vay be bu baslik daha bir hafta önce neydi simdi ne oldu...kimsede umut kalmamis artik...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tayfun kalsindaİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da şok
Bordo-Mavililer'de Mustafa Keçeli, Tayfun Cora, Ufukhan ve Ömer Rıza yönetime ayrılmak istediklerini iletip izin istedi. Ziya Doğan'ın onay vermesi halinde dört oyuncu da gönderilecek..
sizce bu haber dogru mu?
ufukhan kiralansin
gerisinin saaten ne isi var trabzonda anlamadim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Doğru ise bunun neresi şok kiİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber dogrumudur

Hiç biri bir işe yaramıyor nasılsa
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
dogrudur bu td ve yönetim olan takimda sen oynamak istermiydinİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber dogrumudur
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu haberi ben mi yanlis anliyorum. Beklenen bonservis 300-400 bin Euro. Adama pesinat odenecek para 500 bin Euro. Kontrati fesh olursa 1800 YTL odenecekmis. Ustelik hala da para oduyorlarmis. Parasini odemeselerde serbest kalsa olmuyor mu?İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusampa ve Jun, Trabzon'un önünü tıkadı
Musampa'nın tatil yaptığını hatırlatan Pişiren, serbest kalmaması için bu futbolcuya para ödediklerini söyledi. Spor ServisiYine Yeni Yeniden
Yorum
-
para ödemezsek bize daha da pahalıya patlar..bence musampayı kmpa çağırıp "sen bizim sözleşmeli oyuncumuzsun paşa paşa oynayacaksın" denmeli, gelmezse son zamanlarda moda olan noter tespiti yapılmalı, gelirse de adam edilip sol açık mevkiine monte edilmeli...İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberi ben mi yanlis anliyorum. Beklenen bonservis 300-400 bin Euro. Adama pesinat odenecek para 500 bin Euro. Kontrati fesh olursa 1800 YTL odenecekmis. Ustelik hala da para oduyorlarmis. Parasini odemeselerde serbest kalsa olmuyor mu?
Yorum
-
Yabancı sayısında son karar
Federasyon yabancı sayısıyla ilgili kararını verdi. İşte merakla beklenen açıklama
TRT'nin canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan TFF Başkanvekili Affan Keçeci "Biz yabancı oyuncu ile ilgili kararımızı 6 oyuncu şeklinde vermiştik ve bu kararımız resmi gazetede yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra yabancı sayısıyla ilgili bir karara gerek duymadık. Gündemimizde de yabancı oyuncu sayısı yok. Yapacağımız ilk toplantıda istifa eden kurullarımızın yerine yenilerinin atanmasını görüşeceğiz. Futbol Federasyonu ciddi bir kurumdur ve sık sık kararlarını değiştirmez" dedi.
Keçeci'nin bu sözleri yabancı sayısının önümüzdeki sezonda da 6 olarak kalacağı şeklinde yorumlandı.
Yorum
-
Artik Bu Td yi de Bu yonetimide destekleyen arkadaslara bile kiziyorum.
Su halimize bakin.
1-Td diyorki 4 tane oyuncu lazim.
2-Ariyorlar para vermeyelim diyorlar. Turkiyede hic bir oyuncuyu zaten alamiyorlar. Yabanci oyuncularin kimisine pahali kimisine bilmem ne diyorlar.
3-Son diyorki iki yoneticimiz biz transferi kapattik.. Baskan Oyuncu alacaz diyor ziya almamiz gerekli diyor. Zeyyad bey ise kapadik transferi diyor.
Ben baskan olsam beni yalanliyor diye kafkas i kovarimda adamda nerde o yuz.
Ben Td olsam 4 oyuncuya ihtiyacim var diyorum ama siz olmaz diyorsaniz elvada derim ama nerde o yurekli madam gibi madam Yuzu
Ben Baskan olsam Musampaya bu kadar para oduyoruz. Jun a oduyoruz adamlar tatil yapiyor diyip kampa cagirmadigi icin ilk once kovarim o Td yi.
Arkdaslar iyice dip yapiyoruz. Inanin bizim icin bu Td ile bu Yonetim ile yasadigimiz her dakika zarar.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Olur mu oyle sey arkadasim. sen sozlesme yapmissin bir kere. Oyl rastgele adami kovarsa katlanacaksin. Ama adami cagir disiplinsilik etsin kadro disi birak. Ama bir sey var bu adam Ziyanin egolari yuzunden tatilde. 500 bin dolari ziyadan almaliİlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberi ben mi yanlis anliyorum. Beklenen bonservis 300-400 bin Euro. Adama pesinat odenecek para 500 bin Euro. Kontrati fesh olursa 1800 YTL odenecekmis. Ustelik hala da para oduyorlarmis. Parasini odemeselerde serbest kalsa olmuyor mu?13 Vitor Hugo
Yorum
-
Geçen sene Sol açık olmadığından dünyanın sayılıu 10 numaralarından birini sol açık oynatan Ziyaeddin hoca şimdi nasıl oluyorda sol açık istemiyor acaba?
Adamın niyeti üzüm yemek değilde bağcıyı dövmekmiş bu çıkıyor ortaya.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum