İlk olarak Tselif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Onların 3 yıl orda kalması demek bizlerin toptan tımarhaneyi boylamamız demek olur zatenİlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bekleyelimde onlar 3 sene daha burda olamıyacaklar
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Çift okey dönünceye kadar biter, 3 sene nedir ki? Utanıyorum yönetimden, onlar adınaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar fatih için haberler çıkıyor olduda fatih ist eziklerine gitti e o zmana nereye kaçacaksın ve ne diyceksin ey albayrak
sanmamm fatih tekkenin ist eziklere gidecegini
sozlemesi bitince bize bedavaya gelicek
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
ziya hoca nın soylediklerinde şöyle bir gerçeklik payı var; bu forumda bile bi yandan dünyaca ünlü isimleri takımızda görmek istediğimizi söylüyoruz bi yandan da altyapıdan yetişen gençleri. tabi ki bu işin bir dengesi var ve bu dengeyi kurmak teknik direktörün işi ama burada bizim ne istediğimizi de açıkça dile getirmemiz gerekmiyor mu?
şimdi bu forumda bir anket yapsalar sol açık olarak musampa mı oynatılsın yoksa eyüp kadri mi diye , musampa gibi geldiğinden beri ne antremanlarda ne oynadığı maçlarda takıma hiçbirşey vermeyen bir adam karşısında bile, oyların % kaçı genç oyuncu için çıkar??? ya da tolga mı kalecimiz olsun yoksa yabancı bir kaleci mi alalım dediğimizde kaçımız tolga ya oy veririz???
arkadaşlar futbol 11 kişiyle oynanıyor ve bu adam da elindeki en iyi 11 i çıkarmaya çalışıyor. siz şimdi kendinizi ziya hoca nın yerine koyun. yönetim, taraftar 23 senelik şampiyonluk hasretinin giderilmesi için biran önce saha sonuçları almak istiyor iyi de bu gençleri oynattığınızda bu hemen olacak şey değil. siz geçen sene paf ta , 2.lig hatta 3.lig de oynayan futbolcuları oynattığınızda bu çocukların pişmesi için bi kaç sene daha sabretmeyi becerebilmelisiniz. sabır deyince de herhalde buradaki herkesin mutabık olduğu bir konu var ki dünya da bünyesinde en az sabır bulunan insanlar da maalesef biz karadenizlileriz.
anlatmaya çalıştığım şey şu; 2 şeyden birini seçip o yönde çalışmalıyız;
1)hazır bir takım kurup direkt şampiyonluğa oynamaya çalışacağız(ki bu yönetimle ve bu maddi durumumuzla bu çok zor)
2)bi kaç seneliğine hedef küçülteceğiz ve takımımıza en az 4-5 tane daha gökdenizler-fatih tekke ler yetiştirip iyi bir iskelet kadro yakaladığmız dönemde tüm maddi gücümüzü de harcayıp bi kaç kaliteli yabancı ile şampiyonluk kovalayacağız.şimdi burada bi çok kişi ayağa kalkacak ''vayy bizim gibi büyük bir takım nasıl hedef küçültür, biz gençlerbirliğimiyiz'' ama şunu düşünün lütfen 23 sene geçti ve 23 senedir her sene bizim hedefimiz şampiyonluktan başka birşey olamaz diyen yöneticilerin ve teknik heyetlerin masallrını dinliyoruz. bizim hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama bu hedefi 1 senede gerçekleştirme şansımız çok düşük. biz oturup 3-4 sene sonrasını planlamalıyız. her sene olmayacağını bile bile şampiyonluk hedefi koyarak hem hayal kırıklığına uğruyoruz, hem bu hayal kırıklığıyla agresifleşip yönetimi, teknik heyeti ve en önemlisi futbolcuları baskı altına alıyoruz, biz baskı altına aldıkça onlar daha da çok panikleyip daha da çok saçmalıyorlar.
bu arada nice gençler bu şampiyonluk masalları yüzünden heba olup gidiyor. en önemiside bu baskı yöneticileri her sene transfer yapmak zorunda bırakıyor ve bu da kulübü ekonomik olarak çökertiyor.
ben gökdeniz in, hüseyin in, risp in ayman ın musampa nın ersen in olduğu takımın iyi top oynamamasına ya da şampiyon olamamasına katlanamam çünkü onlardan tek beklentim budur ama eyüp kadrinin yusuf un step in selim in tolga nın oynadığı bir takımı saha sonuçları ne olursa olsun keyifle izler ve desteklerim çünkü onlar benim umudumdur. bilirim ki ben bu çocukları kaybettiklerinde ya da hata yaptıklarında bile ellerim patlayıncaya kadar alkışlayıp sesim kısılıncaya kadar bağırıp desteklediğimde o çocuklar 3-5 sene sonra bana özlediğim şampiyonluğu getirebilirler.
ne yönetimi severim ve desteklerim ne de teknik heyeti hatta yönetimin trabzonspor un son yıllardaki en kötü yönetimi olduğunu düşünüyorum ama biz taraftar olarak bu kulübün sadece bu seneki değil 20 sene sonraki sahipleri olarak ne istediğimizi insnlara anlatabişlmeli ve bu insanları yönlendirebilmeliyiz. şimdi size soruyorum;
3-5 sene size uzun geliyor biliyorum ama 26-27 sene de şampiyonluğa oynayan bir takım mı görmeyi tercih edersiziniz yoksa hersene şampiyonluk hayalleri ile girilen sezonlardan sonra 43. sene de de hala şampiyon olamamış, taraftar sayısı yarı yarıya azalmış, borçları başedilemez boyuta çıkmş belki de 2 ligde mücadeler eden bir takımımı çünkü biz bişeyleri değiştirmezsek olacağı bu...
hepinize saygılar sevgiler...
Yorum
-
Trabzon'u heyecanlandıran gelişme
30 Haziran 2007 12:30
Zenit’te huzursuz olduğu öğrenilen Fatih Tekke’nin, Trabzonspor yönetimi ile el sıkıştıktan sonra kulübünden izin almak için girişimlere başladığı öğrenildi...
Geçtiğimiz sezon başında Rusya’nın Zenit takımına rekor bir ücretle 4 yıllığına 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satılan Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a yeniden dönebileceği belirtildi.
Bordo mavili yönetimin sezonun bitiminin ardından Tekke ile temaslara girdiği ve futbolcuyu Trabzonspor’da bir yıllığına kiralık oynamaya ikna ettiği belirtildi.
Zenit’te huzursuz olduğu öğrenilen Tekke’nin, Trabzon yönetimi ile el sıkıştıktan sonra kulübünden izin almak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Başkan Nuri Albayrak’ın tekrar Trabzonspor’a kazandırmak için büyük bir çaba harcadığı Tekke’nin yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralık olarak alınması için son ana kadar girişimlerin süreceği belirtildi.
İlk görüşmeler sırasında Tekke’nin Trabzonspor’a dönmeye sıcak bakmadığı, ancak daha sonra gelen baskılar karşısında karanını değiştirdiği öğrenildi.
Trabzonsporlu yöneticiler ise, Fatih Tekke ile sürekli temas halinde olduklarını ifade ederek, “Bu transfer gerçekleşirse büyük bir iş başarmış oluruz. Tekke’nin şampiyonluk yarışında gücümüze güç katacağından hiç bir şüphemiz yok. Trabzonspor camiasına sezon başında süper bir futbolcu izletmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Ancak transferin gerçekleşme ihtimali kadar gerçekleşmeme ihtimali de yüksek'' diye konuştular.
Transferi kapattığımız doğru
Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transferi kapattıklarını ifade ederek, “Zaten istesek de transfer yapamıyoruz. Türkiye’de istediğimiz mevkilerde oyuncular yok.
Bunun için yabancı almaya çalışıyorduk. Ancak Musampa ve Tomas Jun’u satabilirsek futbolcu alırız. Şu anda bu futbolculara talip olan kimse yok. Musampa tatil yapıyor ama serbest kalmasın diye ona para ödüyoruz. Yine de gündemimizde olan futbolcularla temaslarımızı koparmış değiliz.
Türkiye’de de temasta olduğumuz futbolcular var ancak şu anda transferi askıya aldık. Aklımızda sürpriz isimler var. Bunları yapabilmemiz için bazı koşulların oluşması gerekiyor.
Şimdi İnter Toto maçını düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bolu kampı da sona erdi. Hocamızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda kampın çok iyi geçtiğini öğrendik.
Ziya Hoca’nın transfer istediği doğru. Ancak bu koşullarda transfer yapamıyoruz. Tomas Jun ve Musampa başımızı ağırtıyor. Bu futbolcuları bedava bırakmama konusunda sonuna kadar direneceğiz. Onları satabilirsek belki transfer yaparız'' şeklinde konuştu.
Ufukhan ve Tayfun Doğan’a bağlı
Bolu kampına katılan ancak kendi mevkilerine yapılan transferlerden dolayı rahatsız oldukları gözlenen Tayfun ve Ufukhan için son kararı teknik direktör Ziya Doğan’ın vereceği belirtildi.
Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Trabzon’un öz evlatlarını kaybetmek gibi bir niyeti olmadığını vurgulayarak, “Takımda şişkinlik var sözlerini mazeret olarak göstermek istemiyorum. Ama kulübe resmi teklif gelirse oturur tartışırız ve bunu bir karara bağlarız. Şu anda bu futbolcular için kesin birşey söylemek doğru olmaz. Bolu kampında göze giremeyen genç futbolcularımızı ise harcamaya hiç niyetimiz yok. Onları da kiralık olarak başka kulüplere göndermeyi düşünüyoruz. Kiralık verirken önceliğimiz, hangi takımda daha iyi tecrübe kazanacakları konusunda olacak. Bu futbolcular da gelecek yıllarda takıma çok büyük katkılar sağlayacaktır'' diye konuştu.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Bu seneyi de unuttular artık gelecek hesapları yapıyolar sanki kulübü kendilerine mal ettiler çok rahatlar valla helal olsun sanki takım deneme tahtası bakalım 3 sene harcını yapalım temel tutmazsa daha kaliteli malzemeden yaparız inşaatı temel fıkrası gibiİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnların 3 yıl orda kalması demek bizlerin toptan tımarhaneyi boylamamız demek olur zaten
TRABZONSPOR deneme tahtası değildir hele hele ihtimallerle varlığını sürdürebilecek takım hiç değildir bunu kafana sok o dediğin metod önceden yani bundan 15 sene önce denenmeliydi kimsenin artık sabrı kalmadı eski hesapları öne sürme kendini aradan sıyıracaksın diye...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 3 gün önce Gerede Kampında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Transfer Komitesi Üyeleriyle yaptığı transfer zirvesinde ilginç bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin, “Takımda çok sayıda genç var. Bunlara şans ver. Fazla transfer isteme” şeklindeki isteği karşısında Teknik Direktör Doğan’ın, “Ben sizden çok daha fazla genç oyuncuyu oynatmak, kazanmak ve vitrine etmek isterim. Ancak sizler yöneticiler olarak kesinlikle şampiyonluktan söz etmeyeceksiniz. ‘Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur’ demeyeceksiniz. Ben de gençleri oynatıp kazanacağım. Topluma, ‘Biz 3 yıllık bir plan yaptık. Bu plan dahilinde hedefimiz 3 yıl sonra şampiyonluktur’ şeklinde mesaj verin. Ben de elimdeki gençleri kullanayım” dediği kaydedildi.
