serif bey acaba nerede. yarinin mazeretlerinin düsünüyordur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende inaniyomİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserif beyin yazisini imzama ekledim
bende imzama koyuyom
En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 22:10.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın bomba falan yok kimse hayal kurmasın boşuna...
maalesef. öyle olsa bugünden birseyler yazardilarSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ne bekliyorsunuz simdi? bir sene icinde transfer yapamayan bu yönetim bi gün icinde 3 oyuncu alacak ??? ne olur güldürmeyin beni...hep yalan haber arkadaslar
biz sanki inanmistik. umutlanmistik
Sampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
Musampa Ve Jun'a İspanyollardan Teklİf Var !
Real Betis’li yöneticiler yarın İstanbul’a geliyor
Muhabirimiz Can Çöpçatan Sevilla’da İspanyolların ünlü kulübü Real Betis’li iki yönetici ile bugün bir araya geldi. Fanatik Real Betis taraftarı olan Maria J. Santander ve Coro Aznar’ın bir moda dergisinde yöneticilik yaptıkları öğrenildi. Kiki Musampa ve Tomas Jun’un resimlerini internette gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden iki dilber, daha sonra chat ve mail yolu ile muhabbeti ilerlettiklerini belirttiler. Musampa ve Jun’un kendilerini tatil için Türkiye’ye davet ettiklerini ifade eden Betisliler, yarın sabah uçakla İstanbul’a inip futbolcularla bir araya geleceklerini açıkladılar. Santander ve Aznar , bordo mavili futbolculara evlilik teklifinde bulunacaklarını söylediler.
* * *
Bonservis Bedelleri sorun olmaz
İspanyollar her iki futbolcunun bonservis bedellerinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek ‘’Bizim işimiz futbolcuların kendileriyledir. Bonservisi onları isteyen kulüpler düşünsün’’ dediler.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
hadi hepimiz imzamızı $erif'in yazısı yapalım...İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende inaniyom
bende imzama koyuyom

poetricus
Yorum
-
Iste Kralimizin Zenit'de yaptigi bugünki mükemmel asist:
http://www.youtube.com/watch?v=g8Jhm...s%5Fid%3D30336Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Transfer sezonu kapandı kapanıyor. Ama buradaki geyik hala devam ediyor.
İyi valla buda güzelODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum