Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ortalamanın üstü kaleciler hangi coğrafyadan çıkar?
    İsveç,Danimarka gibi ülkelerde fizikli iyi kaleciler çıkıyo....

Fransanın kalecileride çok iyidir...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsveç,Danimarka gibi ülkelerde fizikli iyi kaleciler çıkıyo....

Fransanın kalecileride çok iyidir...
      kardes imzana nicolae dicayida ekleyebilirsin
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• arkadaşlar merakımı mucip oldu Şerif namlı üyemiz imzasında bir mesaj mı vermek istiyor yoksa ben mi öyle anlamak istiyorum. Lütfen yalnız olduğumu söylemeyin bana bozulurum bak
        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• imza kurumadan isim söylememek lazım. hem adımız yalancıya çıkıyor şık olmuyor hem haklı olarak laf geliyor sitedeki üye kardeşlerden hemde herkes ekstra geriliyor. herkese iyi geceler, güzel olacak her şey, hiç bir şey olmazsa aralıka az kaldı
          ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• serif abicim Allah askina bi haber ver ya hic bir ilerleme falan varmi??? valla 2 saattir ha kapattim ha kapaticam bilgisayari diyorum ama cikamiyorum gozunu sevim be abi bilgilendir bizi

Yorum

• bu serifi cözemedim tuhaf bir insan yaw
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yalnızsınız ,ne yazık ki temenniden ibaretmiş
                Bu arada Fransa için Barthez hariç diyelim

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardes imzana nicolae dicayida ekleyebilirsin
                  Tanımıyorum ki fransız kalecimi yoksa?

bence kaleciden çok bi, forvet veya 10 numara daha önemli gibi geliyo çünkü Tolga ya güvenilebilinir....

Yorum

• İşte benim adadım Geleceğin İnanılmaz Forveti:

Full name: Josmer Altidore
                    Date of birth: November 06, 1989
                    Birthplace: Livingston, New Jersey, United States
                    Nationality: American
                    2nd nationality: Haitian
                    EU passport: No
                    Height: 177 cm
                    Weight: 79 kg

Club: Red Bull NY
                    Position: Striker [C]
                    Number: 17
                    Previous clubs: none

International debut: still to do it

bu adamı alsınlar başka hiç bişe istemem Amerikada Yılın Oyuncusu seçildi,daha 18 yaşında......
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 00:20.

Yorum

• yokmu serif haber

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar merakımı mucip oldu Şerif namlı üyemiz imzasında bir mesaj mı vermek istiyor yoksa ben mi öyle anlamak istiyorum. Lütfen yalnız olduğumu söylemeyin bana bozulurum bak
                        kusura bakma dost acı söyler.
                        onları alırsak demek istiyor bence
                        En son Alpayer tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 00:22.

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burda bile net bir şey çıkmıyor ne yapsın stichus, ne yapsın transfer komitesi?
                          )) veciz cümle olmuş ...yani bişey çıkması için taraftarın alınacak kişinin cağrafi kökeni konusunda hemfikir mi olması lazım ...olmazsa transfer komitesinin ve dahi yönetimin başarısızlığı makulmü görülmeli ... ALLAH muhafaza sizin bu müdafa stratejinizi devlet admalarımız duymasın ..asrın bahanesi olur .....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• trabzonspor sonunda bombayı patlattı riquelme ve saviola yarın trabzona geliyor hadi herkese hayırlı olsun dermişim
                            gerçek transferler olmuyor bari sallayalım biraz

Yorum

• yine hüsran wallaha bizlere yazıkk

Yorum

• bu gün duyduğum en güzel cümle " aralığa az kaldı ".......sağol serif ağabey.....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X