İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu sene şampiyon olamayacağımıza kim inanıyor
Transfer vs hikaye her sene şampiyonluk bekliyoruz kim olursa olsun sakın Trabzonspor'u küçümsemeyin hiç transfer yapmamış olsak bile şampiyon olabilecek gücümüz var.
Ben de bu sene şampiyonluk bekliyorum olamazsak seneye oluruz
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Ben Trabzonspor un şampiyon olabileceğine inanıyorum, bunu sadece hislerim değil, mantığımın bi bölümü de onaylıyor...Yani neden olamasın ki...Stuttgart Almanya da onca büyük, güçlü takımın içinde şampiyon oldu mütevazi kadrosuyla...
Geçen yıl bizde Umut lar - Marcelinho lar Musampa lar Symekler cirit atıyordu, Ersen - Musa - Keçeli - Murat Ocak gibi oyuncularla transfer rekoru kırmıştık ama başarılı olamadık...
Bu iş sahada bitiyor...Yürekten oynayan kazanıyor...
Siz kızıyorsunuz bana, biliyorum, ama ben bu işin Ziya Doğan la olacağını düşünüyorum..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Aklıma şöyle bir soru gelyor:
Tarihimizin en kötü serilerinden biri olan 10-16 hafta maçlarında 6 yenilgi bir beraberlik aldık. Beşiktaş - galatasaray maçlarının rüzgarınıda alıp , oyuncularımızın formu daha yukarıda olsaydı , o seriyi yenilgisiz geçseydik ne olurdu ?
Yada sezona Ziya Doğan ile başlansaydı ?
Bu sezon 20 galibiyetin üzerine çıkabiliriz. Ancak şampiyonluğa oynayacaksak geçen yıldan dersler çıkarılmalı , ve mutlaka kale ve oyun kurucu sorunu çözülmeli.
Yorum
-
aynen öyle canim kardesim...ziya dogan iyi antrenör oldugunu gösterecek hic merak etmeyin agalarİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki Ziya Doganla Sampiyonluga ulasacagiz.BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
Uefa kupasını da alır mıyız?İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki Ziya Doganla Sampiyonluga ulasacagiz.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa kupasını da alır mıyız?
onu hediye olarak vereceklermiş..şampiyonlar ligi şampiyonu olduktan sonra..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCagdas: benim su ana gecirdigim en zor kamplardan birini yasiyorum
Iste görüyorsunuz Ziya Hocanin cabalarini.
Yürü be kim tutar seni.
Dogru!
Oyunculari gicik ediyor ve bu yüzden zor geciyor

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Hele bir sampiyon olalimda ondan sonra diger kupalara bakariz.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa kupasını da alır mıyız?Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum