Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan'ın Carlos hayranlığıTrabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, Roberto Carlos hayranlığını anlattı.28 Haziran 2007 10:34Trabzonspor kampının en gözde ismi Serkan Balcı.. Antrenmanlardaki çalışkanlığı ve neşeli tavrıyla çabucak yeni takımına uyum sağlayan yıldız futbolcu, AKŞAM’ın sorularını yanıtladı. Serkan Balcı önce yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da yankı uyandıran Roberto Carlos’un transferini yorumlayarak başladı söze: “Carlos Fenerbahçe’de büyük başarılara imza atacaktır. Çünkü o büyük bir futbolcu. Carlos transferi Türkiye’ye ayrı bir hava getirecektir.

Ülkemiz adına da önemli bir transferdir” dedi. Fenerbahçe oynadığı dönemlerde kendisine haksızlık yapıldığını da itiraf eden milli futbolcu, “Ama artık her şey geride kaldı. Ben Trabzon’da yeni bir sayfa açtım. Trabzonspor’un oturmuş bir kadrosu var. Benle birlikte iki transfer daha yapıldı. Mutlaka şampiyon olacağız. Bu kadro bunu başarabilecek güçtü ve özelliktedir. Taraftarımızın da desteğiyle lig sonunda gülen Trabzonspor olacaktır” diye konuştu. Şampiyonluğun anlatılamayacağını, ancak yaşanabileceğini de vurgulayan yetenekli futbolcu, “Ben bu duyguyu Fenerbahçe forması altında yaşadım. Bu duygu anlatılmaz bence yaşanır. Ben de Trabzonspor taraftarına bu duyguyu yaşatmaya geldim. Çünkü Fenerbahçe’de şampiyonluğa alıştığımız için artık benim hedefim her zaman şampiyon olmaktır. Yani nasıl şampiyon olunduğunu ben çok iyi biliyorum” şeklinde konuştu.

Akşam / Haluk Ayyıldız
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Serkan'ın Carlos hayranlığıTrabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, Roberto Carlos hayranlığını anlattı.28 Haziran 2007 10:34Trabzonspor kampının en gözde ismi Serkan Balcı.. Antrenmanlardaki çalışkanlığı ve neşeli tavrıyla çabucak yeni takımına uyum sağlayan yıldız futbolcu, AKŞAM’ın sorularını yanıtladı. Serkan Balcı önce yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da yankı uyandıran Roberto Carlos’un transferini yorumlayarak başladı söze: “Carlos Fenerbahçe’de büyük başarılara imza atacaktır. Çünkü o büyük bir futbolcu. Carlos transferi Türkiye’ye ayrı bir hava getirecektir.

şuna bakya bize ne kardeşim o takımdan. serkanda anlaşılan unutamamış fenerbahçeyi hala onlardan gelen sorulara cevap veriyo. bu tip adamlarla şampiyonlık kovalıcaz.
      vay halimize. bide üstüne üstlük ts febe maçında formasını alır bu adamın hatıra diye olur biter.
      kimlere kaldık.

heygidi eski futbolcuların ruhu nereyesunuz?
      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• yazık vallahi yazık billahi yazık bu renklere bu taraftara bu kente yazık defolun gidin

Yorum

• Arkadaş ben evlerin elmas değerinde ( deprem sonrası ) olduğu Düzcede 2 günde ev işi halletim Allahın izni ile bu bizim yöneticiler hala mı bir kaleci bile transfer edemediler. Beddua etmek istemiyor hep ümidimi bir sonraki güne bırakıyorum ama bu gidişle bize sadece ahh etmek kalacak. Yazıktır yahu.

Bu arada geri sayfalarda ŞERİF'in söylediği bir şey dikkatimi çekti. " transferleri Başkan, Ziya D. ve bir kişi daha biliyor."
          Üçüncü kişi bizim tanıdığımız biri olabilir mi acaba?
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Sergen Yalçın kararsız
            A.A. 28 Haziran 2007 Türk futbolunun yetiştirdiği yıldız futbolculardan Sergen Yalçın, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğine karar veremedi.

Geçen sezon Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor'da oynayan ve sezon sonunda bonservisini alan milli futbolcunun, aralarında Ankaragücü ve Çaykur Rizespor'un da yer aldığı yerli ve yabancı takımların tekliflerini değerlendirdiği belirtildi.

Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Selahattin Demir'in garanti parasını kendisi ödemek şartıyla sarı-lacivertli kulübe kazandırmaya çalıştığı Sergen Yalçın'ın, kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşmelerini sürdürdüğü ve ilerleyen günlerde son kararını vereceği bildirildi.

Büyük başarılar yakaladığı Beşiktaş'ın ardından İstanbulspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'da forma giydikten sonra eski takımı Beşiktaş'a dönen 35 yaşındaki yıldız futbolcu, son olarak Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor'da oynadı.

Ne günlere kaldik. Takim begenmiyormus.

Hey Allahim...
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Stichus
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Çok fazla bağlayıcılığı yok ama şöyle bir istatistik gözüme çarptı.

Oyuncu ------------- Gol---------Oyuncu------------Gol
                Çağdaş ---------------4 ---------Lugano -------------4
                Hüseyin ---------------2 ---------Aurelio -------------3
                Gökdeniz --------------8 ---------Tuncay ------------9
                Yattara ---------------2 ---------Appiah -------------3
                Ceyhun+Marce --------4 ---------Alex+Tümer --------23
                Ersen ----------------11 ---------Deivid --------------6
                Umut ----------------15 ---------Kezman -------------9

Takımın Toplam Golü---54 -------Takımın Toplam Golü---65

Sonuçta elimizde futbolcunun ne kadar efektif olduğunu gösteren istatistiki bilgiler yok ama bu tablo bile fikir veriyor.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 21:16.

Yorum

• Hala yokmu birsey arkadaslar hayret birsey vallahi niye o zaman medyanın karsısına cıkıp Haziran sonunda bitirecegiz diyorsunuz transferi niye durmadan beceriksiliklerinizi örtmek icin sürekli en iyi biziz diyorsunuz yapamıyoruz desenize kardesim Eylülün basında ancak yaparız desenize
                  bizi niye buraya hapsediyorsunuz Allah sizi bildigi gibi yapsın.......

Bir haber bile yok Trabzonspor herhangi biriyle ilgileniyor diye........
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok fazla bağlayıcılığı yok ama şöyle bir istatistik gözüme çarptı.

Oyuncu ------------- Gol---------Oyuncu------------Gol
                    Çağdaş ---------------4 ---------Lugano -------------4
                    Hüseyin ---------------2 ---------Aurelio -------------3
                    Gökdeniz --------------8 ---------Tuncay ------------9
                    Yattara ---------------2 ---------Appiah -------------3
                    Ceyhun+Marce --------4 ---------Alex+Tümer --------23
                    Ersen ----------------11 ---------Deivid --------------6
                    Umut ----------------15 ---------Kezman -------------9

Takımın Toplam Golü---54 -------Takımın Toplam Golü---65

Sonuçta elimizde futbolcunun ne kadar efektif olduğunu gösteren istatistiki bilgiler yok ama bu tablo bile fikir veriyor.

Yani cok Gol atan bir 10 Numaramiz olsa isi götürürüz....
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• pek bı suskunuz artık transferde gercı ıyı transferler de yapmadık ama hayırlısı bakalım

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala yokmu birsey arkadaslar hayret birsey vallahi niye o zaman medyanın karsısına cıkıp Haziran sonunda bitirecegiz diyorsunuz transferi niye durmadan beceriksiliklerinizi örtmek icin sürekli en iyi biziz diyorsunuz yapamıyoruz desenize kardesim Eylülün basında ancak yaparız desenize
                        bizi niye buraya hapsediyorsunuz Allah sizi bildigi gibi yapsın.......

Bir haber bile yok Trabzonspor herhangi biriyle ilgileniyor diye........

Adamlar yalan konusmuyorki.

Haziranin sonuna kadar Transfer bitecek dediler bitti.

Adnan, Jabi ve Serkan.

Bitti isde

Yorum

• Gecmis dünden bash etmek lezetsiz, gelmemis yarindan hepmi sikayetciyiz biz
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Yarın Ziya Doganın basın toplantısı var acaba ne diyecek bakalım alınan oyuncu olmadı o 4 futbolcu alınsın dedikten sonra nasıl konusacak bunlar yalancı mı diyecek beceriksiz mi diyecek yoksa o da onlara uyup ligin baslamasına cok var yaparızmı diyecek bakacagız ak mı kara mı adam mı yoksa birilerinin adamı mı anlayacagız.......
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın Ziya Doganın basın toplantısı var acaba ne diyecek bakalım alınan oyuncu olmadı o 4 futbolcu alınsın dedikten sonra nasıl konusacak bunlar yalancı mı diyecek beceriksiz mi diyecek yoksa o da onlara uyup ligin baslamasına cok var yaparızmı diyecek bakacagız ak mı kara mı adam mı yoksa birilerinin adamı mı anlayacagız.......

Kardesim ben burada birkac kez bunu yazdim ve INSALLAH diledigim/düsündügüm gibi olur.

KURTULUS günümüz 29.06.2007 diye yazmisdim. Hatta bunu Baslik yapacakdim ama Kilidi yerdi

Eger bizim TD onurlu ve gururlu ise istediklerimi yerine getirmediler der, sapkasini alir ve gider!!!!!!!!

Ondan sonrada INSALLAH Ersun gelir ve Transfer PATLAR

Yorum

• Ziya Dogan G - I - T - M - E - Y - E - C - E - K yahu size inanamiyorum yani hala bi ümidiniz var, bence kendinizi fazla zorlamayin ziya dogan istifayi zaten simdiye kadar hic hak etmemistir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X