Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetim ve hocadan hiç bişey olmaz.yönetimin derdi para harcamamak hocanınki kendi adamlarını toplayıp koşan takım yapacakmış.bıraksınlar bu işi bu şekilde bizim olacağımız ya 4. ya 5. bu sezonuda böyle bitiririz.bari lig tv tvyi kapatalımda boşa para vermeyelim

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transferdeki gelişmeleri tam olarak üç kişi biliyor. başkan, hoca, bir kişi daha. herkese iyi geceler.
      Transferdeki gelismeleri tek kisi biliyor, o da ben Ne hocanin ne de yonetimin haberi var. He he he...
      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Ergin Keleş ameliyat olacak
        Sağlık Kurulu Başkanımız Muhammet Mısır, Ergin Keleş’in yarın fıtık ameliyatı olacağını açıkladı.

Ameliyatı Prof. Dr. Hasan Taşçı’nın gerçekleştireceğini belirten Mısır, “Kasık ağrıları şikayetleri olan oyuncularımız Ferhat ve Ergin’i dün Memorial Hastanesi’nde bir kontrolden geçirdik. Bu kontrol sonucunda Ergin’e fıtık teşhisi konulurken, Ferhat’ın önemli bir sorunu olmadığı ve birkaç gün dinlenmeyle takımla birlikte antrenmanlara çıkabileceğini gördük. Bunun sonucunda Ergin yarın fıtık ameliyatı olacak” dedi.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Vay be...

Real Madrid kendisini şampiyon yapanı kovuyor. Biz UEFA'ya bizi taşıyamayanı KO-VA-MI-YO-RUZ!

Mantalite farkı. Real Madrid'de yok bizde var =)))
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transferdeki gelismeleri tek kisi biliyor, o da ben Ne hocanin ne de yonetimin haberi var. He he he...

Sorunda burada Nuri Baskanim.

Sen Futboldan anlamiyorsun ve haliyle birsey bilmiyorsun
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Real Madrid kendilerini Sampiyon yapan Capelloyu "kovmus".

Bizim Yetkililere duyurulur...........
              teknik direktörü gönderecekleri sölentileri devre arasındada vardı. Ha kim gelecek diyosan getafeden schuster gelcekmiş diyolar.
              Cangele kayserisporla anlaştı, Antep sedlakla anlaştı. Bizimkiler araştırmaya devam ediyolar. ha martinez yada hasagiç olcak kalede.

Tff kararı Temmuz'un 5 inden sonra belli olur. (((
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• isterse yönetim kasada 100 milyon dolarla gitsin sportif başarı olmadan hiç bi şansları olamaz kesin mecburlar oyuncu almaya ama nie bekliolar
                ben şerif abiye sonuna kadar inanıorum

Yorum

• transfer kapatılmış....varsın kapatılsın, hiç önemli değil...

..................................Tolga.....................................

Jabi..............Step...................Erdinç(risp)..........Çağdaş

Yattara................Serkan..............Hüseyin.......Gökdeniz

...................................Ceyhun...............................

...................................Umut...................................

kadrosu şampiyonluğa oynayabilir....Yeter ki adam gibi oynasınlar ve oynatılsınlar...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teknik direktörü gönderecekleri sölentileri devre arasındada vardı. Ha kim gelecek diyosan getafeden schuster gelcekmiş diyolar.
                    Cangele kayserisporla anlaştı, Antep sedlakla anlaştı. Bizimkiler araştırmaya devam ediyolar.ince eliyoz.

Vallahi Arab Ati almak istesek bu kadar ince eleyip sik dokumazdik

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl olsa gideceğiz mantığıyla hareket edecek olan insan çok transfer yapar, para harcamaya bakar Yönetim iyi niyetli şüpheniz olmasın. Fakat yöneticilikten ve fulboldan anlamıyorlar.
                      Kalıcımı diyorsun yani yada ince eleyip sık mı dokuyolar sence ben bunlara baştan beri inanmıyordum çok projelerle geldiler ama bir icraat yok fatih satıldı marcelinho alındı bunun karşılığı nedir bir yıldız gitti bir yıldız geldi önemli olan yıldızı satmadan yıldız almaktır sonucunda marcelinho da gitti hesap düzlendi hiç inandırıcı değiller hala daha güvensizlik aşılamaya devam ediyolar ben pintilikten kastım kulübün parası için değildi hani o cebinde akrep olan şahıs varya sözüm onaydı bize MAY gibi başkan lazım her zaman söylüyorum ben hem basında sözümüz geçiyodu hemde istediğimiz talip olduğumuz futbolcuyu da başkaları devreye girmeden bağlıyoduk yöneticilik te budur yönetim anlayışımız gigide kötüye gidiyo daha geçtiğimiz sezon hatırlayın bakalım Faruk kanca denen yöneticimiz 3 ay gündemi öyle meşgul ettiki adam artık en sonunda isyan edip beni geri çağırın dedi bizim işbilmez yönetimimiz adamı solaryuma girmiş gibi brezilya dan geri getirdi hemde elleri bomboş olarak adamın verdiği demeç bu sene olmazsa seneye olur diyerek dosya arşivim zengin havası verdi hele hele havaalanında bir karşılanışı vardı sanki mülteci kampından kurtulmuşlar gibi neredeyse taşı toprağı öpecekti adamı 3 ay orada tut bir icraat yaptıramadan geri getir işte böyle zihniyetli yöneticilerle çalışıyoruz bu örnekleri unutanlar için verdim...
                      En son _SeRKaN_ tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 19:04.
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        transfer kapatılmış....varsın kapatılsın, hiç önemli değil...

kadrosu şampiyonluğa oynayabilir....Yeter ki adam gibi oynasınlar ve oynatılsınlar...

Peki Sezon boyunca 1 - 2 Kilit Isim sakatlanirsa ne olacak.
                        Alternatifleri olsa daha iyi olmazmi?

Yorum

• Yönetime rica edelim Ergin'le birlikte bizi de ameliyat ettirsin. Biz de fıtık olduk sayelerinde
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetime rica edelim Ergin'le birlikte bizi de ameliyat ettirsin. Biz de fıtık olduk sayelerinde

muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Allah razi olsun Travel

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              transfer kapatılmış....varsın kapatılsın, hiç önemli değil...

bu kadro anca lig beşincisi olur. kalede tolga solda çağdaşın gökdenizin olduğu kadroyla 50 gole yakın golü kalemizde görürüz.
                              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 19:13.
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Ziya Doğan: Yönetimle aramızı bozamazlar
                                Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetim kuruluyla inanılmaz bir uyum içerisinde yola devam ettiklerini belirterek, “Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır” ifadesini kullandı.

Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile birlikte Gerede kampını ziyaret etmeleri sırasında kendisine “Hoş geldin” demesinin dahi farklı boyutlara çekilemeye çalışıldığına işaret eden Doğan, “Ben profesyonel bir teknik adamım. Kampımızı, antrenmanımızı ziyarete eden insanlara hoş geldiniz dememden daha doğal ne olabilir. Görüşmede bahsedildiği gibi 'Başkan bizi yalnız bıraktın' gibi bir ifadem olmamıştır. Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Birileri bunu görüyorlar ve bozmaya çalışıyorlar. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır. Trabzonsporlular oyuna gelmesinler” diye konuştu.

Neden?
                                Sen bizi oyuna getirdin ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X