Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giresunspor’da imza şov

İçte Üç Dışta 6
    Teknik Direktör Akif Başaran ile anlaşılmasının ardından vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayan ve iç transferde üç, dış transferde ise Kartalspor’dan Ünal ile Yimpaş Yozgatspor’dan Tayfun’la anlaşan Giresunspor, dün üç oyuncuyla daha anlaştı. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir takip ettiği Trabzonspor’un genç oyuncularından Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyerspor’un takım kaptanı Uğur’a imza attırdı. Bonservisi elinde bulunan sol kanat oyuncusu Uğur ile bir yıllık sözleşme yapılırken, Trabzonspor’dan alınan oyuncuların ise bonservisleriyle birlikte alınacağı açıklandı.

Uğur Sabırsızlanıyor
    Yedi yıl Sarıyerspor’da forma giyen Uğur, Giresunspor gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sarıyer’de daha önce birlikte oynadığı Ümit Teke ve Ahmet’ten Giresunspor ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu söyleyen Uğur; “Giresunspor’un çok muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu biliyordum. 2000-2001 sezonun da Pazarspor forması altında Giresunspor’a rakip oldum. O maçı kazanan biz olmamıza rağmen Giresunspor taraftarı, takımını maç sonrasında alkışlarla soyunma odasına gönderdi. Böylesine muhteşem bir taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Giresunspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Başarılı Olacaklar
    Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Sarıyerspor’da 16 gol atan Emrah ile Arsinspor’da oynayan orta saha oyuncusu Burak, yeni sezonda Yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek; “Giresunspor hedefleri olan bir takım olduğunu Türk Telekom Lig A’ya terfi ederek gösterdi. Bizler de hedefleri büyük olan oyuncularız. Giresunspor’un taraftarına hayranız. Böylesine muhteşem bir taraftarla Lig A’da fırtına gibi eseceğimizi düşünüyoruz. Giresunspor forması altında başarılı olarak, bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştular.

Trabzonspor bu iki oyuncuyu bedavaya veriyorda peki önümüzdeki yıl Giresun birinci lige cıkınca ve Emrah cok basarılı olursa bedava verebileceklermi bize yazıklar olsun niye kiralamıyorlar da satıyorlar biz özürlümüyüz anlamıyorum Canı bonservisiyle Emrah bonservisiyle Ali Güzeldalı bonservisiyle ver oh .......
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ‘ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ’

Zirve Duygusunu Biliyorum
      Trabzonspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği Serkan Balcı, “Fenerbahçe’de yaşadıklarım geride kaldı.Trabzon’da yeni bir sayfa açtım. Trabzonspor’un oturmuş bir kadrosu var. Benle birlikte iki transfer daha yapıldı. Mutlaka şampiyon olacağız. Bu kadro bunu başarabilecek güçtü ve özelliktedir. Ben şampiyonluk duygusunu Fenerbahçe forması altında yaşadım. Bu duygu anlatılmaz bence yaşanır. Bende Trabzonspor taraftarına bu duyguyu yaşatmak için geldim. Çünkü Fenerbahçe’de şampiyonluğa alıştığımız için artık benim hedefim her zaman şampiyon olmaktır. Fenerbahçe’de çok şey öğrendim. Haliyle tecrübe kazandım. Rahatım. Psikolojik baskıları en iyi bilen isimde benim. Bunu Trabzonspor’daki takım arkadaşlarıma da anlatıyorum. Bence her şey güzel olacak” diye konuştu.

Heyecana Yelken Açtım
      Serkan Balcı, İsviçre maçından sonra milli takıma çağrılmadığını da kaydederek, “Şimdi Trabzonspor forması altında milli takıma gitmek istiyorum. 20 kez A milli oldum. Daha uzun yıllar milli olmak istiyorum. Buraya kalıcı ve şampiyon olmaya geldim. Ziya hocayla bu gerçekleşebilir. Böyle bir hocayla şampiyonluğa ulaşmamız bana göre daha kolay olacaktır” dedi. Serkan Balcı, Türkiye liginin artık eskisi gibi kolay olmadığını da sözlerine ekleyerek, özellikle Anadolu takımlarının çok güçlendiğini belirtti. Serkan, “Bu zor ligde Trabzonspor ipi göğüsleyen taraf olacaktır. Yeni bir heyecana yelken açtım. Trabzonspor camiasından benim tek bir isteğim var. Futbolculara çıksınlar. İnanın gerisi kendiliğinden gelecek ve 24 yıllık şampiyonluk hasreti sona erecektir” dedi.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ROTA ARJANTİN!

Lavezzi veya Palermo’dan birinin gol silahı olarak transfer edileceği ileri sürüldü. Lavezzi’nin genç ve bonservisinin yüksek olması yönetimi kara kara düşündürüyor. Yine da pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Palermo’da alternatif olmayı sürdürüyor. Yabancı kontenjanına göre yerli isimler arasında Mehmet Çakır, Özer Hurmacı, Engin Baytar, Bekir, Kemal Okyay, Serhat, Uğur, Selçuk ve Erman Kılıç başı çekiyorlar

Doğan’da Onları İstiyor
        Trabzonspor’un yabancı transferde kader günleri yaklaşırken, forvet olarak Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyen 22 yaşındaki Ezeguiel Ivan Lavezzi ile Boca Juniors’un gol makinesi Martin Palermo gündemdeki yerlerini koruyorlar. Bu iki isimden birisinin takıma takviye edileceği konuşuluyor. Lavezzi’nin bonservis bedelinin yüksek olması sıkıntı yaratıyor. Palermo ise bonservisi elinde olmasına karşın, 34 yaşına gitmiş olması kafalarda soru işareti yaratıyor. Kaleci olarak Martinez, Bobadilla, Herpoel gibi isimler konuşulurken, oyun kurucu olarak önerilen bir dönem Milan’da oynayan, Paris Seint Germaen’in yıldız ismi Vıkash Dhorosso’ya Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ‘Yaşlı’ diye karşı çıktığı belirtildi.

Yerli Alternatif Liste Hazır
        Futbol Federasyonunun bugünkü toplantısında belirleyeceği yabancı kontenjanına göre kadrosuna yeni takviyeler yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetim bir yanda da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın verdiği liste doğrultusunda yerli oyuncularla ilgili de çalışma yürütüyor. G.Birliği’nden Engin Baytar ve Mehmet Çakır yerli isimlerinin başında yer alıyor. Fenerbahçe’den Uğur Boral, Selçuk Şahin, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, Kayserispor’dan Kemal Okyay, Gaziantepspor’dan Bekir, Elazığspor’dan Erman Kılıç gibi isimler de yeniden listeye giren oyuncular oldular. Ufukhan’ın Çaykur Rizespor’a transfer olması halinde bu takımdan Serhat Akyüz istenecek. Yönetimin 3 oyuncu transferi yapacağı dile getirildi

Bir inanabilsek bir görebilsek bir duyabilsek
        ana birisi özer hurmacı mı dedi? yalan da olsa söyle bana diye bir şarkı vardı ne de güzel bir şarkıymış insan bu bu başlıkta birden o şarkyı hatırlıyor.

Yorum

• Geçen sene almadığımız iki oyuncu da Copa America'da Brezilya Mİlli Takımı'na çağrıldı.
          Minero ilk onbir oynuyor üstelik.
          Şimdi ise Wagner ve Minero'ya teklif bile getiremiyoruz.
          Hey gidi iş bilir yönetim, büyüksün!
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

ROTA ARJANTİN!
            Lavezzi veya Palermo’dan birinin gol silahı olarak transfer edileceği ileri sürüldü. Lavezzi’nin genç ve bonservisinin yüksek olması yönetimi kara kara düşündürüyor. Yine da pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Palermo’da alternatif olmayı sürdürüyor. Yabancı kontenjanına göre yerli isimler arasında Mehmet Çakır, Özer Hurmacı, Engin Baytar, Bekir, Kemal Okyay, Serhat, Uğur, Selçuk ve Erman Kılıç başı çekiyorlar

....

Gönül isterki Yabancı kontjanı artmasın yönetimde " mecburen " yukarıda yazan gençlerden 2-3-4 tanesini takıma kazandırsın.

Yorum

Giresunspor’da imza şov

İçte Üç Dışta 6
              Teknik Direktör Akif Başaran ile anlaşılmasının ardından vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayan ve iç transferde üç, dış transferde ise Kartalspor’dan Ünal ile Yimpaş Yozgatspor’dan Tayfun’la anlaşan Giresunspor, dün üç oyuncuyla daha anlaştı. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir takip ettiği Trabzonspor’un genç oyuncularından Burak Keskin ve Emrah Kol ile Sarıyerspor’un takım kaptanı Uğur’a imza attırdı. Bonservisi elinde bulunan sol kanat oyuncusu Uğur ile bir yıllık sözleşme yapılırken, Trabzonspor’dan alınan oyuncuların ise bonservisleriyle birlikte alınacağı açıklandı.

Uğur Sabırsızlanıyor
              Yedi yıl Sarıyerspor’da forma giyen Uğur, Giresunspor gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sarıyer’de daha önce birlikte oynadığı Ümit Teke ve Ahmet’ten Giresunspor ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu söyleyen Uğur; “Giresunspor’un çok muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu biliyordum. 2000-2001 sezonun da Pazarspor forması altında Giresunspor’a rakip oldum. O maçı kazanan biz olmamıza rağmen Giresunspor taraftarı, takımını maç sonrasında alkışlarla soyunma odasına gönderdi. Böylesine muhteşem bir taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Giresunspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Başarılı Olacaklar
              Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Sarıyerspor’da 16 gol atan Emrah ile Arsinspor’da oynayan orta saha oyuncusu Burak, yeni sezonda Yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek; “Giresunspor hedefleri olan bir takım olduğunu Türk Telekom Lig A’ya terfi ederek gösterdi. Bizler de hedefleri büyük olan oyuncularız. Giresunspor’un taraftarına hayranız. Böylesine muhteşem bir taraftarla Lig A’da fırtına gibi eseceğimizi düşünüyoruz. Giresunspor forması altında başarılı olarak, bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştular.

Trabzonspor bu iki oyuncuyu bedavaya veriyorda peki önümüzdeki yıl Giresun birinci lige cıkınca ve Emrah cok basarılı olursa bedava verebileceklermi bize yazıklar olsun niye kiralamıyorlar da satıyorlar biz özürlümüyüz anlamıyorum Canı bonservisiyle Emrah bonservisiyle Ali Güzeldalı bonservisiyle ver oh .......

Sen kiralik vermeyi birak.

Giresunspor satmak istediginde ilk Trabzonspora danismaliya benzer bir Madde dahi koydurmazlar ve sonra baskalari kapar gider.

Tipki Konyanin Parlayani kapdigi gibi
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bizim yonetimin azi buyuk konusmaya sira gelince konusuyolar am is calismya icrat yapmaya gelince donup kaliyo bazi tkaimlarin kiclarina kadar borc u war ne kadar guzel transfer yaptilar
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kayserispor Cengalayi almis.
                  Ligimizi taniyan ve hicde fena olmayan bir Golcü.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya herkes hisir hisir transfer yapiyo bizimkiler uyuyuo sadece konusuluyo almiyolar ki ben bu yonetimden daha transfer beklemem ve de beklemeyinderim

Yorum

• 51 kişilik kadro diye çığlıklar atılırsa medyada birilerine de fırsat düşer.

Ali Güzeldal gitti
                      Can Parlayan gitti
                      Murat Ocak gitti
                      Emrah Kol gitti

Bedelsiz bunlar, yok mu alan? Sahipsiz kulüpte bunlar olmaz. Kiralık gitmelerinin hiç olmazsa bir mantığı var, bonservissiz gidiyorlarsa bunun niyetini sorgularım
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Serkan Balcı Eridi

Trabzonspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı, üzerindeki fazla kiloları verdi. Trabzon da yapılan imza töreninde kiloları dikkat çeken Serkan Balcı, Gerede kampında haber 61.net'e açıklamada kampta fazla kilolardan kurtularak, ideal kilosuna kavuşacağını söylemişti.

Serkan bu açıklamadan sonra, kampta iyi çalıştı ve ideal kilosuna kavuştu.76 kilodan 69 kiloya kadar düşen Serkan Balcı'nın, aynı zamanda vücudundaki yağ oranın 13. den 9.5 e kadar indiği öğrenildi. Kampta kilo aldırıcı yemeklerden kaçınan Serkan Balcı, ideal kiloya indiği için mutlu olduğunu söyledi.

Eşref KESKİN / haber61.net
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 16:54.

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sene almadığımız iki oyuncu da Copa America'da Brezilya Mİlli Takımı'na çağrıldı.
                          Minero ilk onbir oynuyor üstelik.
                          Şimdi ise Wagner ve Minero'ya teklif bile getiremiyoruz.
                          Hey gidi iş bilir yönetim, büyüksün!
                          Minerio tamam da Wagner bizim Wagner değil Cskadaki bu, bundan da bi cacık olmaz Balonun teki sözde golcü işte

Al Saad'dan Carlos Tenorioyu alabiliriz Öyle Palermo gibi 33 yaşında da değil 79 doğumlu tam bizlik adam

Yorum

• iste genclerimiz degerlerini bilmek lazim

Ziya Doğan Ne Diyecek?
                            Gençler Ziya Hoca'nın ağzına bakıyor.
                            Trabzonspor ile birlikte Gerede'de kampa katılan genç oyuncular, Teknik Direktör Ziya Doğan'a kendilerini ispat etmek için inanılmaz mücadele veriyorlar.

Takımda kalıp kalmayacakları Ziya Doğan'ın iki dudağının arasından çıkacak olan kelimelere bağlı olan oyuncular, Trabzonspor formasını giymeyi çok arzuladıklarını söyleyerek, Trabzonspor'un geleceğinde var olmak istediklerini belirttiler.

İşte haber61.net farkıyla Trabzonsporlu gençlerin açıklamaları…

Eyüp Kadri: Trabzonspor'da kalmak için elimden geleni yapıyorum. Ama son söz Ziya Hocamızındır. Hoca ne derse ona göre bizde sonuca ulaşacağız. Söz hakkımız olmadığı için kalma şansı konusunda bir şey diyemem. Bana git derlerse giderim, başka türlü gitmem söz konusu olmaz. Eğer gönderileceksem de satılık mı, yoksa kiralık mı olarak gitme konusunda kararsızım. Bunu en iyi hocam ve menajerim bilir. Benim görevim onların vereceği karara profesyonelce uymaktır.

Yusuf: İki sezonluk bir Darıca maceram oldu. Orada çok şeyler öğrendim. Şuan kampta çok çalışarak elimden geleni yapıyorum. Trabzonspor'da ki durumumuz 2-3 gün içinde belli olacak. Burada kalmayı ve Trabzonspor'a hizmet etmeyi çok istiyorum. Eğer beni göndereceklerse satılık göndersinler. Ben kiralık gitmeyi düşünmüyorum. Kiralık gittiğimizde hem para kazanamıyoruz, hem de ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz. Mevkiimde ki isimlerle yarışabilirim. Biz bu kampta şansımızı en iyi derecede değerlendirelim de, kararı Ziya Doğan versin. Trabzonspor gençlere önem veriyor. Bunu biz gençleri kampa çağırmasından anlıyoruz.

Emre Hızarcı: Trabzonspor'da kalmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için en önemlisi Ziya Doğan'ın kararıdır. Ne kadar iyi olsak bile, bulunduğumuz mevkide çoğunluk olduğundan, Ziya Doğan bizi istemeyebilir. Ama umudumuz var. Burada kalmaya şartlandık. Kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz.

Selim: Trabzonspor'da kalmak için çok mücadele ediyorum. Mevkiimde diğer oyuncuların sakatlığı veya cezası yoksa benim şansım da az oluyor. Eğer Trabzonspor beni yollarsa satılık olarak gitmek istiyorum. Trabzonspor benim hazır bir şekilde geri dönmemi istiyorsa, bana bu fırsatı vermeli. Çünkü kiralık oyuncunun gittiği yerde çok fazla dezavantajı oluyor, bu da bizim kendimizi hazırlamamıza engel oluyor. Ziya Doğan, gençlere istenilen şansı ve değeri veriyor. Ama Trabzonspor'da herkes bir an önce başarı beklediği için şu anda bize bu şansı vereceğini sanmıyorum.

Emre Aygün: Diğer arkadaşlarım gibi bende Trabzonspor'da kalmayı istiyorum. Ama sakat veya cezalı olmadıkça bana fazla şans gelir mi orasını bilemem. Ben iyi olduktan sonra oynayamayacağım takım yok. Ziya Doğan gençlere önem veriyor. Çünkü 3 sene önce Ziya Hoca zaten beni oynatmıştı, bana şans vermişti. Sonuç olarak Trabzonspor'da kalmak için elimden geleni yapıyorum, ama şansımız yoksa oynayacağımız bir takıma gitmeyi isterim.

Yorum

• Bu arada Murat Ocak daha biryere gitmedi sadece Belediye ile ismi geciyor Hoca kampa cagırmadıgı icin ben olsam Belediyeye bedava verecegime Sakaryaya Martinez icin teklif ederim akıllı olmak gerekiyor Belediye bizim arka bahcemizmi:

Yorum

• @marcelinhos100

Kardesim Allah askina su Martinez hakkinda cikan hicbir Haber koyma buraya.

Vallahi artik sIkdi Sakaryaspor ve Martinez.

Birde Baskani Trabzonsporlu, TD Trabzonlu vs.

Bunlarin ben..............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X