Uşaklar Göreleden ayrılıp Düzceye geldiğim bu günün erken saatlerinden şu ana kadar artı dün tüm gün buradan uzaktaydım. Bugün inanılmaz bir sıcak vardı Düzcede ve bu sıcakta ev aradım mahvoldum hepsine amenna yinede ama YAHUU TRANSFER YOK MU HALAAAA!!!!!!
Yok abi yok tık yok senin hiç değilse hedefin var vede ev bulursun ama bizim açımızdan umut yok gibi bu zamandan sonrada transfer için pek ümitli değilim..Yani kısacası sen ev bulursun yerleşirsin milletle kaynaşırsın bizde yine değişen durum olmaz
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız,medya transferleri yapan kulüpleri seviyor
neden haber oluyor,gazete satılıyor,reklam alıyorlar
ama gerçeklere bakalım
b.taş bir kere borçları 150 trilyona yakın başkanlarına senet imzalayıp tranfer yapıyorlar,defansları berbat kaleye aldıkları rüştü milli takımda kendini gördük,f.bahçeden gelmiş olması aldığı para onu tartışacaklar
hala delgado ve ricardinyo gibi adamlardan istediklerini almadılar kleberson kovdular yeni adam aldılar onunda ne kadar uyumlu olacağı bilinmez
en kötü defans onlarda runjeyi kaybettiler,g.zan,baki,i.üzülmez bunların ne olduğu belli
hoca yeni,istanbulda tutunabilirmi,her sene olduğu gibi transfer yapıyorlar sonuç ortada
f.bahçe yeni aldıkları adamlar carlos 35 yaşında çok paraya geldi wederson aynı bölgeye
ama 3-4 yıllık takımı dağıttılar şampiyon kadroyu bozdular onlarında kalede ve defansta sorun var lugano edu serdar bunlar ne kadar taşıyabilir sezonu,yabancı transferi ne kadar yapabilrler,tuncay gitti o da önemli onlar için
onları götürende aziz yıldırım o adam gitsin görecekler dünyanın bucaklarını
g.saray yabancıları yolladılar lincon alındı ama schalkede sorunlu adamdı,5 maç ceza almış,uyumsuz adam sorun olabilir linderoth ne yapabilr hocaları yaşlı
ve en önemlisi 5 maç ceza aldılar
gelir kaybı,uyum sorunu
bizim kadro bozulmadı en iyi defans bizde en iyi hücum hattı bizde orta saha,sol tarafa birde forvet olabilir tabi kaleci de
ama bence sezona en iyi giren biz oluruz ilk devreyi 5-6 puan önde kaparız devre arası eksik yerlere takviye ile sezonu götürüz kadro genişliğimiz var hem geçen yıl gelenler daha uyumlu olacak sürekli yan yana oynuyorlar zaten 2.yarıda görüldü bu
medya olayı gördü,önce transferle vuracak kafa karıştıracak sonra yönetmle hem takımın hemde taraftarın arasını açacak
örnek gerede ziyareti olayı nasıl çarpıttılar
ama sonra geri adım attılar BMN yönetimine tebrikler
işte yazılar çıkıyor carlos,lincon jabi bakalım Z.çöl aynı yazıyı sezon sonunda yazcakmı
adamlar bizim kadroyu bozmadığımıza uyuz oldular,onlar yolunu bulana kadar biz üsküdarı geçeriz diye korkuyorlar
başka bir şey söylemiyorum
bence doğru olanı yapıyoruz bu sene,
yattara,gökdeniz,umut,stepanov,hüseyin,risp,ceyhun,ayman,ersen,bunların yanında jabi,serkan,adnan iyi olabilir bize katksı olacaktır,
hem alternatif kadro olurlar
önümüzü göreceğiz 12 gün sonra ilk maç ben bu sene şampiyonuz diyorum ve iddialıyım,
inşallah yanılmayacağım.
aynen katılıyorum bide yedekte beklecek her an macı cevirebilecek bi adam lazım bence oda segen biliyoruz ki sergen hem usatlıgıyla hemde firkiklerdeki usatatlıgı soylemeye gerek yok trabzonspor da oynadıgı zaman bilen biri sergen nasıl bir oyuncu oldugu da bilir bence segen alınmalı
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
bari forvet alamiyorsan junu sakla belki bi patlama yapar belli mi olur...okadar kötü bir futbolcu degil jun aslinda...adam gol krali oldu , cek kollerin , barosun oynadigi milli takimda oynadi...yasi da genc...uyum saglayamadi iste...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
bari forvet alamiyorsan junu sakla belki bi patlama yapar belli mi olur...okadar kötü bir futbolcu degil jun aslinda...adam gol krali oldu , cek kollerin , barosun oynadigi milli takimda oynadi...yasi da genc...uyum saglayamadi iste...
alacaklar alacaklar bak diyorum alacaklar bu sesizligin sonunda fırtına patlıycak ama bizemi patlar yoksa onlaramı patlar yoksa bizansamı bakcaz görecez ama onlar alacaklar oyuncu olmazsa bile alacaklar anlayan anladı
En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 23:50.
ya iyi futbolcu alacaklar sampıyonlugu alacaklar bizans takımlarının aldıgı futbolcular ellerinde patlıycak yada transfer yapmıycaklar aralıkda godfatherı alacaklar yada dandik futbolcu alacaklar (bizde onları izlemeye kostura kostura gidecez meraktan cünkü göklere cıkaracaklar) bize patlıcak sonucta anlıycan biseler alacaklar ama birilerine patlıycak ha almazsalarda aralıkta godfather alacaklar
Yorum