Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu gazeteler bizle dalgamı geçiyo..birinde bi yönetici transferi kapattık diyo,diğerinden rota arjantin hangisine inanacaz..
gazeteler değil bizim yöneticile saçmalıyor zaten birbirlerinden hatta kendilerinden bile haberleri yok
Yorum
-
evet bu yorumu yapanlardan biri de bendim. ve haka daha ısrar ediyorum. klüp hem maddi hem manevi anlamda çökertilmiştir ve bunun sorumlusu tamamen bu yönetimdir. ya bir allahın kulu çıksın da bana bu yönetimi elindeki sağlam adam verilerle savunsun. savunan da olacak inşallah falan diyerek savunuyor ya da önceki dönemden borç çoktu diyor. madem borç bu kadar çoktu başkan adayı olmadan önce bilinmiyoırmuydu. hem borç çok hem de bir sürü saçma transfer neden. sayitoğlu hala daha musampa transferiyle ilgili iddialara çıkıp cevap vermiş değil. bu yönetimde bir tane delikanlı adam yokmu ya. çıldıracağız kardeşim.İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBUnlar yonetime geldikelerinde forumlarin birisinde bu yonetim icin Trabzonspru kume dusurme projesinin bir parcasi oldugu yazilmisti....demekki proje tum hiziyla devam ediyor..Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
eer pazarlık bu durumdaysa gerçekleşmesi imkansız ne erseni nede hasanı veririzİlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu anda Rizeyle pazarlık var serhat ve ferdi için onlarda bizden hasan ve erseni istiyorlar
Yorum
-
Manoel Morais Amorim

Ortasahasının ortasında oyun kurucu olarak , sağ-sol açıkta yada hemen forvetin arkasında görev yapabiliyor. vasco de Gama oyuncusu. Aynı zamanda Brezilya U21 takımındada görev yapıyor.
1984 doğumlu 1.70 cm boyunda.
2005 yılında katıldığı Vasco'da 89 maçta 23 golü var.
Şansı iyi giderse dünya futbolunun en önemli 10 numaralarından biri olabilir.
Manoel Morais Amorim (Morais) Criciúma Esporte Clube (SC) Mittelfeld,Offensives Mittelfeld Spieler ansehen Spieler Fussball-Talente.com beinhaltet eine Datenbank von weltweiten Fussballtalenten. Ausschlaggebend für die Aufnahme in die Datenban
Özellikle Almanyadan 2-3 takımın ilgilendiği Morais'e henüz resmi teklif yok.
Trabzona getirilebilecek , 2-3 yıl sonra 15-20 milyon euro'a satılacak bir oyuncu.
Yönetim bir tek oyuncuya takılmış kalmış .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 17:04.
Yorum
-
2 gun kaldi ayin cikmasina
yaptilar transfer iyi olur...
ondan sonra transferler gelirse gene gecen seneki kabusu yasariz...
marcelinho ligin ilk macina 2 gun once transfer edildi 1 antremanla sagaya cikti...bi ornegi bunun...uyum sorunu sakatlik bahane edecekler kotu giderse takim...o yuzden ay cikmadan bitirsinler transferi yada daha oyuncu almasinlar
Yorum
-
Merhaba Arkadaslar.
Bugün araniza biraz daha "gec" katildim.
Maalesef artik yorulmaya basladim.
Sürekli Kavga sürekli agiz dalasi!
Bizlere yakismiyor Arkadaslar.
Ben Yillar sonra böyle bir Forumu tesadüf eseri buldugum icin ve benim Trabzonspor sevgimi paylasacagim kisiler buldugum icin ne kadar mutlu olmusdum.
Gecen senenin sonunda babamin Beyninda bir ur oldugunu ve 1 sene dahi yasamiyacagini ögrendigimde bazi zaman bu Forumda Moral aradim.
Babam bu sene 10.01.2007 Tarihinde huzura kavusdu. O cok büyük bir Trabzonspor asigiydi. Ben burada onun ve bana birakdigi Trabzonspor sevgisini aynen hiseden Yandaslarim oldugunu biliyorum ve bu yüzden cok Mutluyum ve Moral buluyorum ama maalesef son zamanlarda birbirimizi cok üzüyoruz.
Bu Yönetim gitmelidir ve gidecekdir ama biz herzaman Trabzonsporumuzu sevecegiz!
Karsiliksiz sevecegiz!
Birbirimizi kirmayalim.
Belki yarini göremeyebiliriz.
Icimizde bir burukluk kalmasin.
Burada üzdügüm kisiler oldu ise hepinizden özür diliyorum.
Hepinizi seviyorum.
Saygiyla,
HüseyinRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ROTA ARJANTİN!
Lavezzi veya Palermo’dan birinin gol silahı olarak transfer edileceği ileri sürüldü. Lavezzi’nin genç ve bonservisinin yüksek olması yönetimi kara kara düşündürüyor. Yine da pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Palermo’da alternatif olmayı sürdürüyor. Yabancı kontenjanına göre yerli isimler arasında Mehmet Çakır, Özer Hurmacı, Engin Baytar, Bekir, Kemal Okyay, Serhat, Uğur, Selçuk ve Erman Kılıç başı çekiyorlar
Doğan’da Onları İstiyor
Trabzonspor’un yabancı transferde kader günleri yaklaşırken, forvet olarak Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyen 22 yaşındaki Ezeguiel Ivan Lavezzi ile Boca Juniors’un gol makinesi Martin Palermo gündemdeki yerlerini koruyorlar. Bu iki isimden birisinin takıma takviye edileceği konuşuluyor. Lavezzi’nin bonservis bedelinin yüksek olması sıkıntı yaratıyor. Palermo ise bonservisi elinde olmasına karşın, 34 yaşına gitmiş olması kafalarda soru işareti yaratıyor. Kaleci olarak Martinez, Bobadilla, Herpoel gibi isimler konuşulurken, oyun kurucu olarak önerilen bir dönem Milan’da oynayan, Paris Seint Germaen’in yıldız ismi Vıkash Dhorosso’ya Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ‘Yaşlı’ diye karşı çıktığı belirtildi.
Yerli Alternatif Liste Hazır
Futbol Federasyonunun bugünkü toplantısında belirleyeceği yabancı kontenjanına göre kadrosuna yeni takviyeler yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetim bir yanda da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın verdiği liste doğrultusunda yerli oyuncularla ilgili de çalışma yürütüyor. G.Birliği’nden Engin Baytar ve Mehmet Çakır yerli isimlerinin başında yer alıyor. Fenerbahçe’den Uğur Boral, Selçuk Şahin, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, Kayserispor’dan Kemal Okyay, Gaziantepspor’dan Bekir, Elazığspor’dan Erman Kılıç gibi isimler de yeniden listeye giren oyuncular oldular. Ufukhan’ın Çaykur Rizespor’a transfer olması halinde bu takımdan Serhat Akyüz istenecek. Yönetimin 3 oyuncu transferi yapacağı dile getirildi
Bir inanabilsek bir görebilsek bir duyabilsek

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Arkadaslar Maraton.com TR'de yayinlanan bir Anketin su anki sonucu:
SİZE GÖRE ŞU ANA KADAR EN İYİ TRANSFERLERİ KİM YAPTI?
BEŞİKTAŞ% 12
GALATASARAY% 52
TRABZONSPOR% 2
FENERBAHÇE% 32
HİÇ BİRİ% 2
Acaba bizim acimizdan daha hos görünmesi icin, Ankete katilsakmi?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum