Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarin hicbiri olmayacak büyük ihtimal..belki bir transfer aciklanir.oda martinez olur.oda belki..onun disinda hicbir sey degismeyecek..neyse kaleci transferi aciklansa bari.hic yoktan iyidir..

Martinezi aciklarsalar sevinecegim ama Yönetimin bunun yeterligi olmadigini bilmesi gerekir....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte O Gürcü..!

Trabzonspor'un peşinde olduğu ve kasetlerini izlediği futbolcu ile ilgili ayrıntılar için tıklayın..

Trabzonspor Lİtvanya’nın Skonto Riga takımında oynayan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Zaali Eliava’nın peşine düştü.

Gürcistan Milli Takımı’nda da oynayan 22 yaşındaki genç futbolcu Zaali Eliava geçtiğimiz sezon başarılı performans çizdi. Zaali Eliava, Trabzonspor yönetimine menajeri tarafından önerildi. Genç futbolcunun ligde oynamış olduğu maç kasetleri de Trabzonspor yönetimine izlettirildi. Olumlu referans verilen bu futbolcu için Trabzonspor harekete geçti.

22 yaşındaki Zaali Eliva 1,77 boyunda, 80 kilo ağırlığında.

KAYNAK: medyatrabzon.com

Yok daha neler adam defans oyuncusu heryerde öyle yazıyor kariyerinde daha gol atmamış annecigim korkmaya basladım....
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte O Gürcü..!

Trabzonspor'un peşinde olduğu ve kasetlerini izlediği futbolcu ile ilgili ayrıntılar için tıklayın..

Trabzonspor Lİtvanya’nın Skonto Riga takımında oynayan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Zaali Eliava’nın peşine düştü.

Gürcistan Milli Takımı’nda da oynayan 22 yaşındaki genç futbolcu Zaali Eliava geçtiğimiz sezon başarılı performans çizdi. Zaali Eliava, Trabzonspor yönetimine menajeri tarafından önerildi. Genç futbolcunun ligde oynamış olduğu maç kasetleri de Trabzonspor yönetimine izlettirildi. Olumlu referans verilen bu futbolcu için Trabzonspor harekete geçti.

22 yaşındaki Zaali Eliva 1,77 boyunda, 80 kilo ağırlığında.

KAYNAK: medyatrabzon.com

1,77 Boyunda ve 80 Kilo agirliginda.
        Hemde bir Futbolcu olarak?

Takim Gürescilerle dolacak yakinda
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• beceriksiz yönetim al SOTAYI bagla isi.
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• martinez,nicolae dica,piscu

bu 3 oyuncuyu alalim varsin basimizda ziya dogan olsun
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu Katar kulüpleri de iyice yarışmaya başlamış. Al-Arabi Pisculichi'yi getirmiş, Al-Sadd bunun üzerine Mauro Zarate'yi. İkisi de yeni transfer ve para babaları. Bir de yönetim faktörü var tabiki, okey oynayamazlarsa almazlar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizler daha cok beklersiniz, birakin artik su inadinizi sezon basliyor biraz destek takimimizimi batirmak istiyorsunuz.

Kim Inat acaba?

Vallahi beni güldürdügün icin Allah senden Razi olsun!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok fazla bağlayıcılığı yok ama şöyle bir istatistik gözüme çarptı.

Oyuncu ------------- Gol---------Oyuncu------------Gol
                  Çağdaş ---------------4 ---------Lugano -------------4
                  Hüseyin ---------------2 ---------Aurelio -------------3
                  Gökdeniz --------------8 ---------Tuncay ------------9
                  Yattara ---------------2 ---------Appiah -------------3
                  Ceyhun+Marce --------4 ---------Alex+Tümer --------23
                  Ersen ----------------11 ---------Deivid --------------6
                  Umut ----------------15 ---------Kezman -------------9

Takımın Toplam Golü---54 -------Takımın Toplam Golü---65

Sonuçta elimizde futbolcunun ne kadar efektif olduğunu gösteren istatistiki bilgiler yok ama bu tablo bile fikir veriyor.
                  Tff'de göze çarpan bir kaç istatistik daha var, onlarıda yazayım içim rahat etsin.
                  Hepsini bir araya koyunca daha net değerlendirme yapılabilir.

dış saha galibiyeti
                  Ts----------5
                  fb-----------9
                  sivas/gb-----6

Takım--attığı gol--en yüksek--ortalama--yediği gol--en yüksek
                  Ts-------54---------5----------2---------44---------3-----
                  fb--------65---------6----------2--------31----------2----

gol tipi-------Ts-----------fb----
                  ayakla-------37-----------44----
                  kafayla------17-----------19----
                  penaltı-------yok----------2----

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hertha Berlin'in yeni gözdesi; Bilal Çubukçu
                    Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in altyapısından yetişen ve bu sezon ilk kez profesyonel takımda forma giyecek olan Bilal Çubukçu, dün ilk antrenmanına çıkti.

