Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düştüğümüz hallere bakın yaw bizim kadar fedakar taraftarı nerde bulacaklar birde yaptıkları icraatlara bakın milletle resmen dalga geçiyolar başkanı transfer var diyor yöneticisi bitti kapadık diyor harbi komedi bütün dengesizlerde bizim yönetimde bir araya gelmiş arasan bulamazsın bu kadar dengi dengine insanları
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunun yönetimle ne alaksı var.

Rekor oyla başa getirenler nerede ?

Geçen yıl "ortalamada" Trabzon tarihinin en parlak transfer dönemini geçirdiğinde ( zaman olarak değil , kalite olarak ) alkış tutanlar şimdi ne yapıyor ?

Trabzonda değişmesi gereken tek şey mevcut yönetim değil.
      Bunun yönetimle tabii ki alakası yok, bu tüzüğün çarpıklığı. Ama bu yönetim beni yaptıkları ve yapmadıklarıyla çıldırttı. Kimin ne konuştuğu belli değil.
      Ayrıca ben geçen seneki transferlerden Marcelinho, Musampa ve Ersen'in doğru bir TD nin elinde verimli olacaklarını düşünmüştüm. Geçen sezon başına döndüğümüzde elinizde bir önceki sezon verimli olmuş bir Stepanov - Fatih Akyel ikilisi var. Solda yine bir çok kişinin alınmasına fazla itirazı olmadığı Murat Ocak (ki şimdi gidişi eleştiri konusu oluyor) ve Mustafa Keçeli var (alındığında çok fazla olumsuz birşey söylenmemişti). Yattara, Hüseyin, Szymek, Gökdeniz oynatılacağını düşündüğümüz Musampa, Marcelinho, Umut ve Ersen vardı. Bu takım çok mu kötüydü. Trabzonspor bu kadar kaliteli 5 yabancı oyuncuyu bir arada görmemişti. Ama kullanılmadı kullanılamadı. Ümitle baktıklarından 4 oyuncu gitmişse (gönderilmiş ya da kaçmışsa - Fatih Akyel, Murat Ocak, Szymek ve Marcelinho) onun sonrasında eleştirmem en doğal hakkım. Çünkü tüm bunlar yönetimin ve td nin basiretsizliğinden, beceriksizliğinden kaynaklanmıştır. Ben hatalarından ders almış olacaklarını düşünüyordum hatta 3 oyuncu transferi sonrasında umutlanmıştım bile. Ama sonuç ortada...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İBRAHİM CEVAHİR
        icevahir@abcmedya.com

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.

cevahşrler böyle konusacaklarına memlektinin takımlarına sahip cıksanlar konuysmakla olmuyor bu işler secim zamanı geldiya ötmeye başlıyorlar hemen Trabzonsporu iyi kullanıyorlar.. neden gelmiyorlar Trabzonsporun başına neden ellerini hiç taşın altına atmıyorlar.. muhalefert olarak milleti kullanıyorlar .. bu kadar adi bi arada olurmu yaa...bunlarda trabzonsonlu he bunlarda Trabzonsporlu hee yazıklar olsun alayınaa...

ayne katılıyorum sana...öyle yazı yazmak çok kolay..memleketinizin takımına acaba ne kadar sahip çıktınız sayın cevahir....

Yorum

• Paralı başkan bravo sana,yıldız transfer yapmayı bırak,türkiye'nin transfer rekoru kıran fatih'in transferinden kazandığın parayı da yedin galiba..nereye gitti o para ya???????

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdi bi binanın tepesine çıkıp..albayrak transfer yap yoksa atarım kendimi aşağı..desem transfer yaparmı..?
            Atma atma senin istediğin transferleri nuri ist. bshr. bld. sine yapıyo trabzona beğeniyo ist. alıyo

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atma atma senin istediğin transferleri nuri ist. bshr. bld. sine yapıyo trabzona beğeniyo ist. alıyo

way anasını yaa..ne güzel Türkiye anasını satim..
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düştüğümüz hallere bakın yaw bizim kadar fedakar taraftarı nerde bulacaklar birde yaptıkları icraatlara bakın milletle resmen dalga geçiyolar başkanı transfer var diyor yöneticisi bitti kapadık diyor harbi komedi bütün dengesizlerde bizim yönetimde bir araya gelmiş arasan bulamazsın bu kadar dengi dengine insanları

Söyleyen kisi Basin Danismanimiz!

Yani Basina aciklama yapmakda en yetkili kisi bence.

O kendi öyle düsünüyor diye bu aciklamayi yapmaz/yapamaz!

Yönetim Adina konusan kisidir kendisi!

Yani durum gercekden cok vahim cooooooooooooook
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• acaba nuriye ve ya kulube ulasabilecegimiz bi adres yok mu nasil transfer i kaparsiniz diye hemde ziyanin cift forvet oynamayi dusunurken
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Söyleyen kisi Basin Danismanimiz!

Yani Basina aciklama yapmakda en yetkili kisi bence.

O kendi öyle düsünüyor diye bu aciklamayi yapmaz/yapamaz!

Yönetim Adina konusan kisidir kendisi!

Yani durum gercekden cok vahim cooooooooooooook
                    Tabiki canı istediği için yapmadı bu konuşmayı ama beklenti içinde olan taraftarlar var sonuçta madem kapadın bundan sonra kesinlikle transfer yok desinler bizde bu sayfaya tek kelime yazmayalım ama çelişkiyle konuşmakla bir yere varamazsın ki benim kızdığım nokta birbirini tutmayan demeçler için ziya doğan da demecinde kadrosundaki gençlerin her takımda oynayacak kapasitede olduklarını söylüyor bu tartışmaya açılacak bir konu madem iyiler neden tek tek iplerini çektin saçma sapan işler.....

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En parlak olması bişey ifade etmiyor (Parlaklık konusu da tartışılır)
                      Hah budur! diyebildik mi?
                      Ne yapmaları gerekiyor? Tek şey olmayabilir ama ilk önce değişmesi gereken şey olduğu da ortada
                      Ne söylediğimi anladığınızdan emin misiniz ?

Trabzon tabanının farkındalığı gelişmeden , zihniyeti gelişmeden yönetimde faydalı olacak bir kadronun şekillenmesini nasıl bekliyoruz ?

İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşiniz ne ki ?
                      Ne alaka ?

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba nuriye ve ya kulube ulasabilecegimiz bi adres yok mu nasil transfer i kaparsiniz diye hemde ziyanin cift forvet oynamayi dusunurken
                        Forvet ve 10 numara eksiğini yönetim içinden çözeceklermiş zamanında amatörde oynamış olan ve futbol hayatı sona ermesine rağmen hala formunda olan zamanın bir forvet vede 10 numara mevkisinde oynayan yöneticileri biz bitmedik hala diyor ayrıca bonservis sorunlarının olmamasıda bir avantaj olup aynı camiadan olmaları takım içinde sevindirici durum olarak belirtildi....(yakında bunlarıda görürüz bu yönetim başımızda olduğu sürece inşallah fıkradan öteye gitmez )

Yorum

• İbrahim Cevahirin yazısının bir kaç anlamı vardır ....

1) İbrahim Cevahir kongrede etkin olan güçlerden biridir ..Kendisinin de yazdıgı gibi şimdiki sayın başkan ondan icazet almıştır ....Ondan ve onun gibi bir kaç agır toplardan ...Başka türlü zaten kongre kazanılmaz ... Kimse kusura bakmasın ama öyle üye olmakla Trabzonspor da kongre kazanılmaz ...Tepki olacagını biliyorum ama üyeler ne yaparsa yapsın aday olmak için Trabzon da 15 - 20 kişinin onayının olması lazım ...Ama burada işte yazılır herkes üye olsun kulubu kurtaralım biz etkin olalım diye ... Bunlar çokkkkkkkkk uzun vadeli stratejiler belki olabilir ...

2)İbrahim Cevahirin bu yazısının türkçe meali bu yönetimin ipinin çekildiğidir.. Aralık ayında takım başarılı olsa dahi kalma ihtimali zayıflamıştır ...Bu arada benim kurtuluş günü 11 Aralık diye açtıgım başlıgın erken oldugunu gereksiz oldugunu düşünen arkadaşlar umarım şimdi bazı şeyleri daha iyi anlamıştır ...Bazı şeyleri anlatmak için parmagın göze girmesine gerek yok ...

3) Çok önceden yazdıgım yazılarda başkanın kaçmaması gerektiğini bu işi temizleyip gitmesi gerektiğini yazdıgım zaman o zaman forumda çok arkadaş bırak gitsinler mantıgında idi .... Öyle şey olmaz ....Ben geldim yapamadım gittim ne yapayım hadi eyvallah şeklinde bir mantık kabul edilemez ... Özhan Canaydın kendini parçalıyorama öyle ama böyle istese o da 500 defa giderdi ...burada bazı ince şeyler var ama anlayana ...

Gerçi çıkış noktaları var..
                          a)Takımda daha durursam iyice kötü hale getiririm mantıgı ...zaten en önemli zararı bunların ne misyon bıraktılar ne de olmayan vizyonları ...
                          b)benzinlik işini çözdüm noktasına sıgınmaları ...

4)Çok arkadaş belki bilmiyordur biz de büyüklerimizden ögrendik ... MAY ı bu takıma başkan yapan İbrahim Cevahidir ...Dediği söylenilen laf da şudur ..

Ben de zenginim ama ben para veremem bu genç arkadaş verir ...( MAY )

Yazmak bir şey degil bunun gibi çok noktayı ama malesef çok iyi görebilen taraftarımız çok az ...Hatta okumayan taraftarımız da ... 3 sayfa içinde aynı haber belki 5 6 defa kopyalanmış ...

Transfere gelince kesinlikle oyuncu alırlar .. ama 1 tane ama 2 tane .. yalan yanlış da olsa oyuncu alırlar ...faydası ne olur nasıl olur bilemem ...

Ziya Dogan hayranı arkadaşlar acaba yarından sopnra bu RUH HASTASInı nasıl savunacaklar merak ediyorum malum yarın ayın 30 u ...

HANİ ADAM GİBİ ADAM YA .... tam bir RUH HASTASI .... ilk günden beri bunu ısrarla yazıyorum ...

Konya da takımı soyunma odasında bırakıp kaçan bazı laflar söyleyen RUH HASTASINA adam değil insan denmez ... Her şey malum her yerde yazılmaz ...

Takımda futbolcu arkadaşı olan tanıyanlar bir sorsun bakalım ... TAKIMDA HUZUR var mı ? herkes birbirine sallıyor mu sallamıyor mu ? özellikle ruh hastasının evlatlarına sormayın ama ....

Bir takımda ne hoca ya ne yönetime güven yoksa kaldı ki bunlar dahi birbirlerine girmişse her gün skandal yaşanıyorsa o takımdaki hangi oyuncudan siz başarı bekleyeceksiniz ? Transferi falan bırakın biraz buralardan bakınız ...

Transfer yapsalar ne olur yapmasalar ne olur ?

Yorum

• arkadaşlar az önce memurluğa baş vurdum 1 ay sonra orada memur olarak başlayacam yani trabzon seçtim hepsini ben gelince şampiyonlukta gelir inşallah
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• eksiklerimizi kapattık,hedef uefa da ve ligde başarı..inşallah ilk maçta eleniriz de ortalık ayaga kalkar..

Yorum

• artık bu başlıkta kapanır....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X