İlk olarak kalavara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cumartesi gunune yetistirmeleri icin yarin transferlerin gerceklesmesi lazim bence cumartesine yetistiremezlerİlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferler Cumartesi Günü Avni Aker'de acilista Taraftara sunulacak, ayni Campell'de oldugu gibi. Biz yine kanariz bunlara sonra oyle olye cekeriz, hersey örtbas etmis olurlar vaybee...
Yorum
-
valla ben de bilmiyorum.bir önceki sayfada adını gördüm. bilirsin bizim yönetimin ne yapacağı belli olmaz...ben şimdiden söyleyim dedim.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepalermo nerden cikti kardes bence gundemlerinde yokturÜmit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Merak etme , bu yıl bolca maçını izleriz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfermi yapcaz ??
yapcaksak ben yine diyorum lavezzi sart bize
ama hayal malesef
Yorum
-
efkarlitaraftar
‘Seve seve gelirim’
Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Orhan Ak, Trabzonspor'a sıcak baktığını açıkladı.
03.08.2007
Adı son günlerde sürekli Trabzonspor ile anılan ve teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinin başında yer alan Orhan Ak, FANATİK’e konuştu. Başkan Nuri Albayrak’ın transferiyle bizzat ilgilendiği tecrübeli oyuncu, gelişmeleri yakından izlediğini ama önce kulüplerin anlaşması gerektiğini söyledi. Yurt dışı da dahil olmak üzere kendisine çeşitli tekliflerin yapıldığını belirten Orhan Ak, “Şu an Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusuyum ve verilen program doğrultusunda profesyonelce çalışmalarıma devam ediyorum. O nedenle de önce kulübümün transfere onay vermesi lazım. Ancak Trabzonspor elbetteki bu ülkenin önde gelen kulüplerinden biri. Ben kendi adıma Bordo-Mavili formayı giymekten yana asla bir sorun yaşamam” ifadelerini kullandı.
Orhan olmazsa Hayrettin
Yönetim, sol kanat sorununu yerli bir isimle çözmekte kararlı. Teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Yakından tanıdığımız tecrübeli bir oyuncu. Aynı zamanda idman eksiği de yok. Aradığımız özelliklere sahip” dediği Orhan Ak için ısrarını sürdüren Bordo-Mavililer, deneyimli oyuncunun alternatifini de belirledi. Karadeniz temsilcisi, Orhan Ak’ta sorun yaşarsa gündeme Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Hayrettin’in geleceği bildirildi.
Fanatik
Yorum
-
efkarlitaraftar
Ömer Rıza’ya yol göründü
Bordo-Mavililer’de bir türlü aradığı forma şansını bulamayan Ömer Rıza’nın İngiltere yolcusu olduğu ortaya çıktı.
03.08.2007
Bordo-Mavililer’de bir türlü aradığı forma şansını bulamayan Ömer Rıza’nın İngiltere yolcusu olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun Ada’nın 2. Lig temsilcilerinden Southampton ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Forvet arayışı içerisinde olan yönetimin de konuyu teknik heyete aktardığı ve olumlu yanıt aldığı bildirildi. Kırmızı-Beyazlı İngiliz ekibinin Trabzonspor’a Ömer Rıza için 1 milyon pound önerdiği kaydedildi.
Fanatik
Yorum
-
efkarlitaraftar

Trabzon'dan müthiş atak
Trabzonspor savunmanın solunu güçlendirmek için Sivas ile Hayrettin, G.Saray'la da Orhan Ak'ın pazarlığını sürdürüyor
Biri bitecek
Trabzonspor, sol kanadı güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Bir yandan Galatasaray'ın gözden çıkardığı Orhan Ak için girişimler sürerken diğer yandan da Sivasspor'un başarılı sol beki Hayrettin için atak var. Doğan, Hayrettin'i, yönetim ise Orhan Ak'ın alınmasını istiyor.
BONSERVİS SORUNU
Bordo-Maviliyönetim Hayrettin için önceki gün Sivas'ın kapısını çaldı. Hayrettin'in bonservisinin 2 milyon euro'dan 1 milyon 500 bine indirilmesi de Trabzon'u tatmin etmedi. Başkan Nuri Albayrak ise G.Saray'dan Orhan Ak için sarı-kırmızılıların kolaylık sağlamasını istedi.
