Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uşaklar Göreleden ayrılıp Düzceye geldiğim bu günün erken saatlerinden şu ana kadar artı dün tüm gün buradan uzaktaydım. Bugün inanılmaz bir sıcak vardı Düzcede ve bu sıcakta ev aradım mahvoldum hepsine amenna yinede ama YAHUU TRANSFER YOK MU HALAAAA!!!!!!
    Yok abi yok tık yok senin hiç değilse hedefin var vede ev bulursun ama bizim açımızdan umut yok gibi bu zamandan sonrada transfer için pek ümitli değilim..Yani kısacası sen ev bulursun yerleşirsin milletle kaynaşırsın bizde yine değişen durum olmaz
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
      neden haber oluyor,gazete satılıyor,reklam alıyorlar
      ama gerçeklere bakalım
      b.taş bir kere borçları 150 trilyona yakın başkanlarına senet imzalayıp tranfer yapıyorlar,defansları berbat kaleye aldıkları rüştü milli takımda kendini gördük,f.bahçeden gelmiş olması aldığı para onu tartışacaklar
      hala delgado ve ricardinyo gibi adamlardan istediklerini almadılar kleberson kovdular yeni adam aldılar onunda ne kadar uyumlu olacağı bilinmez
      en kötü defans onlarda runjeyi kaybettiler,g.zan,baki,i.üzülmez bunların ne olduğu belli
      hoca yeni,istanbulda tutunabilirmi,her sene olduğu gibi transfer yapıyorlar sonuç ortada

f.bahçe yeni aldıkları adamlar carlos 35 yaşında çok paraya geldi wederson aynı bölgeye
      ama 3-4 yıllık takımı dağıttılar şampiyon kadroyu bozdular onlarında kalede ve defansta sorun var lugano edu serdar bunlar ne kadar taşıyabilir sezonu,yabancı transferi ne kadar yapabilrler,tuncay gitti o da önemli onlar için
      onları götürende aziz yıldırım o adam gitsin görecekler dünyanın bucaklarını

g.saray yabancıları yolladılar lincon alındı ama schalkede sorunlu adamdı,5 maç ceza almış,uyumsuz adam sorun olabilir linderoth ne yapabilr hocaları yaşlı
      ve en önemlisi 5 maç ceza aldılar
      gelir kaybı,uyum sorunu

bizim kadro bozulmadı en iyi defans bizde en iyi hücum hattı bizde orta saha,sol tarafa birde forvet olabilir tabi kaleci de
      ama bence sezona en iyi giren biz oluruz ilk devreyi 5-6 puan önde kaparız devre arası eksik yerlere takviye ile sezonu götürüz kadro genişliğimiz var hem geçen yıl gelenler daha uyumlu olacak sürekli yan yana oynuyorlar zaten 2.yarıda görüldü bu

medya olayı gördü,önce transferle vuracak kafa karıştıracak sonra yönetmle hem takımın hemde taraftarın arasını açacak
      örnek gerede ziyareti olayı nasıl çarpıttılar
      ama sonra geri adım attılar BMN yönetimine tebrikler
      işte yazılar çıkıyor carlos,lincon jabi bakalım Z.çöl aynı yazıyı sezon sonunda yazcakmı
      adamlar bizim kadroyu bozmadığımıza uyuz oldular,onlar yolunu bulana kadar biz üsküdarı geçeriz diye korkuyorlar
      başka bir şey söylemiyorum
      bence doğru olanı yapıyoruz bu sene,
      yattara,gökdeniz,umut,stepanov,hüseyin,risp,ceyhun,ayman,ersen,bunların yanında jabi,serkan,adnan iyi olabilir bize katksı olacaktır,
      hem alternatif kadro olurlar

önümüzü göreceğiz 12 gün sonra ilk maç ben bu sene şampiyonuz diyorum ve iddialıyım,
      inşallah yanılmayacağım.
      aynen katılıyorum bide yedekte beklecek her an macı cevirebilecek bi adam lazım bence oda segen biliyoruz ki sergen hem usatlıgıyla hemde firkiklerdeki usatatlıgı soylemeye gerek yok trabzonspor da oynadıgı zaman bilen biri sergen nasıl bir oyuncu oldugu da bilir bence segen alınmalı
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• nasıl bi federasyon bu yaaaa bi karar alamadı
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu basliktada hayat kalmamis artik..
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu Tomas Jun'dan haberi olan varmı? Kampda mı yoksa hala ülkesinde mi ?

Yorum

• İlk olarak Zekeriya YAMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Tomas Jun'dan haberi olan varmı? Kampda mı yoksa hala ülkesinde mi ?
              kamp kadrosuna almadı ziya bildiğim kadarıyla....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu basliktada hayat kalmamis artik..
                bence bu basligi silip 0 dan baslamamiz lazim

Yorum

• bari forvet alamiyorsan junu sakla belki bi patlama yapar belli mi olur...okadar kötü bir futbolcu degil jun aslinda...adam gol krali oldu , cek kollerin , barosun oynadigi milli takimda oynadi...yasi da genc...uyum saglayamadi iste...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bari forvet alamiyorsan junu sakla belki bi patlama yapar belli mi olur...okadar kötü bir futbolcu degil jun aslinda...adam gol krali oldu , cek kollerin , barosun oynadigi milli takimda oynadi...yasi da genc...uyum saglayamadi iste...
                    Forvet ve ziya (anlayan anladı)

Yorum

• Arkadaşlar Yanlış bilmiyosam Ali Karimi şu an serbest bonservisi elinde keşke biz alsak müthiş bi oyuncu

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar Yanlış bilmiyosam Ali Karimi şu an serbest bonservisi elinde keşke biz alsak müthiş bi oyuncu
                        bu yazdigini en az 20 kere yazdim buraya ama duyan olmadi beni...bosuna ugrasiyoruz kardes bunlar kimseyi almaz/alamaz...

Yorum

• alacaklar alacaklar bak diyorum alacaklar bu sesizligin sonunda fırtına patlıycak ama bizemi patlar yoksa onlaramı patlar yoksa bizansamı bakcaz görecez ama onlar alacaklar oyuncu olmazsa bile alacaklar anlayan anladı
                          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 23:50.
                          !

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
                            vallah ne yalan söylim bi b.k anlamdim dediginden
                            ya iyi futbolcu alacaklar sampıyonlugu alacaklar bizans takımlarının aldıgı futbolcular ellerinde patlıycak yada transfer yapmıycaklar aralıkda godfatherı alacaklar yada dandik futbolcu alacaklar (bizde onları izlemeye kostura kostura gidecez meraktan cünkü göklere cıkaracaklar) bize patlıcak sonucta anlıycan biseler alacaklar ama birilerine patlıycak ha almazsalarda aralıkta godfather alacaklar
                            !

Yorum

• pazartesini bekliyorum. öncelik, daha öncede verdiğim iki isim. kaleci olayı da türkiyeden çözüldü.
                              ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                pazartesini bekliyorum. öncelik, daha öncede verdiğim iki isim. kaleci olayı da türkiyeden çözüldü.
                                martınezle anlasdılar o zaman yada hasagic
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X