H.Berlin'in 23 yaş altı takımında başarılı bir dönem geçiren Bilal, "Bundesliga'da oynamak için sabırsızlanıyorum. Hedefim öncelikle ilk 11'e girmek. Kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım.'' dedi. Altyapıdan geldiği için takımdaki futbolcuları tanıdığını ve oyunculara alışmakta zorluk çekmeyeceğini ifade eden Bilal, H. Berlin ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti. Takımdan ayrılan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün önemli bir futbolcu olduğunu; ancak yerinin doldurulabileceğini kaydeden Bilal, kendisinin de orta sahada oynadığını, çok çalışıp Yıldıray'ı aratmayacağını söyledi. H.Berlin'de oynayan ve babası Türk, annesi Alman olan Malik Fathi de takımının geçen sezon inişli çıkışlı bir dönem geçirdiğini, gelecek sezonun çok daha istikrarlı geçmesi gerektiğini belirtti. Spor

bilal cubukcu ben yakindan taniyorum. onun babasi benim babamin arkadasinin arkadasi(anlayan anladi). babasi anlatir dururdu iyi futbolcu diye. bi aralar liverpool de istmesiti onu ama babasi yollamamisti. yakinda belki bize misafirlige gelir.
                    Sampiyonluk Önemli Degil
                    Senin Bu Adaletsiz Arenada
                    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tff'de göze çarpan bir kaç istatistik daha var, onlarıda yazayım içim rahat etsin.
                      Hepsini bir araya koyunca daha net değerlendirme yapılabilir.

dış saha galibiyeti
                      Ts----------5
                      fb-----------9
                      sivas/gb-----6

Takım--attığı gol--en yüksek--ortalama--yediği gol--en yüksek
                      Ts-------54---------5----------2---------44---------3-----
                      fb--------65---------6----------2--------31----------2----

gol tipi-------Ts-----------fb----
                      ayakla-------37-----------44----
                      kafayla------17-----------19----
                      penaltı-------yok----------2----
                      bu istatistikler gösteriyorki bizim iyi bir 10 numaraya ihtiyacimiz var...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu istatistikler gösteriyorki bizim iyi bir 10 numaraya ihtiyacimiz var...
                        ek olarak iyi bir teknik direktöre,vede ne yaptığını bilen vizyon sahibi bir yönetime

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ek olarak iyi bir teknik direktöre,

Capello yu alalim
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Zaali Eliava (born January 2, 1985) is a football defender from Georgia. His current club is Skonto FC.

[edit] Playing career

2004-05 FC Tbilisi1st level of Georgian football16/0*
                            2005 Skonto FC Rīga Virslīga 1st level 28/0
                            2006 Skonto FC Rīga LMT Virslīga 1st level 08/0
                            2007 Skonto FC Rīga LMT Virslīga 1st level0?/?

Milli Takimdada 3 Mac oynamis ve Gol atamamis.

Umarim YALAN Haberdir!

Yorum

• Benim anlamadıgım nokta su iki sene önce 21 yasındayken aynı Lavezzinin durumunda olan Pischulici nasıl oluyorda 3 Milyon Dolara Mallorcaya transfer oluyorki pahalı diye onu alamayan baskanımız gidip son gün Juna 3.5 milyon euro veriyor tabi illaki alınan futbolcunun basarılı olamama ihtimali de var ama Katara gitti diye 23 yasındaki bir yetenegi kücümsemek lazım artık onlarda akıllandı paralarını daha genc oyuncular icin kullaniyorlar.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Doğru ya da değil eğer Sergen gündemimize girebiliyor ise ben onun istemem abi yerine Şota'ya gerekirse 1 milyon Avro bonservis veririm ama Segen'İn yerine Şota'yı alırım.
                                Aslında mantıklı bir şekillde düşünürsek orta sahanın ortası (ya da forvet arkası diyelim) Şota ve onun yedeği (ki her maç yer değiştirebildikleri bir sistem oturtur isek çok daha güzel olur) Özer Hurmacı yine bizi mükemmel derecede iyi besleyebilir.
                                Standart olarak düşündüğümüzde ilk 65-70 dakika Şota oynayabilir ve o yolrulunca Özer girer..
                                Hem gelecek vadeden iyi bir topçuyu elde tutmuş oluruz, hem Lota bizimkiler abilik ve hata kaptanlık yapar (ki kaptanlık kendisine çok yakışır diye düşünüyorum)..
                                Aynı şeyi solda da yapabiliriz ama bir adım gerideyiz.
                                Orada da Musampa oynar Ali Güzeldal ile yer değiştirir derdim ama Musampa gidici o kesin. Olsun be.
                                Gökdeniz oynar son 15-20 dakika Ali Güzeldal girer..
                                Bence gayet mantıklı ve hem takımın geleceğini hazırlayan bir isitem.
                                Dünya üzerinde bu kurguyu bence en iyi oturtan adam da Del Bosque idi..
                                Ziya Doğan'ın yerine onun kafa yapısında bir de hocamız olsa ya da Ziya Doğan artık şu inadından vazgeçse ya da Şenol Güneş'İ tekrar oralarda görebilsek ya da en azından Ünal Karaman veya Ersun Yanal ile bir anlaşma imzalayabilsek hayalerimiz gerçeğe çok yaklaşır.

Bu arada eklemeliyim.
                                Oyun kurucu mevkisi için beni Riquelme sevdasından vavgeçirebilecek bu dünya üzerindeki tek oyuncudur Şota Alveradze....
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X