Fotomac
Yorum
-
efkarlitaraftar
Transfer kargaşası
Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA) 3 Ağustos 2007
Zeyyat Kafkas’ın "Takıma 2 veya 3 takviye yapacağız" sözleriyle beklenti içerisine giren bordo mavililerin, Haşim Sayitoğlu’nun oyuncu arayışı içerisinde olmadıkları şeklindeki açıklamasıyla kafaları karıştı.
GALATİ şokundan sonra acilen toplanıp transfer kararı alan ve bunu bir basın toplantısı ile duyuran Trabzonspor’da asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun şu sıralar oyuncu arayışı içerisinde olmadıklarını açıklaması kafaları karıştırdı. Trabzonspor’un 40. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılan Haşim Sayitoğlu, şu anda transfer arayışlarının başlamadığını belirterek, "Öncelikle tüm Trabzonsporluları, Trabzonspor şemsiyesi altında birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Belki önümüzdeki günlerde hocamızın talepleri doğrultusunda transfer olabilir. Transfer bir günde olabilecek bir şey değil. Kulübün belli bir mali tablosu, mali yapısı var. Onları oturtalım ondan sonra bunları konuşuruz" dedi.
Pazartesi günü yönetim adına bir basın toplantısı düzenleyen basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ise, "Takıma 2 veya 3 takviye yapmayı planlıyoruz. Hatta bunlardan biriyle anlaşmış durumdayız. Önümüzdeki günlerde bu ismi açıklamayı düşünüyoruz" ifadesini kullanmıştı.
Yeni hedef Hayrettin
Yöneticilerin farklı yönde açıklamalarda bulunmalarına rağmen transfer çalışmalarını yürüten bordo mavililer, G.Saray’dan almak için girişimlerde bulunduğu Orhan Ak’a camiadan tepki gelince, bu futbolcunun transferini şimdilik askıya aldı. Orhan Ak ile tüm bağları koparmayan bordo mavililer, daha önce de transferi gündeme gelen Sivassporlu sol kanat oyuncusu Hayrettin’i yakın takibe aldı.
Teknik direktör Ziya Doğan’ın istemesi üzerine bu futbolcuyla temaslarda bulunan yönetim, pazartesi gününe kadar bu transferi sonlandırmak istiyor. Hayrettin geçtiğimiz sezonlarda da Trabzonspor’un gündemine gelmiş, ancak Sivasspor’un bu futbolcunun gitmesine onay vermediği için transferi gerçekleşmemişti.
Hürriyet
Yorum
-
efkarlitaraftar
Yabancı aday bolluğu
Trabzonspor Yönetimi, Rukavina, Prica, Levan ve Tomasson arasında tercih yapmak için çok çalışıyor... Bonservisi elinde olan Danimarkalı bir adım önde
GOLCÜ bir futbolcu arayışlarını hızla sürdüren Trabzonspor’da yabancı futbolcu adaylarından geçilmiyor. Bordo-Mavililer Hajduk Split’te forma giyen 21 yaşındaki Ante Rukavina ile temaslarını sürdürüyor. İsveçli gol kralı Rade Prica’yı Ziya Doğan takibe aldı. Aalborg’da oynayan yıldızı Doğan son kez izleyecek. Arçil’in tavsiye ettiği Gürcü Levan için de girişimler sürüyor. Panionios’da oynayan oyuncunun bonservisi Arçil’in elinde ve yönetimden haber bekliyor. Listedeki bir diğer isim olan Tomasson ise en gözde aday. Bonservisi elinde olan Danimarkalı futbolcuyla görüşmeler sürüyor. Dev golcüye yıllık 1.1 milyon euro teklif edildi.
Nice yıllara Trabzonspor
TRABZONSPOR’UN kuruluşunun 40. yıl dönümü etkinlikleri, kuruluş yürüyüşü ve Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başladı. Başkan Nuri Albayrak da akşam bir kokteyl verdi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, ‘Trabzonsporlular’ı, Trabzonspor şemsiyesi altında tüm dünyada birlik ve beraberliğe çağırıyoruz’ şeklinde konuştu.
Star
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum