Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Demek öyle ha al sana video o zaman...

http://www.youtube.com/watch?v=M_0QAUxIL_E
    Dostum beni kalbimden vurdun gerçekten gece vakti duygulandırdın
    Ahh ulan yaa bu adamı futboldan trabzonspordan sogutanlar utansın!!!
    Ama yanlış anlama ismini yazamadıgım futbolcuyuda az çok tanıyorum sende bilirsin bize gelen yıldız oyuncular sönüyo gelirse öle olmaz inş.
    Yoksa kalitesini ben tartışamam illaki!!!

Yorum

• Simek'in gelmesinin söz konusu olacağını sanmıyorum. Olsa olsa takas amacıyla oyuncu bakıyorlardır
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ...................ah ah su simekin videolarini izledikce icim gidiyo......

.....herkes harcanirdi ama bu adam harcanmazdi ah kafasina tukurdugum ziya bey ah......

......simdi olaydi ne olurdu.....koy 10 numaraya ver kaptanligi.....cani pahasina oynardi bu adam ......yenilince uykusu kacan dunyadaki nadir topculardan di syzmek.....

.....cok ozledim sari kafami donse gelse ne olur simdi....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          DOĞA SARAÇ tarafından yazılan
          MÜTHİŞ PLAN

EklenmeTarihi :27.05.2007 20:27:10

Ziya Doğan Polonya’ya giderek Szymek’i ikna etmeye çalıştı. Szymek, Zurawski ve Jakub Błaszczykowski’nin alınması şartını koştu. Yurt dışında oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Polonya’ya giden Teknik Direktör Ziya Doğan’ın buraya eski oyuncusu Szymek’i ikna etmek için gittiği belirlendi. Doğan’ın burada Szymek ile bir görüşme yaptığı ve bu oyuncu ile birlikte yanında iki futbolcu daha almayı düşündüklerini söylediği belirlendi. Szymek ile pazarlık masasına oturan Doğan’ın oyuncuyu ikna edebilmek için çok büyük çaba sarfettiği belirlendi.

ALIRSANIZ DÖNERİM
          Ayrıca Szymek ile birlikte Wisla Krakow’da top koşturan Jakub Błaszczykowski ile de ilgilenen Trabzonspor’un, daha önce de gündemde olan Celtic’te top koşturan Zurawski ile de görüşmelere başlayacağı belirlendi. Doğan’ın Szymek’i ikna edebilmek için bu iki oyuncuyu da Trabzonspor’a alınmasını istediği sızan bilgiler arasında yer aldı.
          Güngör KAYA

şimdi bu haber doğrumudur bilinmez ama bi düşünün istediklerini yaptık 2 topçuyuda aldık. adam da döndü takıma. maç günü de ziyaya dediki hoca hoca etek giyip sayhaya çıkmazsan bende çıkmam hatta polonyaya giderim. emlakçılık yaparım. zurawskide benle gelir. dimi zura... evet giderim. pöh
          Gercekden böyle bir durum varsa ortada, szymek su anki durumunuda bilmek isterim ? futbolu birakip - moderatör yapmak istemedimi szymek ? son olarak takip edemedim.

Ya zurawskinin durumu ? Basarilari ? Hic haberdar degilim iskocyaya gitmesinden sonra pek iyi gitmedigini bir ara ögrenmisdim sadece.

Diger ücüncü isim nasil biri ?

Szymek-Zurawski ikilisinin simdi gündeme gelmesi bir uydurma gibi gelsede, cok gec kalinmis bir düsünce olarak geliyor. Ikiside biraraya gelse yillar sonra neticeyi kestirmek eskiden iyidiler yine böyle olurlar demek ile ne kadar gercekci olur.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• szymkowiak o kadar süre top oynamamış şimdi bide onumu kazanmaya çalışalım? yok kardeşim burda duygusallıga yer yok. ben de seviyorum szmeki ama ne kadar verimli olucagını tartışırım. üstelik bize karşı böle yapmış bi futbolcunun ayagına gidip gel biz de oyna denmesi de üstünde durulması gereken ayrı bir acayipliktir. szymek kim ki trabzonspor sanki ona muhtaç durumdaymış gibi gösterilmesi beni kızdırdı açıkçası.
            gerçi bu haberin dogruluğunun da sorgulanması gerekir. ben inanmıyorum bu haberin dogru olduguna.

