İlk olarak $erîf tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi bariz bir kabiliyet farkı var ama..İlk olarak $erîf tarafından gönderildikızacaksınız ama mantalite olarak sizce riquelmenin marcelinhodan farkı var mı? böyle bir beklenti içinde olmayın bence, almazlar onu. o bize biz ona uymayız, kısaca riquelme roman olur
Hem hiçkimsenin tartışamayacağı bir isim.
Ve Marce ile kıyaslandığında omuzomuza mücadelelerde çok daha sağlam.
Devirir geçer koçum benim.
Yorum
-
evet sorun da bu zaten,orda kimse top oynamayi bilmiyor ve orda o calimlari yapar... bizde zor bu tür hareketlerİlk olarak $erîf tarafından gönderildipischulicci kaleye çok şut atıyormuş, aldığım referans bu yönde.
bencil olsun, katarda kime pas atacakki? kimse top oynamayı bilmiyor orda
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Abi atsa ne olacak ? Çalım manyağı yapsa milleti,40 metre depar üstüne gol atsa ne yazacak ?yok mu bizde böyle adam ? Yattara zamanında 45 metre top sürüp,önüne geleni çalımlayıp samsun maçını kendi almadı mı ? Gökdeniz 2gayse,1 bjk maçında bunları rezil etmedi mi ?Var da ne oluyor _?
Ya da requelme gelse ne yazar ? Ya da lavezzi ? ya da Delgado ?
Bana şu forumda kim garanti edebilir bu adamın takıma geldikten sonra Musampa vakasının kopyasına dönüşmeyeceğini ?
Bizde mantalite yok mu ?
-Celalettinden memnunum demedi mi bu adam ?
-Yattarı hayatından bezdirmedi mi ?
-Ceyhunu küstürmedi mi ?
-Stephanovda ki düşüşe kim sebep oldu ?
-Haala pes oynarken bile tüm liglerde gol krallığına oynayan Marce'ye : "sen forvet arkasından ne anlarsın yallah sol açığa" demedi mi ?
Requelme gelse ne oluuur,pischulicci,delgado, olsa ne yazar ?Gider birini sol açık oynatır,diğerini CELALETTİN ! ! ! için yedeğe çeker,ayman için dinlendirir,ayda yılda bir 11 de bşlatır BANKO 70. dakikada da dışa alır...
Neresinden tutsan elinde kalıyor insanın.
Ne oldu bu takıma böyle ! Ne biçim bir dönemden geçiyoruz ! Rakip takım orta sahasını belki de Türkiyeyi dağıtacak bir hale sokmuş,diğeri,36 yaşında olsa da "zambiya ' daki bir çocuğun bile bildiği dünyaca ünlü sol beki almış,
bir diğeri Makalelenin peşinde...
Bizim başkanımız " ulan acaba elimde patlarmı ? " havalarında...Lanet olsun böyle işe yaa.Rezil rüsva oluyoruz !En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 00:06.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim bu pischulicchi midir nedir nerden cikti simdi yeni moda o mu oldu?
$erif kardeş söyledi ,artık bir hafta oyalanırız...

poetricus
Yorum
-
Caktirmaİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün aksamda ayni temennide bulunmusdun
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
iyi aksamlar insallah..İlk olarak MURAT SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın iyi transfer haberi duymak dileğiyle cümleten iyi akşamlarSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
abi lavezzinin olma ihtimali daha varmi? yoksa tamamen kapanmis mi bu mevzuİlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamı aldığımız yok, kesin bir anlaşma yok, sadece bana pas edilen isimlerden biri. lavezziden ve palermodan çok ümitliydim, onlardan hiç ses çıkmadı, bir tek onlara yanarım. bekliyoruz, sinirden gerile gerile!"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
lavezzi konusu kapandı diye bir durum sözkonusu değil, verdiğim iki isimde alın bu isimleri bir hafta oynayın, eğlenin diye değil. bu şekilde davrandığınız sürece benim sizle bir şey paylaşmam anlamsızlaşıyor. sizinle dalga geçtiğim imajı veriyorsun ve bu benim canımı sıkıyor. hiç bir şey paylaşmamak en iyisi galiba, iyi geceler.ya dimdik yaşa ya da öl!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum