ben bu sefer fotomaçın haberinin doğru olabileceğini düşünüyorum yani sergen muhtemelen bize gelebilir ve eğer sergen bize maç başına transfer ücreti ile gelecekse faydalı da olur neticede sergen futbolu bence de (yani eğer bu lafı ziya söylemişse) zirvede bırakmak istiyor. Neticede biz her batağa battığında sergeni kurtardığımıza göre sergen de şu anda bitme aşamasında olduğuna göre bizim takıma 10 numara olarak gelme ihtimalini ben çok yüksek görüyorum 1-2 gün içinde imza bile attırılabilir nede olsa bonservisi elinde bir topçu bazı arkadaşlarımın da eziklerin yapmış oldukları transferlerle ilgili yorumlarına katılmamakla beraber uçurumda boğulabileceklerini düşünüyorum mesela ezik bahçe gidenler serkan, yozgatlı, ümit, tuncay hepsi savaşan şahin gelen kim roberto sizce roberto tek başına takım olabilir mi appiah ta giderse bence bu sezon ezikbahçe için çöküş yılı olabilir ve kartalın defansı gül gül ölürsün ve güldüğüm bir diğer konu o defansın malesef milli takım defansı olması geyse fena transfer yapmadı ama siz çöplüğü ne kadar temizleyebilirsiniz ki ? bence de şu anda en akıllı transfer politikası bizim ki fakat hala eksikler var bir sol açık bir oyun kurucu ve belki bir forvet bizi şampiyonluğa oynatır ama tek şartla ZİYASIZ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
benim transferden umudum yok zatenİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.infobae.com/notas/nota.ph...n=1&Idx=323857
burda werder bremenin san lorenzoya lavezzi icin 8milyon eurodan cok bir bonsvervis bedeli önerdigi yaziyor...gecmis olsun...gerci benim umudum yoktu ama belki bir mucize olurdu diye düsünüyordum..SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Evet transfer komitesi ve teknik traktör ZD efendide aynı görüşte olmalı ki daha evvel bizde iken giden ve kendini geliştiren Sergen YALÇIN'a da talip olmuşlar.Eh ne diyelim darısı diğerlerinin başına.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun gibi gidip kendini gelistirip dönecekse eyvallah derim ben....
Ne dersiniz acaba İskender abimizde kendini geliştirebilmiş midir? Sol açık ihtiyacımıza ilaç gibi gelir.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle700 küsür sayfa olmuş hala transfer yok.dünyada başlığıyla alakalı olmayan tek topic bu herhalde
allah belanı versin beceriksiz yönetim.böyle giderse seneye eziklere bayağı rezil olacagız
yok yok korkma eziklerde bizden farklı sayılmazz biz onların bıraktıgını alıyoruz onlada bizden beter milletin bıraktıgını büyük paralara alıyorlar .. bjk toplama kampı gibi maşallah .. sadece mehmet yozgatlısı iyi bence onu kacırmamak lazımdı.. gs lincon mincon diy ama bence o kadar klas bi transfer degil gibi geliy yıldız oyuncu ama .. Almanyada bi akraba var diyor ki marcelinhonun yarısı olamaz .. transferde marcelinho ya ayrılan sayfanın 4 de 1 ayrılmadı diyor lincon a .. Fb önceden ilhan cav cavın kakaladıklarıyla idare ediyorduk .. artık avrupa takıma olduya oradan kazıklanmaya başlatı
Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet transfer komitesi ve teknik traktör ZD efendide aynı görüşte olmalı ki daha evvel bizde iken giden ve kendini geliştiren Sergen YALÇIN'a da talip olmuşlar.Eh ne diyelim darısı diğerlerinin başına.
Ne dersiniz acaba İskender abimizde kendini geliştirebilmiş midir? Sol açık ihtiyacımıza ilaç gibi gelir.
tayfunun bi yılda gelişltirdiğini iskender onca yılda oooo
Trabzonspor
Yorum
-
İskender abi zaten sol açıkta bir numara idi.Süreye bakarsak Nirvanaya ermiştir bile.Ama bu seferde bizim ZD onun oyun felsefesini anlayamayacağından problem doğar.İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületayfunun bi yılda gelişltirdiğini iskender onca yılda oooo
Kusura bakma İskender Abi.Senden özür dileyerek adını kullandık ama affedersin artık.BÜYÜKSÜN...Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet transfer komitesi ve teknik traktör ZD efendide aynı görüşte olmalı ki daha evvel bizde iken giden ve kendini geliştiren Sergen YALÇIN'a da talip olmuşlar.Eh ne diyelim darısı diğerlerinin başına.
Ne dersiniz acaba İskender abimizde kendini geliştirebilmiş midir? Sol açık ihtiyacımıza ilaç gibi gelir.
Canin sagolsun kardesim.
Sen dalgani gec benimle.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Üstadım hemen hemen aynı fikirdeyiz ama ben adamlara yüklenmem bu konuda.İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya savundugunuz oyuncu tamam Trabzonsporumuzun oyuncusu savunma yapmanız dogal fakat biraz yapıcı ve gördügünü söyleyen taraftar olalım yaa. hasan tayfun mustafa keçeli celo ferhat ömer rıza aklıma gelenler suanda bunlar ne kadar üstüne korsan koyy.. bunlar sabit düz oyuncular bunlarla savaşa gidilir kuzeye ırak a oparasyonu bunlarla yaparsın neden bu gibi adamlar sözden cıkmazlar ne dresen yaparlar ...
yani bu adamlara yetenek kimse katamaz .. yetenek biraz dogustan olan bişe olacak .. bunları yeenegi bu kadar.. bu tayfun dedigimiz adamı vakfıkebir kirazlıksporda oynarken takıma almıyorlardı şimdi Trabzonsporda oynuyor başarmış gitmiş helali hoş olsun dişyecegimiz yok ama kapasite bellii.. ne akdar Trabzonlu olursa olsunlar Trabzonsporda oynucak kapasiteye sahip degillerr .. yok ayseirde stüne koydu yok tercube kazandı hikaye kardeşimmm..
Ne kadar düz oyuncu olurlarsa olsunlar gelişebilirler.
Yeter ki geliştirmesini bilen biri olsun başlarında.
Mesela Hakan İngiltere'ye gittikten sonra üzerine çok şey kattı.
İki ayağı olduğunu farketti.
Tayfun için bu neden geçerli olmasın!
Yorum
-
bosverin siz tayfunu mayfunu bizim stoper ikilmiz selim ve stepanov olmali...selim cok genc falan demeyin adam 22 yasinda..stepanovda bize gelirken 22 yasindaydi...bir kac kez izledim gercekten hosuma gitti...akcaabatli sebatsporlu taraftarlarinda sevgilis olmus durumda...olgunluguyla,oyunuyla,profesyonelligiyle..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Abi böyle ani espriler yapmayın altıma kaçıracağımİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın sergeni tam ziyalık. Fosillerle doldu takım. Yakında petrol çıkacak bizim tesislerden

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Baskan yalan soyluyor abi kendisi bize 2 yildiz ve stad sozu vermedi mi fatihi satip marcelinhoyu aldi guya bizi kandirdi simdi millet transferi yaparken Albayrakta bosta oyuncu ariyordurİlk olarak a_turan60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar selam hepinize transferde yıldız futbolcu getirmek trabzona cok zor başkan doğru söylüyor ona katılalım hepimiz trabzon sporu cok seviyoruz ama trabzon spora şehir olarak yıldız futbolcu getirmek gercekten zor ya normal paranın cok üstünde para vermek gerekiyo gelincede verimli olmazsa istanbul takımlarının iki kat fazla zarar ediyor bence en iyisi yerli ve trabzon spora gönül vermiş oyuncular bilmem yanılıyormuyum selamlar tekrar
Yorum
-
arkadaşlar yönetim ve ziyanın dirayetsizliğine katılıyorum.Ancak önümüzdeki sezondan umutluyum.Çünkü fb ve bjk hata yapıyor.Fb tuncayın açığını asla kapatamaz takımın yarısı idi.Tıpkı bizim fatih sultan tekkenin açığını kapatamadığımız gibi.Bjk ta en büyük sorun defans ve bu konuda bir şey yapmıyor.Gs mantıklı transfer yapıyor.Ahhhhhhhhhhh marcelinho bu sene de bizde olsaydı ve birde iyi bir golcü kaleci ve sol kanat ile tüm sorunlar çözülürdü.Biz marcelinho gibi gerçekten bir yıldızı kaçırdık.Sergen konusunda sergen alınana kadar ceyhuna sorumluluk ve önem verilsin.Takımın aradığı 10 numara olabilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum