Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    almanya ligini bildigim icin söylüyorum..Aslinda Butt martinezdende iyi bobadilladanda,ligin ikinci yarisi baslarken yönetimlen sorunu oldugu icin yerine genc 2.kaleciyi koydular yedek kalinca gitmek istedi...penaltilarida cok iyi cekiyor..ama gelirmi oda bir soru isareti ?

kardes cok iyi bir tespit yapmissin ,hans jörg butt gercek den iyi bir kaleci ,ve oynadigi dönemde bütün penaltilari o kullandi ve hic bir tane kacirmadi ,ama bizim hic bir yönetici onu ts ye getirmeyi beceremez .
    ihsanbayran

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardes yönetimle alakasi yok...yeni gelen kaleci adler ona bin basiyordu ondan sebeb yedeklere gecti...isimize yaramaz
      olurmu ya yönetim ve hocaylan sorunu vardi..Butt bundesliganin en iyi ve en tercübeli isimlerinden biridir..aynisini Frank Rosta yaptilar devre arasi gitti hamburgu kurtardi ...yoksa adlerde kimis 19-20 yasindaki cocuk..

Yorum

• ayrica bende isimize yaramaz düsüncesindeyim...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

olurmu ya yönetim ve hocaylan sorunu vardi..Butt bundesliganin en iyi ve en tercübeli isimlerinden biridir..aynisini Frank Rosta yaptilar devre arasi gitti hamburgu kurtardi ...yoksa adlerde kimis 19-20 yasindaki cocuk..
          kardes adleri sen hic seyretmedim galiba...rost sakatligindan sebep oynayamadi orda neuer oynadi yine adler gibi oynayip kalede yerini kapti hakli bir sekilde...manuel neuer ve rene adler...bu iki ismi aklinizda iyi tutun...gelecekte büyük kaleci adaylari...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

abi ben bundesliganin tüm 34 haftasinida yakindan takip ettim...Butt bi macta kirmizi kart gördü ve ardindan kaleye Adler gecti ve ondan sonra hep birinci kaleci kaldi...ama gercekten coook yeteneklik bri kaleci müthis bisey...rost olayindada aynisiydi ama burda kirmizi kart yoktu...kaleeye genc Manuel Neuer gecti ve buda süper bi kaleci hatda bu sene en iyi kaleci secilid almanya liginde
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftar ne yapacak daha burdan geredelere sadece takim aski icin 600 km yol gidiyor en ufak bi cikar gozetmeden 24 senedir takimlarini destekliyor karsilik beklemeden ama hala suclu taraftar oyle mi
              Ben taraftar sucludur demedim, bilmedigim icin sordum. demekki yönetimi sevmeselerde, Ziyaya güvenmeselerde Trabzon a$ki cok ba$kadir. Ben $unu diyorum:hocanin ve yönetimin istifa etmiyecegini bile bile, daha hazirlik döneminde hocayi bu kadar a$agilamanin Trabzonspora ne kazandiracagini merak ediyorum? Hoca yanli$ bile olsa onu istifaya cagirmanin ve onunla alay etmenin zamani $imdi deyil, ben bunlarin yanli$ oldugunu iddia ediyorum.
              En son salihismet tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 00:02.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Constantin Nicolae Dica Steaua Bukarest Divizia A Aktueller Nationalspieler: Rumänien Geburtsdatum:09.05.1980Alter:27Größe:1,81Nationalität: Rumänien Fuss:rechtsal sana 10 numara
                katiliyorum usta süper bir 10 numara!
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Constantin Nicolae Dica Steaua Bukarest Divizia A Aktueller Nationalspieler: Rumänien Geburtsdatum:09.05.1980Alter:27Größe:1,81Nationalität: Rumänien Fuss:rechtsal sana 10 numara

http://www.youtube.com/watch?v=rQIT8...related&search=

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hans-Jörg Butt

Full name: Hans-Jörg Butt
                    Date of birth: May 28, 1974
                    Birthplace: Oldenburg, Germany
                    Nationality: German
                    EU passport: Yes
                    Height: 191 cm
                    Weight: 91 kg

Club: Bayer Leverkusen
                    Position: Goalkeeper
                    Number: 1
                    Previous clubs: VfB Oldenburg > TSV Großenkneten > Hamburger SV

International debut: June 2000, v Liechtenstein
                    Caps: 3
                    Goals: 0
                    World cups: Korea/Japan 2002 (2nd)

Season--Club------------GP
                    2006-07 Bayer Leverkusen 22
                    2005-06 Bayer Leverkusen 34
                    2004-05 Bayer Leverkusen 34
                    2003-04 Bayer Leverkusen 34
                    2002-03 Bayer Leverkusen 33
                    2001-02 Bayer Leverkusen 34
                    2000-01 Hamburger SV 32
                    1999-00 Hamburger SV 34
                    1998-99 Hamburger SV 34
                    1997-98 Hamburger SV 33
                    1996-97 Oldenburg 20
                    1995-96 Oldenburg 34
                    1994-95 Oldenburg 33
                    Career Totals: 411

Bir dönem avrupanın en önemli kalecileri arasında gösteriliyordu.

33 yaşında ve boşta.
                    Butt'tan TRABZONSPOR'a kaleci olmaz!!! O kadar iyi bir kaleci degil, Martinez ondan iki kat daha iyi, hatta Hasagic'te ondan iyidir!

Yorum

• ortalamanın üstü kaleciler hangi coğrafyadan çıkar?
                      ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ortalamanın üstü kaleciler hangi coğrafyadan çıkar?
                        Guney Amerika

Yorum

..almanya.....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• burda bile net bir şey çıkmıyor ne yapsın stichus, ne yapsın transfer komitesi?
                            ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

Kuzeyden çıkar Niemi, Sorensen ,İsaksson gibi
                              Bugün Geredeye gidenlerden soğuk ülke vatandaşı bi kalecinin ismini duyanlar var

Yorum

• almanyada ne kaleciler var...hildebrand,kahn,lehman,wiese,weidenfeller,neuer,adler

bunlardan herhangi biri türk ligine gelse kuskusuz en iyi kaleci olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X