Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 682 sayfaya 3 transfer, hepside normalde sag bek!!! Bu kadar beceriksizlik olmaz ya, yaziklar olsun!!! Bakalim 4. transfer kacinci sayfada yapilacak, 1000 den önce yapilirsa bile basaridir bu yönetim icin, cok daha bekleriz coooooooooooook!!!

Yorum

• eğer murat ocak parasız gönderildiyse nuri beyin verilen 1 milyon $'ı faiziyle vermesi ve ali güzeldalıda bonservisiyle geri alması lazım yapmıyorsa yeni yönetimin yetkisini kötü kullanmaktan bu adama ve yönetimdeki diğerlerine dava açarak alması lazım yeter ya darlandım ne bu kardeşim böyle haftaya bunlar yüzünden sinirle başlıyorum
      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
      ÜLKERE HAYIR

Yorum

• DALGACI MAHMUT

İşim gücüm budur benim,
        Gökyüzünü boyarım her sabah,
        Hepiniz uykudayken.
        Uyanır bakarsınız ki mavi.

Deniz yırtılır kimi zaman,
        Bilmezsiniz kim diker;
        Ben dikerim.

Dalga geçerim kimi zaman da,
        O da benim vazifem;
        Bir baş düşünürüm başımda,
        Bir mide düşünürüm midemde,
        Bir ayak düşünürüm ayağımda,
        Ne haltedeceğimi bilemem.

Orhan VELİ

Tam bizim yöneticilere göre değilmi.
        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• bilmiyorum,acikcasi fazla transfer beklemiyorum ama yinede umutluyum. Kalan Yildizlarimizi satmasinlarda. Tek bir Kaleci ve sol acik alsinlar yeter. Bir takim bütünlesirse gercektende basarili olabilir, mesela almanyanin Stuttgart takimi.

-----------??????------------
          Jabi----Step--Hüseyin--Adnan
          ----------Serkan-------------
          Yattara-----Ceyhun----??????
          -------Gökdeniz--Umut-------
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• tolgada sakatlandı artık nuri bey haşim bey kaleye geçer

Yorum

• hanı bız dıyoruz ya gıdın,yeter ıstıfa....
              bakın goreceksınız bunlar HUSEYIN yada GÖKDENIZ den bırını kseın satacaklar.gelen paraylada martınez alınıp taraftar susturulmaya calısılacak...
              yapamazlarmı dıosunuz :bence yapacaklar...
              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Arkadaslar bakın ne buldum:
                NURİ ALBAYRAK : 10 milyon dolarlık bir oyuncuyu transfer edeceğim...
                Tarih: 17.12.2005 yorum eklemek için tıklayın
                Trabzonspor’un başkan adayı, ‘Hedefi olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. 10 milyon dolarlık bir oyuncuyu transfer edeceğim. Stadı bir sene içinde yıkıp, yenisini yapacağız’ dedi. TRABZONSPOR’un yarınki olağanüstü genel kurulunda, Özkan Sümer ve İskender Önal’la birlikte başkanlık için yarışacak olan Nuri Albayrak’ın hedefleri büyük.

‘Uyuyan devi uyandırıp, Trabzonspor’a çağ atlatacağım’ diyen Albayrak, hedeflerini ve projelerini anlatti...
                Trabzonspor Kulübü’nün yıllardır iyi yönetilemediğini savunan Albayrak, şunları söyledi:

Verdiğim sözü yaparım

‘Böyle sıkıntılı bir dönemde göreve talip olduk. Ben, yapamayacağım işlere kalkışmam. Bir söz verirsem, mutlaka yerine getiririm. Mevcut yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında inanılmaz bir boşluk var. Gökdeniz’in olayı, Fatih ve Szymkowiak’ın sakatlıkları da başarısızlıkta önemli etkendi.

Trabzonspor, Türk futbolunun temel taşlarından birisidir. Bordo mavili takımın şampiyonluk yarışında her zaman olması lazım. Eğer göreve gelirsek, köklü değişiklikler yapacağız. Hedefleri olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. Sorunları biliyor ve neşter vurmaya geliyoruz.

Projelerimiz hazır

Taraftarlarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim alıp hediye edeceğim. Bir işadamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu hediye edecek. Stat projemiz de var. Bildiğiniz gibi ben inşaatçıyım. O stadı 24 saat çalışır ve gelir getirir hale getireceğiz. Projemiz hazır ve bir sene içinde yıkıp yenisini hizmete sunacağız.’

Bordo-Mavili kulübün 17-18 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongresinde gözler başkan adaylarında ve verdikleri vaatlerde. Üç aday seçim gezilerine devam ederken, en iddialı açıklamalar Nuri Albayrak’tan geliyor. Başkan olması halinde bir yıldız futbolcu sözü veren Albayrak’ın Trabzonlu işadamlarından toplam 20 milyon dolar alacağı ve bunu transferde kullanacağı öğrenildi.

Taraftar Albayrak dedi

Dün sonuçlanan ve 5 bin 897 taraftarın katıldığı "Trabzonspor'a kim başkan olsun" anketinde Nuri Albayrak'a yüzde 55.74 oranında oy çıktı. Tam 3 bin 287 taraftar Albayrak'ı tercih etti.

Trabzonspor'da bugün başlayacak ve 2 gün sürecek seçimli mali genel kurul öncesi başkan adayı Nuri Albayrak, listesindeki isimleri basına tanıttı. "www .trabzon.net" internet sitesinde "Hangi başkan adayı Trabzon'da başarılı olur" anketinden de Nuri Albayrak çıktı. 5 bin 897 kişinin katıldığı ankette Albayrak 3 bin 287 oyla yüzde 55.74 oranında destek alırken, İskender Önal yüzde 27.35 ve Özkan Sümer yüzde 16.91'de kaldı. Albayrak, seçilmeleri halinde ilk olarak saha sonuçlarının iyi gitmesini sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

Albayrak, teknik heyet ile bir görüşme yapacaklarını da dile getirerek, "Teknik heyet ile görüştükten sonra ileriye yönelik hedefleri belirleyeceğiz ve bu doğrultuda çalışmalara başlayacağız" dedi.

YAA...ŞİMDİ OKUYUNCA KOMIK GELIO DIMI VE BU ADAM HALA BURDA...
                BEN SOZUMU TUTARIM DEMIS OZAMANLAR..
                BIZDE SOZ VERMEK .... VERMEYE BENZEMEZ DERLER AMA
                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Öyle görünüyorki , bu yönetim aralıkta arkalarına bakmadan Trabzondan kaçacak.

Öte yandan Trabzon futbolcusundada heyecan kalmamış .

Trabzonun bir rejenerasyona ihtiyacı var. Hem idari , hem teknik , hem futbolcu kadrosu olarak. Her üçüde Başta Trabzon taraftarı olmak üzere herkesin gözünde değerini sıfırladı. Bu sıfırlanan değer her şeyden çok Trabzona zarar verir oldu.

Trabzon artık günü kurtarmamalı... Küllerinden tekrar doğmalı...

Yorum

• Parayı veren Hasagiçi alır

DHA

Gaziantepspor Transfer Komitesi Üyesi İbrahim Halil Döş, Hasagiç'in Fenerbahçe'ye transferi konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Kimseye bedava oyuncu vermeyiz. Hasagiç dahil Gaziantepspor'un menfaati için tüm futbolcularımızı satabiliriz. Değerini veren Hasagiç'i alır" dedi.
                    Hasagiç'in Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulübün listesinde olduğunu kaydeden Döş, "Şu anda Fenerbahçe'den bir teklif var. Geçtiğimiz hafta Başkanımız İbrahim Kızıl ile birlikte İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle görüşüldü. Birçok konuda anlaşma sağlandı. Ama, fiyat konuşulmadı" dedi.
                    Geçtiğimiz sezon hem Hasagiç, hem de Oğuz'un cezası nedeniyle kaleci eksikliği yüzünden sıkıntılı günler yaşadıklarını ifade eden Döş, "Bu nedenle Hasagiç'in yanında, Oğuz'un yerine iyi bir kaleci transferini kararlaştırdık. Bu yüzden de eski kalecimiz Ömer ile anlaştık. Ama, bizim Ömer'i transfer etmemiz, Hasagiç'i satacağımız anlamına gelmiyor.
                    Hedefi olan bir Gaziantepspor için iki iyi kaleci gerekli. Hasagiç'in transferiyle ilgili Fenerbahçeli yöneticilerle bizzat İbrahim Kızıl bey görüşüyor. Ancak, Fenerbahçe kafamızdaki bonservis bedelini öderse Hasagiç'i satarız. Eğer, Gaziantepspor'un menfaatlerine uygun olursa satmayacağımız oyuncu yok. Değerini veren Hasagiç'i alır" diye konuştu.
                    Yeşil siyahlı takımın Hasagiç için 1 milyon 100 bin euro istediği öğrenildi.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Trabzonspor'un kaleci sorunu...

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor’un sabahki antrenmanına, kaleci Tolga’nın sakatlığı nedeniyle katılmadığı bildirildi.
                      Martinez, Hasagiç ve Cordoba gibi kalecilerin transferinin gerçekleşmediği bordo-mavililerde, mevcut kaleciler de sakatlık sorunu yaşıyor.
                      Kampın ilk günlerinde kaleci Ahmet Şahin’in sakatlanmasının ardından PAF takım kalecisi Zeki Ayvaz, kampa çağrıldı. Bu şansızlığın ardından kaleci Tolga da bu sabahki çalışmaya sakatlığı nedeniyle katılmadı.
                      Aşil tendonunda meydana gelen çekme nedeniyle MR çektiren Tolga’nın birkaç gün takımdan ayrı olarak çalışacağı ancak durumunun çok ciddi olmadığı kaydedildi.
                      Bu arada asbaşkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı Aydın Pişiren, mali sayman Emin Kahraman ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın bugün takımın Gerede’deki kampı ziyaret ettikleri bildirildi.
                      Yönetim kurulu üyelerinin teknik direktör Ziya Doğan ile transfer konusunda görüşecekleri öğrenildi.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• herkese selam arkadaşlar

arkadaşlar daha siteye üye olalı bi kaç dakika oldu ama 2 haftadır yorumlarınızı takip ediyorum gerçekten yapıcı yorumlar yapılmış. ben sadece forumu okumayı düşünüodum ama bugün okuduğum köşe yazısında ali güzeldal murat ocak artı 1 milyon dolara yakın para haberinden sora dayanamadım bu kadarına yeter dememiz lazım aralık ayını beklemeden dayanalım kapılarına bizle dalga geçmeyi bırakslar böyle yönetim olmaz olsuun

Yorum

• Konyaspor, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve 2006-2007 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Değirmenderespor formasıyla 32 maçta 28 gol atan genç oyuncu Can Parlayan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
                          Menajerleri Bülent ve Ümit Gürsoy ile birlikte Konya’ya gelen 20 yaşındaki genç forvet, transfer komitesi üyesi Zeki Çimen’in de hazır bulunduğu bir törenle kulüp binasında kendisini 5 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.
                          Geçen sezon Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Değirmenderespor’un formasını giyen ve 32 maçta attığı 28 golle Türkiye profesyonel liglerinin en golcü ikinci futbolcusu olan Can Parlayan, 3. Lig’de gol kralı oldu.
                          Turkcell Süper Lig’deki birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Parlayan, "Ama ben aralarında Trabzonspor’un da bulunduğu bu kulüpler içinde, tercihimi Konyaspor’dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum" dedi.

Milliyet son dakika
                          12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                          - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                          Darbe sırası bizde...

Yorum

• beş parasız gese nin yaptığı transferlere bakın bir de bizim yaptığımız veya yapmadığımız transferlere bakın neymiş efendim bütçeyi zorlamıyacak transfer yaapcağız ne bütçesi bütçe mi kaldı fatihi sattınz 7.5 milyon euro marcelinho 2.5 milyon dolar eller 1 milyon euro bu paraları naaptınz onun hesabını verin ilk başta ne kadar acizsiniz be yeter be
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Turkcell Süper Lig’deki birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Parlayan, "Ama ben aralarında Trabzonspor’un da bulunduğu bu kulüpler içinde, tercihimi Konyaspor’dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum" dedi.

Milliyet son dakika
                              Doğru demiş. Bizde sırf takım dolu gözüksün diye gençleri alıp sonra hiçbirini değerlendirmeyecek bir hoca oldukça, varsın konyaya gitsin kendini kurtarsın...
                              bi kaç sene sonra yüksek ücretlerle nasıl olsa geri alırız

Yorum

• Bizim haftalardır alamadığımız Hasagiç i fener yarım saatte aldı.Ya biz hangi futbolcuyu almak istesek görüşmeleri haftalar sürüyor bırakın feneri falan,sıradan bir takım bile 1 günde işi bitiriyor.Geçen senede aynı senaryo yokmuydu arkadaşlar o geliyor bu geliyor derken ağustosun sonu geldi.Alınanlarda o satten sonra hiçbirşeye yaramadı.Birde biz bu sene hangi yabancılarla oynayacağız.Gördüğüm kadarıyla Jabi ve Yattaradan başka oynayacak yada oynatılacak yabancımız yok.Stepanov gitmek istiyor,Risp,Musampa,jeff,Djokaj,Jun bunlardan da kurtulunmaya çalışılıyor.E o zaman ya bunlardan kurtukup 4 tane daha yabancı almaları gerekmiyormu.Peki ya kurtulamazsan koskoca Trabzonspor 2 yabancıylamı oynayacak.(Artık bu adamların bu vakitten sonra hiçbirinden hayır gelmez)Kısacası arkadaşlar böyle giderse hiç boşuna ümitlenmeyelim bu sene de yine bize hüsran var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X