Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Demek TFF yabanci sayisini ayni birakacak?

Gecmis olsun.

Simdi elimizdeki Adamlari Bedavaya veririz.....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir günde 40 - 50 Sayfa yazildigi oluyordu. Simdi 4- 5 Sayfayi zor dolduruyoruz.

Yaziklar olsun!

Tabi Taraftara degil.........
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Torres liverpoola gitmiş ))))
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Torres liverpoola gitmiş ))))
          tühh..kaçırdık..

Yorum

• FATİH TEKKE'DEN SÜPER ASİST!.. Haberi yazdırın01f_write_month(7) Temmuz 2007 17:48
            Yurt dışındaki futbol elçilerimizden Fatih Tekke, takımı Zenit'in deplasmanda FC Moskova'yı 2-1 yendiği maçta yaptığı mükemmel asistle göz doldurdu.

Maçın 9. dakikasında mükemmel bir topuk pası veren ve Moskova savunmasını şaşırtan milli oyuncu, Arshavin'in attığı golün hazırlayıcısı oldu. 43. dakikada kornerden ceza sahasına gelen topu kafayla ağlara gönderen Timoshyuk, Zenit'i 2 farklı üstünlüğe taşırken, 50. dakikada Adamov'un FC Moskova adına attığı gol maçın skorunu belirledi. 1-2 Zenit bu galibiyetle'de liderliğini sürdürdü.

Bu arada 56. dakikada Zenit'ten Krizanac kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Fatih Tekke'nin nefis asistini izlemek için aşağıdaki videoyu tıklayın...

MARATON.COM.TR

Yorum

• Ula haburaya yazıyorum hemde büyük konuşuyorum

Habu martinez , palermo ve lavezzi değil üçü bir arada , herhangi birisi bile Trabzonspora gelirse habu haberleri veren adamı sırtımda alır İzmitten Trabzona götürürüm Gelmezse bişey yapmaya gerek yok 1 hafta sonraya gün verir o arkadaş 3-5 arkadaşta peşinden gider olur biter

Stichus bile daha gerçekçi şeyler söylüyordu , en azından dayanakları vardı adamın yahu Bu nedir lavezzi palermo martinez geliyo hemde pazartesi , yok devenin nalı

Ama burda hayale kapılmaya gerek yok lavezzi denen adamı ancak rüyalarımızda görürüz biz . En düşük ihtimalle Martinez olabilir onu da bizim yönetici müsfetteleri alamaz .

Oh yahu rahatladım
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• yabancı sayısı değişmiyosa F.Tekkeyi kiralasınlar yahu.. Bide Martinezi alsınlar. Yönetim istifa.
                haftaya kupa maçını televizyon vermiyomu (((

Yorum

• Yabancı sayısının 6 olarak kalacağının anlaşılması bizimkilerin transferi kapattık taktiğinide açıklıyor. Musampa ve Jun yüzünden bir çoğumuzun huzuru yine kaçıyor.Gerçi musampa ve Jun kontenjanı boşaltılırsa alınacak adamın onlardan iyi olacağıda belli deği ya neyse bizimkisi Nasreddin hoca işi ya tutarsa.Bizim hocada ondan aşağıya klamaz hani düşünün bir Ziaeddin hoca klasiklerini.
                  Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• HAMİT'TEN SÜPER BAŞLANGIÇ! Haberi yazdırın01f_write_month(7) Temmuz 2007 17:06
                    Milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih formasıyla çıktığı ilk maçta golle tanıştı. Bayern Münih'in Hong Kong'ta Brezilya şampiyonu FC Sao Paolo ile yaptığı ve 2-1 kazandığı özel maçta, Klose'nin attığı ilk golün pasını veren Hamit, 77. dakikada galibiyet golünü de kaydetti.

Sahanın en iyisi olarak göze çarpan milli futbolcu için, "Hamit futboluyla göz doldurarak takımın vazgeçilmez bir oyuncusu olma yolunda büyük adım attı" yorumu yapıldı. Karşılaşmada 8 numaralı formasıyla 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop ise, "İlk maçta oynadığım oyun ve Hong Kong gezisinden çok memnun kaldım. Her şey güzel başladı" dedi. 30 derece ve yüzde 86'lık nem oranının olduğu bir havada oynanan Hong Kong Stadı'ındaki karşılaşmada, Brezilya şampiyonu 19. dakikada Marcel'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Aralarında Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'unda bulunduğu 40 bin kişi önünde Klose 61. dakikada Hamit Altıntop'un kornerden gönderdiği topu kafayla filelere yollayıp skora eşitlik getirdi. 77. dakikada Bayern'in kazandığı frikik atışında topun başına gelen Hamit sert bir vuruşla topu filelere gönderip, takımına galibiyeti getirdi. Münih'te yaptıkları ilk antrenman sonrası 65 saatlik bir yolculuk yaparak gittikleri Hon Kong'tan, Bayern'in 1,5 milyon Euro ile döneceği açıklandı.

MİLLİYET

Aldinmi böylesini alacaksin................

Bonservisi yokdu.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ula haburaya yazıyorum hemde büyük konuşuyorum

Habu martinez , palermo ve lavezzi değil üçü bir arada , herhangi birisi bile Trabzonspora gelirse habu haberleri veren adamı sırtımda alır İzmitten Trabzona götürürüm Gelmezse bişey yapmaya gerek yok 1 hafta sonraya gün verir o arkadaş 3-5 arkadaşta peşinden gider olur biter

Stichus bile daha gerçekçi şeyler söylüyordu , en azından dayanakları vardı adamın yahu Bu nedir lavezzi palermo martinez geliyo hemde pazartesi , yok devenin nalı

Ama burda hayale kapılmaya gerek yok lavezzi denen adamı ancak rüyalarımızda görürüz biz . En düşük ihtimalle Martinez olabilir onu da bizim yönetici müsfetteleri alamaz .

Oh yahu rahatladım
                      ben rüyamda gördüm valla ciddiyim ts'ye gelmişti
                      inşallah sizde görürsünüz forma cok yakışmıştı

Yorum

• İŞTE SON PLAN

Trabzonspor başkanı Albayrak, Musampa ve Tomas’ı elden çıkarıp Jefferson’u İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’a verecek. Bordo-Mavili takım iki kontenjan hakkını Martinez ve santraforla kullanacak

6 YABANCI PLANI
                        Trabzonspor’da bir taraftan İntertoto kupası hazırlıkları sürerken diğer taraftan transferle ilgili ince planlar yapılıyor. Başkan Nuri Albayrak, yabancı kontenjanın açılması için Tomes Jun ve Musampa’yı satıp Jefferson’u ise İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’a vermek istiyor. Bu yönde yoğun bir trafik yaşayan Albayrak’ın bu planı 6 yabancı kontenjanına göre yaptığı öğrenildi. Futbol Federasyonu büyük ölçüde yeni sezonda da 6 yabancı uygulamasını devam ettirecek.

MARTİNEZ VE SANTRAFOR
                        Yabancı kontenjanını 4’e indirecek olan Trabzonspor iki yabancı hakkını kaleci Martinez ve birde santraforla kullanacak. Martinez için Sakaryaspor kulübü başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’ndan Salı gününe randevu istendi. Başkan Albayrak, yönetici Abdullah Başer ile birlikte Martinez’in işini bitirmek için Sakaryaspor ile masaya oturacak. Santrafor içinde arayışlarını tamamlayan Bordo-Mavili takım özellikle Belçika milli takımının santraforla Mapenza ve Thomas Buffel’in üzerinde duruyor.

Tarih: 01.07.2007 Saat: 09:19:50 (3277 okuma)

Yorum

• olcakları söyleyiyim.bizimkiler Ufukhanla + muhammedi Antepe verirler Faruk'la anlaşırlar.jeffersonu gönderip Martinezi alırlar.Sakaryaya para +cem + genç bir oyuncu + a.şahini verirler. Ha bide Emreyi alırlar Fatih Tekkeyi kiralamaya çalışıp transfer kapatırlar(((((((((
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 19:34.

Yorum

olcakları söyleyiyim.bizimkiler Ufukhanla + muahmmedi Antepe verirler Faruk'la anlaşırlar.jeffersonu gönderip Martinezi alırlar.Sakaryaya para +cem + genç bir oyuncu + a.şahini verirler. Ha bide Emreyi alırlar Fatih Tekkeyi kiralamaya çalışıp transfer kapatırlar.
                            hic yoktan iyidir
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

olcakları söyleyiyim.bizimkiler Ufukhanla + muahmmedi Antepe verirler Faruk'la anlaşırlar.jeffersonu gönderip Martinezi alırlar.Sakaryaya para +cem + genç bir oyuncu + a.şahini verirler. Ha bide Emreyi alırlar Fatih Tekkeyi kiralamaya çalışıp transfer kapatırlar.

Ha en kötü ihtimal bu olacaksa artik bunada raziyim.
                              Süper bir Golcü, iyi bir Kaleci, bir sol acik (nasil olduguna siz karar verin) ve birde iyi bir Stoper ama oraya ihtiyacimiz yok.
                              Ceyhunun keyfi yerinde olursa zaten cok iyi bir 10 Numaramiz var.

Bence Ceyhun uyanik bir Insan.
                              Bu Sezon resital yapacak ve seneye Mukavelesi bitince bizimkileri yolacak

Yorum

• A.Sebat Başkanını Buldu01 Temmuz 2007 16:11Akçabaat Sebatspor'da bugün yaptığı kongrede yeni başkanını buldu

A.Sebat Başkanını Buldu

Lig B ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanlığına Güven Hacısalihoğlu getirildi.

Kulüp tesislerinde yapılan ve tek listeyle gidilen olağanüstü genel kurulda, 75 delegeden 43'ü oy kullandı.

Oyların tamamını alan Hacısalihoğlu başkan seçilirken, yeni yönetim kurulu Ali Kemal Başaran, Temel Tarık Kazancıoğlu, Atalay Armutçu, Süleyman Hacısalihoğlu, Necmettin Uzun, Cemil Kalkışım, Metin Krandi, Fikret Koç, Hüseyin Öztürk, Abdullah Ertem, Saadettin Erbaşaran, Yaşar Sivrikaya, Yücel Yeter, Ömer Tayyar Usman, Turgay Özsandıkçı, Ethem Gözen, Yılmaz Büyükaydın, Hayri Güner, Ali Dinç'ten oluştu.

Hacısalihoğlu, kongre sonrası yaptığı konuşmada, istemediği halde görevin kendisine zorla kabul ettirildiğini belirterek, ''Bu görev benim isteğim dışında oldu. Aslında kulüp zor durumda olduğu için kimse sahip çıkmadı. Bize zor bir görev verildi. Kulüp böyle zor bir durumdayken kimsenin yüzüstü bırakıp gitmeye hakkı yok. Böyle bir ortamda benim başkan olmamı emrettiler. Biz de bu görevden kaçamayarak, kabul etmek zorunda kaldık'' dedi.

Ellerinden geldiği kadar bu problemleri çözmeye çalışacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları söyledi:
                                ''Ama öncelikle Akçaabat Sebatspor'un eski itibarını yakalaması için çalışma yapacağız. Bunu gerçekleştirmek için öncelikle takım oluşturarak sahaya çıkmamız gerekiyor. Burada Trabzonspor'dan alacağımız her türlü destek ve telkinlere uyacağız. Sonuçta bu kulüp Sadece Akçaabat'ın değil, Trabzon'un ve Karadeniz'in bir kulübüdür. Bizim bu durumda olmamızdan inanıyorum ki, 'Trabzonluyum' diyen herkes üzüntü duyuyordur.''

Hacısalioğlu, maddi imkanları değil kendi istikbalini ön planda tutan futbolculara kapılarının açık olduğunu kaydederek, ''Maddiyatı ön planda tutmayan ama geleceğine önem veren futbolcularla yarışa başlamayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

Olağanüstü kongrenin ikinci gününde de aday çıkmamasının nedeninin, kulübün borçlarının insanları korkutması olduğunu belirten Hacısalihoğlu, ''Biz bu borcun farkındayız. Akçaabat Sebatspor Kulübü'nden kimin alacağı varsa onun yanına giderek anlaşma yoluna gideceğiz. Bütün takımların borcu var. Önemli olan alacaklılar ile karşılıklı oturarak anlaşma zemini oluşturmaktır'' dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X