Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok gercekden olabilir.
    Mantaliteye uyuyor.

Bonservisi elinde
    Manteliteye uyuyor ama bonservisi elinde olması yetmiyor çünkü iyi futbolcu o asla olamaz bize işe yaramayan boş adam lazım oynayacaksa hiç almasınlar..
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• bizim yönetimde o boşlukları dolduracak kapasite yok
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• artık adece 1 yabancı alacaklar ben burda 5 gün önceden kaleci almıyacaklar diyordum bobadilla olacağına iyiki tolgayla falan devam etcez bence bunun meyvelerini ilerleyen yıllarda toplıcaz 1 forvet veya forvet arkası yabancı alınır sanırım başka transfer olmıyacak %99
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sizce bir transfer dosyamız var mı ?
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• beelkide hic transfer yapmazlar
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• valla çok yeni olmama rağmen pes ettim günde 100 kez girip çıkıyom yok.
              sinir hastası olmaya niyetim yok
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beelkide hic transfer yapmazlar
                %70 1 transfer yaparlar insaf artık
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yapmicaklarki zaten..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bunun adi para çaredir her soruna
                    Ne mutlu bana eger cebimde varsa
                    Kazan ve harca sakla bir parça ama
                    Sakin NURI BASKAN gibi zügürt dolasma

Durma BASKAN öyle bos bos
                    Paranin tadi hos
                    Ben payimi kaptim
                    Geç kaldin hadi kos

Belese kim ne verir
                    Ulan önce öde parayi sonra çal zurnayiiiiii
                    .............

Gencligimde Cartel dinlerdim
                    Hadi bana Para diye bir sarkilari vardi.
                    O sarkinin basi durumumuzu cok güzel anlatiyor
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Transfer yapmasınlar yapmasınlarda bu gençleride beleşe millete dağıtmasınlar golcü arıyolar parlayan bir evladımızı gidip konyaya verebiliyolar.

Allah bu büyük taraftara sabır versin

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        %70 1 transfer yaparlar insaf artık

paramiz yok yapmayiz h em onlarda insaf nerde
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Biz zaten milleti sevindiriyoruz elimizdeki gençlerle transferi yapmıyoruz resmen yaptırıyoruz başkalarından topçu alamazken bizden adamlar elini kolunu sallayarak gidiyo....
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• O kadar değil arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam Zeyyat Bey geçen sezon yine böyle bir demeç vermiş, ama birkaç gün içinde transferimiz olmuştu
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nereye para yok yaa..gs nin 200 trilyon borcu var adamlar takır takır transfer yapıyo..bunların amacı kongreye borçsuz girmek anlayamıyomusunuz bunu hayret bişesiniz sizde..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar değil arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam Zeyyat Bey geçen sezon yine böyle bir demeç vermiş, ama birkaç gün içinde transferimiz olmuştu
                                Kale konuusnda artık kesin jeff tolga devam çünkü geçen sende zeyyad çıkıp jeffersona güveniyoz demişti çok ii hatırlıyom zaten lazhoroni de çok istiyodu jeffi kalmıştı ŞŞİMDİ de tolga jeff devam bence 6+2 ye güveniyo bunlar tolga 11 de olsada jeff yewdek olsa bişi değişmez gibi düşünüyorlar
                                forvete yada oraya yakın bir yere ofansif orta saha falan ihtiyacımız çok bu kadro nasıl gol atacak szymek gibi bir oyuncu acil lazım
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X