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1. Serkan Balcı bizim aradığım özellikte bir sağ bek değil
              2. FB nin 600 bin $ verdiği adama biz hangi akla hizmet 1,2 milyon$ veriyoruz. (Basının doğru yazdığını kabul ediyorum)
              3. İstanbul takımlarından çok istisna drumlar haricinde oyuncu alınmasına karşıyım. (Tarihimizde bunu doğruluyor)

Sekan Balcı bu paraya kesinlikle alınmamalı. Alınacaksa da çok cuzi bir garanti para üzerine maç başı anlaşılabilir. canı isterse gelsin.
              Arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Ve serkanı istemiyorum
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Ve serkanı istemiyorum
                Cafer Abi serkanın alınmasını ben de istemiyorum ..hem ziya hoca serkanı orta sahaya hasan üçüncünün veya aymanın yanına düşünüyordur

Yorum

• littlebighorn tarafından yazılan
                  1. Serkan Balcı bizim aradığım özellikte bir sağ bek değil
                  2. FB nin 600 bin $ verdiği adama biz hangi akla hizmet 1,2 milyon$ veriyoruz.

bende 1.2 milyon euro diye okudum... 2 trilyon yapıyor.. bu adama bu para çok fazla..
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hadi geçmiş olsun bu senede şampiyonluk gitti.. Beşiktaş Luceskuyla anlaşmış... Keşke bize gelseydi.. Kele kaldık iyimi
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• istikrar vs. gibi nedenlerle ziya doğanda ısrar edelim ve istediği adamı alsın o zaman görün siz,kadrosunu kurunca denildi.Şampiyon olacaktık. e şimdi adamın istediği adamlar alınıyor veya alınacak. onada o zaman ses çıkarmamak gerekir. nasıl sa bizi şampiyon yapacak ya. bence bizi şmpiyon yapacak serkan o 1.2 mılyon dolar veya euro eder.

Yorum

• bu senede üç eziklerin artıklarını yıldız diye kakalamaya çalışacaklar.....

Yorum

• serkan her turlu trabzonsporun 11nde oynayacak katki yapacak bir oyuncu.bu forum gercekten cok ilginc hemen hemen alinan her oyuncuya genelde cogunluk karsi cikiyor bunu anlamak mumkun degil...
                          aymani aldik bu adamin burda ne isi var denildi sonra nasi oynadigi goruldugunde cok iyi adammis ya denildi.daha nce nerdeydi/
                          risp alindi cavcav gene kazikladi ne isi var rispin denildi 5 mac ta ne oldugunu gosterdi herkese...

serkan 1.2milyon dolar vermilmiski buda hemen hemen 1 milyon euro eder.fb nin ona onderdigi para da 800 bin euro gibi bi rakam sanirim.istanbulda fener formasini genelde 11de giyen ve yasi henuz cok genc bir oyuncunun trabzona gelis maliyeti o kadar eder arkadaslar....
                          bi de alinan & satilmasi gerektigini dusundugunuz ceyhun gibi trabzonsporun bi daha bulamayacagi oyunculari asmayi birakalim.bir gelsin verimssiz se elestirin.

Yorum

• ayman ilk geldiğinde canla başla oynuyordu....

takında o kadra sıradan oyuncular vardıki onun futbolu iyi gözüktü....

ancak ne zaman hedefler koyduk önümüze yetersizliği o zaman ortaya çıktı.. ayman asla bu takımın oyuncusu olmamalı.. orta saha teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulmalı.. tamam bir hüseyin olmalı yükü çekmek için ama ferhat, hüseyin, ayman hasandan kurulu bir orta saha ile ciddi manada başarılı olamayız hiç bir zaman...

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Feinduno için her türlü fedakarlık yapılmalı.Yattara ile ikisi ligin tozunu attırır.
                              Keisnlikle alınmalı.
                              sana katılıyorum ama biraz zor çünkü fransada çok popüler bir oyuncu yani bizden önce millet kapar. yattara farklı herkes almak istemez ki zaten kendi milli takımında da yedek ti hep afrika kupasında. oysa feinduno o kupada gine yi taşıdı üst turlara

Yorum

• alabiliyorsanız

wederson, gökhan ünal , mehmet topuz gibi oyuncuları alın.....

3 eziklerin artıklarını almayın.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X