Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serif bey acaba nerede. yarinin mazeretlerinin düsünüyordur
    Sampiyonluk Önemli Degil
    Senin Bu Adaletsiz Arenada
    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• Yarın bomba falan yok kimse hayal kurmasın boşuna...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• serif beyin yazisini imzama ekledim
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serif beyin yazisini imzama ekledim
          bende inaniyom bende imzama koyuyom
          En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 22:10.
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yarın bomba falan yok kimse hayal kurmasın boşuna...

maalesef. öyle olsa bugünden birseyler yazardilar
            Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

• yok canim bizim yönetim isi cok gizli tutuyor
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• arkadaslar ne bekliyorsunuz simdi? bir sene icinde transfer yapamayan bu yönetim bi gün icinde 3 oyuncu alacak ??? ne olur güldürmeyin beni...hep yalan haber arkadaslar
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar ne bekliyorsunuz simdi? bir sene icinde transfer yapamayan bu yönetim bi gün icinde 3 oyuncu alacak ??? ne olur güldürmeyin beni...hep yalan haber arkadaslar

biz sanki inanmistik. umutlanmistik
                  Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

• milllet transferi bitirsin.Çürük domatesler kalsın ortada.O zaman bizimkiler yumurta kapıyta dayanınca bulurlar 2-3 tane çürük domates.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Musampa Ve Jun'a İspanyollardan Teklİf Var !

Real Betis’li yöneticiler yarın İstanbul’a geliyor

Muhabirimiz Can Çöpçatan Sevilla’da İspanyolların ünlü kulübü Real Betis’li iki yönetici ile bugün bir araya geldi. Fanatik Real Betis taraftarı olan Maria J. Santander ve Coro Aznar’ın bir moda dergisinde yöneticilik yaptıkları öğrenildi. Kiki Musampa ve Tomas Jun’un resimlerini internette gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden iki dilber, daha sonra chat ve mail yolu ile muhabbeti ilerlettiklerini belirttiler. Musampa ve Jun’un kendilerini tatil için Türkiye’ye davet ettiklerini ifade eden Betisliler, yarın sabah uçakla İstanbul’a inip futbolcularla bir araya geleceklerini açıkladılar. Santander ve Aznar , bordo mavili futbolculara evlilik teklifinde bulunacaklarını söylediler.
                      * * *
                      Bonservis Bedelleri sorun olmaz
                      İspanyollar her iki futbolcunun bonservis bedellerinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek ‘’Bizim işimiz futbolcuların kendileriyledir. Bonservisi onları isteyen kulüpler düşünsün’’ dediler.
                      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende inaniyom bende imzama koyuyom
                        hadi hepimiz imzamızı $erif'in yazısı yapalım...
                        poetricus

Yorum

• Iste Kralimizin Zenit'de yaptigi bugünki mükemmel asist:

http://www.youtube.com/watch?v=g8Jhm...s%5Fid%3D30336
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• hadi martinez geldi palermo da tatil yapmaya geldi ama Lavezzi'yi hayatta getiremezler

Yorum

• Transfer sezonu kapandı kapanıyor. Ama buradaki geyik hala devam ediyor.

İyi valla buda güzel
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• neyapalim!!!!!!!!!!
                                Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X