Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada Murat Ocak daha biryere gitmedi sadece Belediye ile ismi geciyor Hoca kampa cagırmadıgı icin ben olsam Belediyeye bedava verecegime Sakaryaya Martinez icin teklif ederim akıllı olmak gerekiyor Belediye bizim arka bahcemizmi:

arka bahcemiz degil albaryak in takimi trabzonspordan cok belediyeyi seviyo bakinsa elimizde kalanlari hep onlara gidiyor ha bide genc yetenegimiz
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Genclerden Eyüp Kadri Ümit Milli Takımın Sol Beki takımda kesin kalması lazım zaten o bölgede oyuncumuz yok sadece Celaleddin kaldı ayrıca Selim ve Emre Hızarcının da kalmasını istiyorum Ufuk Ufukhanun da kiralık gidip iyi bir hocanın yanında kendilerini geliştirmeleri lazım Tayfun gibi satmak olmaz ......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gencler göndereceklerse satilik olarak göndersinler diyor.
        Belki su ana giden Oyuncularin talebi dogrultusunda kiralanmamislardir.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sakarya bize satamazsa ne yapacak acaba ...

diyorumki şöyle ondan daha iyi bir kaleci alsakta martinez ellerinde patlasa şunların nasılsa bi taliplside yok sanırım

Yorum

• Haluk Ulusoy'dan misilleme
            hurriyet.com.tr 28 Haziran 2007 Kulüpler Birliği toplantı tarihini değiştirdi, TFF'den misilleme gecikmedi. Yeni

Yabancı kontenjanının da karara bağlanacağı Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yapılması planlanan toplantısı ileri bir tarihe ertelendi. Gerekçe olarak ise federasyon yetkililerinin Bolu Abant'ta katılacağı 'Futbolda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Platformu' gösterildi.

Bilindiği gibi geçen hafta Kulüpler Birliği Vakfı, yabancı kontenjanı ve 26 Haziran'da yapılan Olağan Mali Genel Kurul'un gündemine seçim maddesinin eklenmesi konularının görüşüleceği toplantının tarihini değiştirmiş ve toplantıyı Ankara'ya almıştı. Beklenmedik karar üzerine imalı bir açıklama yayınlayan Futbol Federasyonu, takvimindeki sıkışıklığı gerekçe göstererek toplantıya katılmamıştı. Erteleme kararının, seçim baskısından bunalan TFF'nin ekmeğine yağ sürdüğü iddia edilmişti.

Kulüpler, TFF'nin katılmadığı toplantı sonrası 'güvenoyu yoklaması' maddesi için önerge verme kararı aldıklarını açıkladı, ancak önerge Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kabul edilmedi. Sinirlerin gerildiği salonu terk eden muhalif gurup, mahkemeye başvuru yapacaklarını açıkladı.

Futbolda seçim restleşmesinin yankıları sürerken, gerginlik tekrar zirveye çıktı. Süper Lig kulüplerinin merakla beklediği yabancı kontenjanının da görüşüleceği Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı, Bolu Abant'ta yapılacak toplantı için ileri bir tarihe ertelendi. Transfer çalışmalarını şekillendirmek için eli kolu bağlı bekleyen kulüpler, ertelemeyi TFF’nin keyfi bir kararı olarak nitelendirdi.

Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun bu tutumu, "Kulüpler Birliği’ne misilleme mi?" sorusunu akla getirdi. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek?

Ben bu TFF ve basindaki zati Muhteremin ne yapdiklarini anlamakda zorluk cekiyorum.

Resmen Türk Futbolunu BALTALIYORLAR!!!

Yahu ver su karari ve herkes önünü görsün.....
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Makaay'ı Feyenord kaptı
              A.A. 28 Haziran 2007 Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) geçen sezon Bayern Münih formasıyla 16 gol atan Roy Makaay, Hollanda ekibi Feyenord ile anlaştı.

Makaay'ın Feyenord ile 3 yıllığına anlaştığı, Bayern Münih'in, kendi mevkisine İtalyan Luca Toni ile Alman Miroslav Klose'yi transfer etmesinin bu takımı bırakmasında etkisi olduğu belirtildi.

Deportivo La Coruna'da oynadığı 2002-2003 sezonunda 29 gol atarak altın ayakkabının sahibi olan 31 yaşındaki Makaay, Hollanda Milli takımı formasıyla da 43 maçta 6 gol attı.

Hollanda futbolunun Ajax ve PSV Eindhoven ile birlikte öne çıkan takımlarından biri olan Feyenoord geçen sezon ligi 7. bitirmiş ve Avrupa kupalarında oynama şansı elde edememişti.

Yorum

• hala bi açıklama yapamadılar ya yazıklar olsun ....

Yorum

• Spielerinformationen
                  Voller NameRudolphus Antonius (Roy) Makaay
                  Geburtstag9. März 1975
                  GeburtsortWijchen, Niederlande
                  PositionSturm
                  Vereinsinformationen
                  VereinFC Bayern München

Vereine als Aktiver
                  JahreVereinSpiele (Tore)
                  1995-1997 Vitesse Arnheim 65 (30)
                  1997-1999 CD Teneriffa 72 (21)
                  1999-2003 Deportivo La Coruña 130 (79)
                  2003-2007 FC Bayern München 129 (78)
                  2007- Feyenoord Rotterdam

Nationalmannschaft
                  1996-2005Niederlande 43 (06)

Tam bir Gol Makinasi.

396 Lig Macinda tam 208 Gol!

Milli Takimda 43 Macda 6 Gol (genelde yedekdi).

Ayrica 59 Sampiyonlar Ligi Macinda tam 29 Gol!

Almanya Kupasinda 17 Macda 7 Gol.

Al sana Star.
                  En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 17:06.

Yorum

• biz burda kafayı yeriz anca ...

bazen cıdı cıdı duşunuyorum bunlar bizim kadar istese, bizim kadar inansa, bizim kadar duşune, BİZİM GİBİ KARŞILIKSIZ SEVSE nasıl olur diye...

ama yok bizim karadeniz insanının yapısında var kımse kusura bakmasın ...
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• bizim yonetim den bir olmaz daha kac sefer dicem;D
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• off hala bi transfer yok.... sampiyonluk icin sadece kaleci, solkanat,10numara

bukadarmi zor...koskoca 24 senenin hesabini kesmek bukadarmi zor...

Yorum

• yok yok yok ne transfer ne de bir haber ......
                          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Transferden vazgecdim söyle en azindan bir Haber olsa!

Ilgilendigimiz, görüsdügümüz birileri var deseler yine sevinecegim

Yorum

• anlaşılan bu sene transfer bombasını taraftar patlatacak

nuri ve ziya trabzondan gönderildi....

yerlerine yeni yıldızlar yolda....
                              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• yaw transfer kapandı diyorlar ne zaman açılldı ben görmedim adam gbi kimi aldılarda açtılar garip
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X