tammda bu saydıklarını kim yapacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer döneminin nasıl geçeceği aylar öncesinden belli değil miydi arkadaşlar! Yıldızlarımızı kurtarabilirsek ne ala diyordum. Yatın kalkın Yattara'yı Milan'ı Gökdeniz'i satmadık diye dua edin.
O kadar plansız programsız işler yaptık o kadar har vurup harman savurduk ki... Atay Başkan çok iyi niyetliydi, iyide Trabzonsporlu'ydu fakat iş bilmemezliğinin faturasını ağır ödedik ve hala ödemeye devam ediyoruz. ALBAYRAK yönetimi ise tam bir fiyasko. Neresinden tutsak elimizde kalır. En basiti geçin transferi felan bakalım bu yıl formalarda durum ne olacak. Trabzonspor Trabzonspor gibi yönetilmedikten sonra bizler daha çooook kahroluruz.
Tek umdum ha bu zarar Ziya'n adamın elindeki Ceyhun'u Yattara'yı Milan'ı futbala küstürmemesi, takıma motive etmesi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
kardeşler biliyorum yönetim ve ön liberocu ziya ümit vermiyor ama bize pes etmek yakışırmı?Siz bişey olmaz diyorsunuz ama içinizde söndürülmez ateşler olduğunu biliyorum.Gazetelerden okuduğum kadarıyla yusuf eyüp kadri selim ve emre hizarcı oldukça iyiymiş.Ziya korkmadan bu çocuklara şans vermeli.Kaybedecek ne var.Bu arada lütfen oyuncularımıza güvenin.yattara gökdeniz ceyhun umut ersen tolga stephanov serkan jabi iyileşirse risp ve çok değişik bir oyuncu olduğunu düşündüğüm adnan bana umut veriyor.Güvenin bu çocuklara.Geriye ziyanın iyi bir tertiple çıkması kalıyor..........Ben en çok o konuda umutsuzum.......ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Transfer sezonu daha kapanmadı ne malum gökdeniz in milan ın gitmeyeceği...İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer döneminin nasıl geçeceği aylar öncesinden belli değil miydi arkadaşlar! Yıldızlarımızı kurtarabilirsek ne ala diyordum. Yatın kalkın Yattara'yı Milan'ı Gökdeniz'i satmadık diye dua edin.
O kadar plansız programsız işler yaptık o kadar har vurup harman savurduk ki... Atay Başkan çok iyi niyetliydi, iyide Trabzonsporlu'ydu fakat iş bilmemezliğinin faturasını ağır ödedik ve hala ödemeye devam ediyoruz. ALBAYRAK yönetimi ise tam bir fiyasko. Neresinden tutsak elimizde kalır. En basiti geçin transferi felan bakalım bu yıl formalarda durum ne olacak. Trabzonspor Trabzonspor gibi yönetilmedikten sonra bizler daha çooook kahroluruz.
Tek umdum ha bu zarar Ziya'n adamın elindeki Ceyhun'u Yattara'yı Milan'ı futbala küstürmemesi, takıma motive etmesi...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Transferi kapattınız mı?Allah Allah niye böyle erkenden kapattınız transferi...Daha Gökdeniz'i,Yattara'yı,Milan'ı satacaktınız yahu!!!ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
tabii ki herkese, her görüşe saygımız var ama, bazı arkadaşların inat ve ısrarla albayrak ve ekibini destekliyor olmasını hala çözebilmiş değilim..
herhalde parti üzerinden ideolojik bir bağları var, yoksa ben mantıklı bir izahını bulamıyorum bu durumun..
albayrak başarısızdır ve yalan söylemiştir. daha bunların neyini savunuyorsunuz güzel kardeşim. bunlar aralıkta 2 sene daha devam derse, bir daha geriye dönmemek üzere sıra takımı oluruz. kangren gibi bu adamlar, bırakıp gitseler de kurtulamayız bu illetten..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
Bilo Paşa
adamlar parti tutar gibi yönetimi tutuyor isterse bizi küme düşürsün bu adamı tutup omuzlarında gezdirirler, yönetim içinde albayrakçılar hacıosmanoğlucular bilmemneciler diye gruplara ayrılmışlar sanki vatanı kurtaracaklar yaİlk olarak hemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabii ki herkese, her görüşe saygımız var ama, bazı arkadaşların inat ve ısrarla albayrak ve ekibini destekliyor olmasını hala çözebilmiş değilim..
herhalde parti üzerinden ideolojik bir bağları var, yoksa ben mantıklı bir izahını bulamıyorum bu durumun..
albayrak başarısızdır ve yalan söylemiştir. daha bunların neyini savunuyorsunuz güzel kardeşim. bunlar aralıkta 2 sene daha devam derse, bir daha geriye dönmemek üzere sıra takımı oluruz. kangren gibi bu adamlar, bırakıp gitseler de kurtulamayız bu illetten..
Yorum
-
Ben ne körü körüne yönetimi savunanları, ne savunanlara hemen ideolojik bir kulp bulanları anlayamadım. Bir sorunu çözme yöntemimiz illa başka bir sorun yaratmak mı olacak? Yapmayalım şu yanlışı... Yönetimin içinde 79 çeşit adam var. Başka bir partinin eski il başkanı basın sözcümüz hemen aklıma gelen mesela... Ortada tepe taklak bir Trabzonspor var, hala nasıl insanın aklına ideolojş vs geliyor, anlayamıyorum vallahi...İlk olarak hemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabii ki herkese, her görüşe saygımız var ama, bazı arkadaşların inat ve ısrarla albayrak ve ekibini destekliyor olmasını hala çözebilmiş değilim..
albayrak başarısızdır ve yalan söylemiştir. daha bunların neyini savunuyorsunuz güzel kardeşim. bunlar aralıkta 2 sene daha devam derse, bir daha geriye dönmemek üzere sıra takımı oluruz. kangren gibi bu adamlar, bırakıp gitseler de kurtulamayız bu illetten..
ps: Mesela Faruk Özak'ın TS hakkındaki görüşlerini bir takip edin bakalım neler söylüyor. Ondan büyük "partili" mi var?
Yorum
-
Trabzon'da büyük revizyon
30 Haziran 2007 Cumartesi 19:22
Ziya Doğan Bolu kampında büyük revizyon yaparken, kalanlara da..
Ziyak Doğan, yeni transfer olduğu takdirde birkaç ismin daha gönderilebileceğini söyledi
Intertoto Kupası nedeniyle sezonu erken açan Trabzonspor, 10 günlük Gerede kampını dün tamamladı. 33 oyuncuyla kampta çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Ziya Doğan, yeterli bulmadığı 10 genç futbolcuyu kadro dışı bıraktığını, yeni transferlerin gerçekleşmesi durumunda birkaç oyuncu daha göndereceğini söyledi.
Doğan şöyle devam etti:
"Zeki, Enis, Cem, Ufuk, Zafer, Emre Kahraman, Erhan Kurt, Emre Aygün, Muhammet ve Mustafa Yumru, bizimle beraber çalışamayacak.
Maalesef kadromuz çok kalabalık olduğu için ve bunların mevkiilerinde önemli oyuncuların olmasından dolayı bu futbolcuların başka takımlarda oynaması ve kendilerini geliştirmesi gerekiyor.
Hatta ben yönetime bir pilot takım teklifini sunacağım. Mesela böyle bir yolu uygulayan Gençlerbirliği Oftaş, Süper Lig'e çıktı. Elimizdeki oyuncular oradakinden daha farklı ve yetenekli."
'Aslar da gidebilir'
As kadrodan da gönderecekleri oyuncular olabileceğini söyleyen Ziya Doğan, "Yeni transfer yapıldığı taktirde bu oyunculardan bir iki tanesiyle yollarımızı ayıracağız. Bazı mevkilerdeki şişkinliği önlemek için de gönderebiliriz. Ben bunu oyuncularıma da söyledim. Ancak dikkat ederseniz, isimlerini açıklamadım. Bunu transferlere göre değerlendireceğiz. Kadromuzu 25'e indirmeliyiz" dedi.
internethaber
bu ziya yı sevmesemde bu kadroyu 25 e indirme konusunda gerçekten yaparsa hakveriyorumBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Yaw daha bu sabah yazdıydım, bari üzerinden bi gün geçirseydin hocam...İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 oyuncuyla kampta çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Ziya Doğan, yeterli bulmadığı 10 genç futbolcuyu kadro dışı bıraktığını, yeni transferlerin gerçekleşmesi durumunda birkaç oyuncu daha göndereceğini söyledi.
Doğan şöyle devam etti:
"Zeki, Enis, Cem, Ufuk, Zafer, Emre Kahraman, Erhan Kurt, Emre Aygün, Muhammet ve Mustafa Yumru, bizimle beraber çalışamayacak.
Maalesef kadromuz çok kalabalık olduğu için ....
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben mi yanlış hatırlıyorum? Bu Selim bundan 3 sene önce de bu biçimde kampa katılıp yine "genç yetenek, geliyor" falan denmemiş miydi? Hatta yanında Ufukhan ve Çağlar'la birlikte Kiev'e götürülüp CL kadrosuna alınmamışlar mıydı?
Cevap: Evet
O zaman... Bir adam 3 senedir hala "önü açık genç yetenek" olarak aynı yollarda yürütülüyorsa bir sorun var demektir. O gün sırf gençleri de koluyor desinler diye Selim'e, Ufukhan'a ve Çağlar'a yapılan haksızlık yeniden yapılıyor. Bu çocuklara da yazık olacak. Dolgu malzemesi olarak kullanılıp unutulmamalarını diliyorum ancak "ikinci yarının en çok puan toplayan takımı" ünvanı için risk alamayız. Bize tecrubeli adamlar lazım!!!
Yorum
-
4-5 gün kaçalım dedik istanbuldan ....akçakocaya fındık bahçelerinin içinde bir aileye misafir olduk ( paralı tabi..) internet yok ...tv (var da) yok ..gazete almadık sadece kitaplar ve ailemle vakit geçirmek için ...son gece ev sahibine çaya davetliydik ..üzerimde bmn tişötrü vardı ..bmn ,TRABZONSPOR wsws derken ..bu arada SİZİNKİLER TRANSFERİ KAPATMIŞ dedi ....çok sevindim ....bu yönetim en doğru kararı vermiştir. ...ilk kez ADAMlık gördük...madem gideceksiniz gelenin işini kolaylaştırın .....tebrikler ...yanlız TRANSFERİ kapattık haberlerinin ertesinde FATİH TEKKE haberlerinde yine parmağınız varsa ........demiyorum demiyorum( eminim yapmazsanız öyle ucuz şark kurnazlıkları) ..tebrikler doğru karar vermişsiniz ....hayatınızda başarılar....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
riqelme bize gelirmi yahu gelseede bizimiler getiremezİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattı benim Riquelme sevdam....
Transfer kapanmış.
Artık hayırlısı.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum