Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ewet bende baktım türkiyenin adı geçiyor
    http://www.portsmouthfc.co.uk/
    ewt sitede yazdığına göre bi iki kişi klüpten gitcekmiş ondan sora transfer netlik kazancakmış ( ne güzerl adamlar daha kapatmamış transferi ) andy bilmemne derbyle görüşüyomuş mbbesuma da türkiyeden bi klüple görüşüyo yazıyo...
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• gençlerbirliğidir..
      BORDO MAVİ

Yorum

• mehmet yılmazzzzzz geriii gelsinnn gol atıncaa deli seviniyor bu adam yaaa

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet yılmazzzzzz geriii gelsinnn gol atıncaa deli seviniyor bu adam yaaa
          10 maçta bir sevincini görürüz.

Yorum

• Geri zekalı hoca Allah seni bildigi gibi yapsın bu futbolda tek bildigin stopermi senin tek bildigin kaleci Martinezmi sana inanan güvenen senin yolunda giden senin gibi özürlü baskanınında yöneticininde Allah müstahakını versin iki aydır kaleci arıyordunda ne oldu kompleks kralı sana da pay düstü yoksa Stephanov transferinden bu insanlar bu kadar malmı öylemi zannediyorsunuz bizi 3.5 milyon euroya Milanı satıp bedavaya Tolgayı alınca hersey bitecekmi özürlüler
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• G.Saray Necati ile yolları ayırdı!

Galatasaray’da kadro dışı kalanlar açıklandı... Sarı-Kırmızılı kulüpte Necati Ateş, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak ile yollar ayrıldı…
              A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada; Feldkamp’ın bu oyuncuları kadroda görmek istemediğini ifade etti.
              Almanya kampı sonrası şimdiye kadar ne futbolcularına ne de basına herhangi bir açıklama yapmayan tecrübeli teknik adamın verdiği liste doğrultusunda gönderilmelerine karar verilen futbolcular, kendilerine kulüp bulamasalar bile gelecek haftadan itibaren takımdan ayrı olarak çalışacaklar.

Bu fırsatı kacırmasınlar alsınlar Necati veya Kabzeden birisini.........
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Cnn Turkte son dakika haberi gecti

Necati Hasan Kabze ve Orhan Ak la yollarini ayirmislar kesin Necati yada Hasan kabzeden birisiyle anlasiriz

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cnn Turkte son dakika haberi gecti

Necati Hasan Kabze ve Orhan Ak la yollarini ayirmislar kesin Necati yada Hasan kabzeden birisiyle anlasiriz
                  ,

orhan ak ı da aldıkmı tamamdır

Yorum

• Aslında Necati ve Hasan Kabzenin ikiside işimize yarar ... ikisinide almak lazım....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bunlar kimseyi alamazzzzzzzzzzzzz hadi aldılar desek ziya oynatamazzzzzzzzzz
                      ne ziyadan nede nuriden Trabzonspor a bir fayda yok daha hala umutlu olanlara şaşıyorum
                      bu yaşıma geldim ilk defa bir sezona umutsuz giriyorum ilk defa hiç bir umudum yok çünkü beceriksiz yüzsüz bir teknik direktör ve ondanda beceriksiz yüzsüz yönetim var başkan var
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• buarada biz ancak kapı önüne konanları toplarız bu gidişle
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlar kimseyi alamazzzzzzzzzzzzz hadi aldılar desek ziya oynatamazzzzzzzzzz
                          ne ziyadan nede nuriden Trabzonspor a bir fayda yok daha hala umutlu olanlara şaşıyorum
                          bu yaşıma geldim ilk defa bir sezona umutsuz giriyorum ilk defa hiç bir umudum yok çünkü beceriksiz yüzsüz bir teknik direktör ve ondanda beceriksiz yüzsüz yönetim var başkan var
                          Hasegiçi istedik İstanbul bb aldı ya belkide bunlarıda onlar alır ne dersin abey.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunlar kimseyi alamazzzzzzzzzzzzz hadi aldılar desek ziya oynatamazzzzzzzzzz
                            Evet abi yaa geçen senelerde en azından şööle şööle olursa şampiyonuz filan dioduk bu sezon onuda diyemiyoruz
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bu takima su saatten sonra ofansa yonelik oyuncu almak kulubu gereksiz masrafa sokar bizim hoca zaten oynatmayacagi icin gerenk yok

Yorum

• bana 3 transfer daha yapacaklarmış gibi geliyor zaten yapmazlarsa halimiz harap
                                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X