her cümlesiyle masa basi haberi kokan su yaziya bu kadar tepki göstermek nedir anlamiyorum.cokmu zor masa basi haberi oldugunu görmek.ziya doganin üstünde gizli mikrofonmu varda ne dedigini duydular.yöneticilerlerin ve ziya dogan in hatta transfer etmek istedigimiz oyuncularin yakin cevrelerine ne dedigi hemen duyuluyor malum gazeteler tarafindan.adam arjantinli ama yakin cevresine ne dedigini bile biliyor bu haberleri yapanlar.ya onlar cok iyi haberci yada biz iyice kafayi yedik..toplumu ne hale getirdiler.yalan haber yapiyorlar.yalan oldugunu bildigimiz halde o haberler üzerinde tartisiyoruz..suc bizim.eger sen böylelerii ciddiye alirsan bu haberler daha cook cikacaktir..iyiki ziya doganin evinde gizli kamera yokİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasbinallah..Yarabbim sen sabır ver !!!
Açılamaya bak
Cevaba bak. Biz bekleyelim ha 23 ha 3 
"Transfer isteme gençleri kullan" .

En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.06.2007, 12:50.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bilo Paşa
bu adamları gördüğüm verde bir kaşık suda boğasım geliyor, la bize ne genç isimlerdenİlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
burası yetiştirme yurdu mu? şampiyonluk istiyoruz bir an önce la ilahe illalah yav ,yeter daa ne hale getirdiniz ulan bizi ,şampiyonluğa oynamayacaksak ne işimiz var o zaman ligde vuralım kapıya kilidi daha iyi ,koskoca trabzonsporu büyükşeh,r belediyeye çevirdiniz yazıklar olsun size ,defolun yönetim defol ziya
birinin beğendiği futbolcuyu biri beğenmez biri yaşlı der biri genç der ne biçim yönetimdir bu ,gelecek seneyide ziyan ettiniz yıllarımızıda, utanmadan bunları diyebiliyorlar artık, genç isimlermiş başlarım sizin genç isminizden ulan sanki messi falan yetiştirecekler

görün işte paralı başkanınızı ,parasızlıktan transfer yapamıyor aciz herifler ,la dandik anadolu takımları bile çatır çatır adam alıyor bunlar futbolu bırakmış adamları bile ikna edemiyor rezil herifler, çatlıyacağım ya
Fenerbahçede ronaldo heyecanı
Galatsaray yeni yıldızlara yöneldi
Beşiktaşın süper yıldızı kim?
Trabzonspor kampında kene alarmı
şu haberler bile durumumuzu gösteriyor anca gülüyoruz ağlanacak halimize, bunun gibi aciz, iş bilmeyen yönetimler yüzünden sittin sene şampiyon olmayı bırakın ilk 5 e zor gireriz
Yorum
-
inşallah olur çokda iyi olurİlk olarak eren_ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki bütün gazeteler Fatih Tekkeyle görüşmelerin olduğunu ve anlasıldını yazıyor Fatih Tekke takımından izin alabilirse kiralık olarak gelcekmiş..
Yorum
-
iste yonetimin bimba haberiİlk olarak eren_ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki bütün gazeteler Fatih Tekkeyle görüşmelerin olduğunu ve anlasıldını yazıyor Fatih Tekke takımından izin alabilirse kiralık olarak gelcekmiş..Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
link verirmisinİlk olarak eren_ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki bütün gazeteler Fatih Tekkeyle görüşmelerin olduğunu ve anlasıldını yazıyor Fatih Tekke takımından izin alabilirse kiralık olarak gelcekmiş..
gerci ben inanmiyorum böyle haberler cunki hergun yeni yeni yalanlar cikiyor
Yorum
-
Tüm Spor - Zenit’te huzursuz olduğu öğrenilen Fatih Tekke’nin, Trabzonspor yönetimi ile el sıkıştıktan sonra kulübünden izin almak için girişimlere başladığı öğrenildi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum