Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pazartesini bekliyorum. öncelik, daha öncede verdiğim iki isim. kaleci olayı da türkiyeden çözüldü.
    Öncelik daha öncede verdiğin iki isim,eğer lavezzi ve palermo diyorsan,hiç zannetmiyorum,özelliklede lavezzi gelmez,palermo belki
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben bu serif abının yönetici oldugundan kuskulanıyorum hem bak s harfi dolar isareti
      !

Yorum

pazartesini bekliyorum. öncelik, daha öncede verdiğim iki isim. kaleci olayı da türkiyeden çözüldü.
        abi werder bremen san lorenzoya lavezzi icin 8milyon euro bonservis bedeli önermis...bosuna ümitlenmiyelim bence...kaleci olayi türkiyeden cözüldügüne göre ya hasagici yada martinezi aldik...insallah martinezdir...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• aldığım son duyum yönetimin bundesliga da oynayan yıldız bir brezilya lı ile anlaşma safhasında olduğu! banada inandırıcı gelmedi ama kaynak mer.. emer..
          "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Yahu nerdedn buluyosunuz bu haberleri,bari kaynak sağlammı!!!
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak magurali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu nerdedn buluyosunuz bu haberleri,bari kaynak sağlammı!!!
              Valla kaynak sağlam da yönetimden şüpheliyim
              "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aldığım son duyum yönetimin bundesliga da oynayan yıldız bir brezilya lı ile anlaşma safhasında olduğu! banada inandırıcı gelmedi ama kaynak mer.. emer..
                gecen senenin haberi olmasin
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

aldığım son duyum yönetimin bundesliga da oynayan yıldız bir brezilya lı ile anlaşma safhasında olduğu! banada inandırıcı gelmedi ama kaynak mer.. emer..
                  Marcelinho'dur...
                  poetricus

Yorum

Valla kaynak sağlam da yönetimden şüpheliyim
                    O konuda haklısın kardeşim
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

martinezdir..hasagic degildir insallah.hasagic türk statüsünde mi arkadaslar??
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gecen senenin haberi olmasin
                        MARCELİNHO YU GERİ GETİREBİLİRLER Mİ BİLMİYORUM?!! AMA KAYNAK COK SAMİMİ, YANİ SAĞLAM. MANİPULE EDİLMEDİYSE...

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
                          neden haber oluyor,gazete satılıyor,reklam alıyorlar
                          ama gerçeklere bakalım
                          b.taş bir kere borçları 150 trilyona yakın başkanlarına senet imzalayıp tranfer yapıyorlar,defansları berbat kaleye aldıkları rüştü milli takımda kendini gördük,f.bahçeden gelmiş olması aldığı para onu tartışacaklar
                          hala delgado ve ricardinyo gibi adamlardan istediklerini almadılar kleberson kovdular yeni adam aldılar onunda ne kadar uyumlu olacağı bilinmez
                          en kötü defans onlarda runjeyi kaybettiler,g.zan,baki,i.üzülmez bunların ne olduğu belli
                          hoca yeni,istanbulda tutunabilirmi,her sene olduğu gibi transfer yapıyorlar sonuç ortada

f.bahçe yeni aldıkları adamlar carlos 35 yaşında çok paraya geldi wederson aynı bölgeye
                          ama 3-4 yıllık takımı dağıttılar şampiyon kadroyu bozdular onlarında kalede ve defansta sorun var lugano edu serdar bunlar ne kadar taşıyabilir sezonu,yabancı transferi ne kadar yapabilrler,tuncay gitti o da önemli onlar için
                          onları götürende aziz yıldırım o adam gitsin görecekler dünyanın bucaklarını

g.saray yabancıları yolladılar lincon alındı ama schalkede sorunlu adamdı,5 maç ceza almış,uyumsuz adam sorun olabilir linderoth ne yapabilr hocaları yaşlı
                          ve en önemlisi 5 maç ceza aldılar
                          gelir kaybı,uyum sorunu

bizim kadro bozulmadı en iyi defans bizde en iyi hücum hattı bizde orta saha,sol tarafa birde forvet olabilir tabi kaleci de
                          ama bence sezona en iyi giren biz oluruz ilk devreyi 5-6 puan önde kaparız devre arası eksik yerlere takviye ile sezonu götürüz kadro genişliğimiz var hem geçen yıl gelenler daha uyumlu olacak sürekli yan yana oynuyorlar zaten 2.yarıda görüldü bu

medya olayı gördü,önce transferle vuracak kafa karıştıracak sonra yönetmle hem takımın hemde taraftarın arasını açacak
                          örnek gerede ziyareti olayı nasıl çarpıttılar
                          ama sonra geri adım attılar BMN yönetimine tebrikler
                          işte yazılar çıkıyor carlos,lincon jabi bakalım Z.çöl aynı yazıyı sezon sonunda yazcakmı
                          adamlar bizim kadroyu bozmadığımıza uyuz oldular,onlar yolunu bulana kadar biz üsküdarı geçeriz diye korkuyorlar
                          başka bir şey söylemiyorum
                          bence doğru olanı yapıyoruz bu sene,
                          yattara,gökdeniz,umut,stepanov,hüseyin,risp,ceyhun,ayman,ersen,bunların yanında jabi,serkan,adnan iyi olabilir bize katksı olacaktır,
                          hem alternatif kadro olurlar

önümüzü göreceğiz 12 gün sonra ilk maç ben bu sene şampiyonuz diyorum ve iddialıyım,
                          inşallah yanılmayacağım.
                          akşam akşam yüregimize su serptin kardeş saolasın.. zaten her sene biz bu senin düşündüklerini düşünerek yola cıkıyoruz. yani bu ziya doganında dedigi gibi Trabzonspor her sene lige şampiyonlukla başlar .kadromuza güvenimiz var fakat onların kendilerine guvenleri yok .. onları şampiyonluga inandıracak ikna gabileyeti yüksek birisi olmalı.. bu nejmi perekli degil bence.. öyle biri olmalıki Transporda oynayan oyuncular onun agırlıgı altında kalmalı Ts yenildigi zaman yüzü kızarmalı kendinden nefret etmelii.. nasıl ki eski oyuncular diye yenildigimiz zaman mahalleye gidemiyorduk o şekil de olmalıı... kadromuza bi lider şart .. bu lider marcelinho cok super olurdu mesela ama ne yazık ki gönderdiler.. hojdonk feneri nasıl şampiyon yaptı işte o liderlik vasfı ile .. TEkke tekke diyoruz ama o da yeri geldiginde kendini Ts den büyük görüyor ..

lider olacak ömür boyu hizmet edecek gibi aynı zaman da yarın ayrılacagını bilerek hizmet verebilecek bi liderrr ...
                          Trabzonspor

Yorum

• bunlar gidip marcelinhoyu almasin zuhaha alirlar mi alirlar hic belli olmaz
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

abi umarım o iki isim olur
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi umarım o iki isim olur
                                hangi iki isim bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X