Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence biz busene sampiyon olucagiz
    22-23 galibiyet gerekli. Şu anki takım bunu yapabilir mi ?

Yorum

• Bu sene şampiyon olamayacağımıza kim inanıyor

Transfer vs hikaye her sene şampiyonluk bekliyoruz kim olursa olsun sakın Trabzonspor'u küçümsemeyin hiç transfer yapmamış olsak bile şampiyon olabilecek gücümüz var.

Ben de bu sene şampiyonluk bekliyorum olamazsak seneye oluruz
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Ben Trabzonspor un şampiyon olabileceğine inanıyorum, bunu sadece hislerim değil, mantığımın bi bölümü de onaylıyor...Yani neden olamasın ki...Stuttgart Almanya da onca büyük, güçlü takımın içinde şampiyon oldu mütevazi kadrosuyla...

Geçen yıl bizde Umut lar - Marcelinho lar Musampa lar Symekler cirit atıyordu, Ersen - Musa - Keçeli - Murat Ocak gibi oyuncularla transfer rekoru kırmıştık ama başarılı olamadık...

Bu iş sahada bitiyor...Yürekten oynayan kazanıyor...

Siz kızıyorsunuz bana, biliyorum, ama ben bu işin Ziya Doğan la olacağını düşünüyorum...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Aklıma şöyle bir soru gelyor:

Tarihimizin en kötü serilerinden biri olan 10-16 hafta maçlarında 6 yenilgi bir beraberlik aldık. Beşiktaş - galatasaray maçlarının rüzgarınıda alıp , oyuncularımızın formu daha yukarıda olsaydı , o seriyi yenilgisiz geçseydik ne olurdu ?

Yada sezona Ziya Doğan ile başlansaydı ?

Bu sezon 20 galibiyetin üzerine çıkabiliriz. Ancak şampiyonluğa oynayacaksak geçen yıldan dersler çıkarılmalı , ve mutlaka kale ve oyun kurucu sorunu çözülmeli.

Yorum

• biz bu takımı karşılıksız sevdik..iser şampiyon olsun ister olmasın..ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Tabiki Ziya Doganla Sampiyonluga ulasacagiz.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabiki Ziya Doganla Sampiyonluga ulasacagiz.
                aynen öyle canim kardesim...ziya dogan iyi antrenör oldugunu gösterecek hic merak etmeyin agalar
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• valla ben hep kendimi avutuyorum bizimkiler birileriyle anlaştılar ama yabancı kontenjanı için alınacak kararı bekliyorlar die öbür türlü kafayı yememek elde deil
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Cagdas: benim su ana gecirdigim en zor kamplardan birini yasiyorum

Iste görüyorsunuz Ziya Hocanin cabalarini.

Yürü be kim tutar seni.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Tabiki Ziya Doganla Sampiyonluga ulasacagiz.
                      Uefa kupasını da alır mıyız?

Yorum

• Elimiz de patlayacak futbolcu bile yok yaw
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onu hediye olarak vereceklermiş..şampiyonlar ligi şampiyonu olduktan sonra..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Cagdas: benim su ana gecirdigim en zor kamplardan birini yasiyorum

Iste görüyorsunuz Ziya Hocanin cabalarini.

Yürü be kim tutar seni.

Dogru!

Oyunculari gicik ediyor ve bu yüzden zor geciyor
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• şampiyonlar ligini bile alırız bee,önce inter toto dan uefa ya,oradan da şampiyonlar ligine katılıp kupayı alırız bence

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hele bir sampiyon olalimda ondan sonra diger kupalara bakariz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X