Hergün foruma girip acaba bir transfer varmi diye bakiyorum, burada bulamadim mi diger haber sayfalarina bakiyorum ama ne yazik ki hergün hüsran yasiyorum. Ha sizden yildiz mildiz istemiyoruz savasacak adamlar transfer istiyoruz Kalede problem var hala transfer yok 10 nr lazim hala yok gerci ihtiyar sergeni alip bizleri kandirmak istiyorlar ama biz bunu yemeyiz forvet lazim hala yok sol beke adam lazim hala tik yok of of eger biz bunlari yapamiyoruz diyorsaniz orada neden oturuyorsunuz artik gidin ne olur bari en azindan sizden kurtuldugumuza seviniriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecmis dünden bash etmek lezetsiz, gelmemis yarindan hepmi sikayetciyiz biz
EVET cünkü yarinlari görebiliyoruz.
Ah birde sen görsen ve su TD desteklemekden vazgecsen.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Dogan G - I - T - M - E - Y - E - C - E - K yahu size inanamiyorum yani hala bi ümidiniz var, bence kendinizi fazla zorlamayin ziya dogan istifayi zaten simdiye kadar hic hak etmemistir.
Gidecek.
Hemde öyle bir gidecekki sende sasiracaksin!
Er yada gec gidecek!
Ben yarini umutlu bir sekilde bekliyorum.
Yarin 2 olanak var.
1. Transferler aciklanacak. Tabi eger gercekden Adam gibi Adamsa.....
2. TD istifa edecek.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
yarin hicbiri olmayacak büyük ihtimal..belki bir transfer aciklanir.oda martinez olur.oda belki..onun disinda hicbir sey degismeyecek..neyse kaleci transferi aciklansa bari.hic yoktan iyidir..İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidecek.
Hemde öyle bir gidecekki sende sasiracaksin!
Er yada gec gidecek!
Ben yarini umutlu bir sekilde bekliyorum.
Yarin 2 olanak var.
1. Transferler aciklanacak.
2. TD istifa edecek.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Hertha Berlin'in yeni gözdesi; Bilal Çubukçu
Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in altyapısından yetişen ve bu sezon ilk kez profesyonel takımda forma giyecek olan Bilal Çubukçu, dün ilk antrenmanına çıkti.
H.Berlin'in 23 yaş altı takımında başarılı bir dönem geçiren Bilal, "Bundesliga'da oynamak için sabırsızlanıyorum. Hedefim öncelikle ilk 11'e girmek. Kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım.'' dedi. Altyapıdan geldiği için takımdaki futbolcuları tanıdığını ve oyunculara alışmakta zorluk çekmeyeceğini ifade eden Bilal, H. Berlin ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti. Takımdan ayrılan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün önemli bir futbolcu olduğunu; ancak yerinin doldurulabileceğini kaydeden Bilal, kendisinin de orta sahada oynadığını, çok çalışıp Yıldıray'ı aratmayacağını söyledi. H.Berlin'de oynayan ve babası Türk, annesi Alman olan Malik Fathi de takımının geçen sezon inişli çıkışlı bir dönem geçirdiğini, gelecek sezonun çok daha istikrarlı geçmesi gerektiğini belirtti. Sporseninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Leonardo Pisculichi
Personal information
Full name Leonardo Nicolás Pisculichi
Date of birth January 18, 1984 (1984-01-18) (age 23)
Place of birth
Buenos Aires, Argentina
Playing positionStriker

Bu futbolcu bayagı iyi duruyor ne diyeyim gecen bir abimiz Pisculichinin listemizde oldugunu söylemişti eskidende zaten alınmak istenmişti cok ugraşmıştı Atay Baskan olmamıştı 1984 dogumlu Lavezzi gibi parlamış o yıl 10 gol atmıs Aperturada kıtanın önemli takımları almak istemiş ama o Hector Cuperin Mallorcasına evet arkadaslar burası 3 milyon dolara transfer olmuş gecen yıl Haziranda 16 mac oynamış 3 gol atmış ama sonra ne olmuş bilmiyorum devre arasında yani aynen bizim Marcelinhoyu satmamız gibi 3.6 milyon Dolara Arap takımına transfer olmuş cok genc ve Arabistandan gelecektir kolayca ama acaba gercekten listede mi.......En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 21:54.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ziya Hocanın gitmesini isteyen kim suan hocanın gitmesini degil onun istediklerinin yapılmasını istiyorum ve cogunluk öyle istiyoruz şimdi birde Hocayı gönderip iki ay Brezilyada hocamı arayalım gecti o günler ama ziya hoca o söylemine ragmen bu kadar rahatsa bir bildigi var gibime geliyor yada onunda onlardan biri farkı yok bunu demek istiyorum........İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Dogan G - I - T - M - E - Y - E - C - E - K yahu size inanamiyorum yani hala bi ümidiniz var, bence kendinizi fazla zorlamayin ziya dogan istifayi zaten simdiye kadar hic hak etmemistir.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ben gitmesini istiyorum geçen sene küme düşen sakaryaspor bile bizden iyi futbol oynuyordu o puanları TRABZONSPOR forması kazandıİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Hocanın gitmesini isteyen kim suan hocanın gitmesini degil onun istediklerinin yapılmasını istiyorum ve cogunluk öyle istiyoruz şimdi birde Hocayı gönderip iki ay Brezilyada hocamı arayalım gecti o günler ama ziya hoca o söylemine ragmen bu kadar rahatsa bir bildigi var gibime geliyor yada onunda onlardan biri farkı yok bunu demek istiyorum........SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Leonardo Pisculichi
FM oyunda direk aldigim transferler
ya adam gibi transfer etsinlerde kim olursa olsun ama tek trabzondan gidip de gelmek istiyenler olmasinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
bu piscu videoya bakilirsa iyi bir oyuncuya benziyor...sutu mühtis , teknigi o bicim , adam gecmeside öyle...fakat katarla türkiye birbiryle kiyaslanamaz ve youtubedan bakarak oyuncu alinmaz...ama iyi bir oyuncuya benziyor takip edilmesi gerek.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Adam akıllı 3 yabancı transferi yapabilirsek şansımız epey artar şampiyonluk yolunda Kaleci ,ortasaha ve sağlam bi golcü, Çok şeyi değiştirir bu 3 transfer Belki solbeke ve Gökdenize alternatif 2 transfer daha düşünülebilir
Genç oyuncularda denenebilir bu 2 mevkide İlk 3 transfer yapıldıktan sonra olmazsa olmaz değil yani Uefada en azından gruplara kalmalıyız bu sezon
Yorum
-
İşte O Gürcü..!Trabzonspor'un peşinde olduğu ve kasetlerini izlediği futbolcu ile ilgili ayrıntılar için tıklayın..
Trabzonspor Lİtvanya’nın Skonto Riga takımında oynayan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Zaali Eliava’nın peşine düştü.
Gürcistan Milli Takımı’nda da oynayan 22 yaşındaki genç futbolcu Zaali Eliava geçtiğimiz sezon başarılı performans çizdi. Zaali Eliava, Trabzonspor yönetimine menajeri tarafından önerildi. Genç futbolcunun ligde oynamış olduğu maç kasetleri de Trabzonspor yönetimine izlettirildi. Olumlu referans verilen bu futbolcu için Trabzonspor harekete geçti.
22 yaşındaki Zaali Eliva 1,77 boyunda, 80 kilo ağırlığında.
KAYNAK: medyatrabzon.com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum