Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Site açıldı bi değişiklik yok

Yorum

• İlk olarak celilmuhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      satarlar abi satarlar
      ayrıca imzanda süper olmuş
      Benim imzam nasil ?

Yorum

• efsane başlık açılmış.daha resmi bir şey yok umarım bi mucize olurda ne stepanov gider ne tolga gelir
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İseac Promise kadrodan çıkartıldı , muhtemelen satılacak. Adam gibi yönetim olsa derhal bir yabancı oyuncu takasını araştırırdı.

Promise'yi Beşiktaş ya da Galatasarayda alabilir.

Yorum

• arkadaşlar sorması ayıp ne bombası..kim dedi bomba patlayacağını biri beni aydınlatsın ltfn..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yönetime burdan duyurulur galatasaray bir kac futbolcuyu yolluyor belki onlarida alabilirler Gokdenizi satalim yerine Cihan, Orhan, Mehmet Güven, Okan, Emre Aşık, Necati birkacini alalim nasil olsa bizim gibi enayi takim yok iyi olanlari sat cürükleri topla

Kimseyi satmadan Necatiyi almalarini istiyorum.

Özel yasantisini bir kenara birakalim.

Adam Milli Takimda defalarca oynadi. Sampiyonluklar yasadi. Tecrübeli ve ligimizi iyi taniyor. Forvet hattinda is yapar.

Ne idügü belirsiz adam getireceklerine Necatiyi, Martinezi ve Ibrahim Akini alsinlar olsun bitsin.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İseac Promise kadrodan çıkartıldı , muhtemelen satılacak. Adam gibi yönetim olsa derhal bir yabancı oyuncu takasını araştırırdı.

Promise'yi Beşiktaş ya da Galatasarayda alabilir.
                Karaktersiz oyunculardan bıkmadık mı artık?
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karaktersiz oyunculardan bıkmadık mı artık?
                  Gökdeniz , Yattara , Ceyhun , Erdinç ..... ?

Karakterden kastın ne ?

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    resmi site hala acılmıoo bombaaa patlamadı hala
                    Dünde açılmıyodu Step'ten önce .Sakın bugün de Gökdeniz gitmesin
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Vatan gazetesine göre de Tomas ın peşindeymişiz.

Yorum

• İlginç bir anektod: Başkanın gazetesi Yenişafak ta Stepanov la ilgili hiçbir haber yok.Ama Türkiye deki diğer ulusal gazetelerde bu haber var.
                        En son tirabzonli tarafından düzenlendi; 20.07.2007, 15:38.

Yorum

• Martinezi unutabiliriz.Adam Ameliyat oldu ve 2-3 ay top oynayamaz.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Martinezi unutabiliriz.Adam Ameliyat oldu ve 2-3 ay top oynayamaz.

http://ajansspor.com/futbol/2liga/h/...tlik_soku.html
                            bu haberin çıktığı iyi oldu bizimkiler almaz dicem ama bizimkilerin ne yapacağı belli olmaz
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

Güzel Haber bence.

Simdi ucuza kapatabiliriz

Nasil olsa ligin ilk Haftalari Derbi Maclari yok. Tolga bizi idare eder
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yönetim şimdi aslında Jefferson'a ne kadar güvendiğini hatırlar...

Ya da iyi para vermesi durumunda Jefferson'u satar yerine bonservisi elinde olan Fevzi'yi alır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X