fatih akyel murat ocak ziyanın harcadıkları
      stefanov ceyhun yattara ufukhan ziyanın harcayacakları

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadece kendimizi kandiririz o zaman diye dusunuyorum
        iyi ama karamsar olmaninda bi faydasi yok acikcasi.kendimizi kandirma degilde suna ümit etmek diyelim..sonucta birilerini getirecekler.merak edelim kim oldugunu..birbirimizi kirmadan tartisalim.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten yani tamam eleştirirsen eleştir bu herkesin hakkı. Ama hakaret bir taraftara, hem de kendi takımındaki çalışana yapılan hakaretler çok yanlış. Öteki takım taraftarları bu yazılanları görse bunlar nasıl taraftar der. Tekrar ediyorum eleştiriler tabi ki yapılır ama hakaret ve aşağılamalar yanlış.
          yazdiklarinda haklisin ama bu taraftarida bu duruma getiren yonetim olduguna inaniyorum daha hic birseyde somut adim atamamalari herkesin moralini bozmaktadir bu duruma bagliyorum ben

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başlıkla ilgili radikal kararlar alınması lazım bence. Bir mesaj yazma sınırı falan koyulabilir
            evet istifa kelimesi yasaklansin..en azindan araliga kadar..birde burasi transferlerle ilgili baslik olduguna göre ziya dogan tartismalarinin burda isi yok..

Yorum

• murat tarafından yazılan
              bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
              herşeyide siz iyi bilirsiniz zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten

Yorum

• Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer; gündemimizde hiçbir zaman Cordoba'nın olmadığını söyledi.

(Kaynak Lig Tv'de, kendisine sorulan soruya vermiş olduğu cevaptır)

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer; gündemimizde hiçbir zaman Cordoba'nın olmadığını söyledi.

(Kaynak Lig Tv'de, kendisine sorulan soruya vermiş olduğu cevaptır)
                  sorun burda biz bunu neden şimdi öğreniyoruz zamanında bilgilendirsinlerde içimiz rahat olsun hayret iletişim sıfır

Yorum

• cordoba yok
                    hakan arikan bjkde
                    orkun bursayla anlasmis
                    Martinez kaliyor geriye Turkiyeden yarin sabah kalksakta Martinez Trabzonsporda haberi gelse keske

Yorum

• bu baslik 549 sayfa oldu bu yönetim sayesinde 1000 i geceriz. millet hergün acaba yeni bisey varmi diye bakiyor bisey bulamayinca stres atmak icin yazilar yaziyorlar. böyle devam ederse cok daha bekleriz. birsene yat gel iki haftada topcu ara transfer yapmak icin. allah sabir versin bize
                      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yazdiklarinda haklisin ama bu taraftarida bu duruma getiren yonetim olduguna inaniyorum daha hic birseyde somut adim atamamalari herkesin moralini bozmaktadir bu duruma bagliyorum ben
                        daha zamanlari var.sabretmek gerekir biraz daha.bakalim neler yapacaklar.yeri gelince nasil olsa onlardan hesap sorulur..

Yorum

• güya devre arasından transferlere başlamışlar o ülkeye gitmişlerde oyuncu izlemişlerde sonrada iş paramız yokmuşta yabancı kontenjanı doluymuşta bilmem nede

Yorum

• Cine 5'i izleyin

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu baslik 549 sayfa oldu bu yönetim sayesinde 1000 i geceriz. millet hergün acaba yeni bisey varmi diye bakiyor bisey bulamayinca stres atmak icin yazilar yaziyorlar. böyle devam ederse cok daha bekleriz. birsene yat gel iki haftada topcu ara transfer yapmak icin. allah sabir versin bize
                              önceki yönetimle 1300 mü ne olmustu üstelik aldiklari 3 kisi vardi toplamda..eller jef ve jun

Yorum

• Yahu her morali bozulan gelip buraya gürültü yapacaksa kapatalım biz bu dükkanı. Morali bozulan yazmasın o zaman kardeşim..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X