Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neyse herkese ii geceler yönetimdeki ölüm sessizliği bozulur umarım

Yorum

• gerçeklerden korkanlar

İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar bu fikrim yöneticiler tarafından silinirmi bilmiyorum ama sölemeden edmiyeceği hatırlarsınız tayyip bi zamanlar feneri sawunmuştu we farozda bu yüzden tayyip protesto edilmişti. tayyip başkan fener şampiyon. bundan sora neler oldu takımımız birden tepe taklak oldu gökdeniz şike skandalı daha bir sürü olay bir önceki sezon çok ii olan takım ne hallere geldi. daha sonra bildiğniz üzere tayyip erdoğanın adamı nuri geldi takımın başınaa tayyip trabzonsporu fener gibi himayesine almak istedi ama ne oldu arkadaşlar görüyorsunuz
      kardeş bunu herkes biliyor da kimse sesini çıkarmıyor. sonuçta spor ve siyaset ayrı şeyler ama birilerinin türkiye gerçeklerini iyi anlaması gerek bence. öyle olmasa bugün tff neden bu kadar köşeye sıkışsın ki. öle ya zanaydın stad yapacak arazi devletin arazisi ve onu alması lazım. burada ulusoy yanlış adam aradan çıkması lazım. o zaman zanaydın ulusoyun karşısında. devletin toprakları üç istanbul eziğine peşkeş çekilirken kimse sesini çıkarmıyor sonra da spor sadece spor oluyor. herkes biliyor bunları. ama konuşacak adam lazım. futbol asla sadece futbol değildir...
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Bana kalırsa biz iyi bir transfer için daha çok bekleiz gibime geliyor..Bu yönetimin birşey yapmaya niyeti yok..

Yorum

• YA BU HABER DOĞRUYSA YUHHHH ARTIK DICEM VE BASLICAM KAPTIRMAYA VALLA:

Trabzon Sergen'in peşinde

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta

Sergen için gizli atak

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar
          buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.

Oyunu yönlendirir
          Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi. Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
          YILMAZ ŞENOL
          YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• bu haber kesin yalan fotomacın bildik hikayeleri
            ya alkmaar dan dembeleyi alsak ne iyi olurdu be.tam bize ilaç olacak tipte oyuncu
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Bencede yalandır bu haber..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yüzde olarak karsilastirirsak Yönetimin sucu 70% hocanin sucu 30% dur
                ikisinin de basarisizliktaki payi ve sucu %100 dur.

Yorum

• sabah sabah haberleri acsakta dogru bi haber okusak ya .. artık yalan haberlerden etkilenmiyorum ama bu ne ya.. birde yazıyor ki ziya dogan sergen i istiyor.. ulan bu adam sergeni istiyorda niye polonyalara bilmem nerelere oyuncu bakmaya gidiyor.. Trabzonsporun cokmu parası varda bunun gibi adamlar yiyor bu parayı. Şerefsizliğinde bu kadarı yaa.. Şekerspordan sergen i alırlar sonrada şehir turu atarlar Türkiyenin elmiş geçmiş en iyi oyuncusunu aldık diyee .. bu adiler bunu yapar... yarında bizimkiler tanjuyu futbola döndürmeye calısırlar ve teklif yollarlar artık.. Bi sabah olsun gücel bi haber okuyabilsek bi sabah yaaa..
                  Trabzonspor

Yorum

• egr bu haber dogru ise varya sergen ucak bulamasın atıyla trabzona ucma gelir.. kacırımı adam hiç böyle kek bi teklifi ..
                    Trabzonspor

Yorum

• sabah sabah bu yalan haber asabımı bozdu, içimden bildiğim bütün beddua ve küfürleri ediyorum....Ayrıca bu saçma sapan haberleri de lütfen buraya taşımayalım arkadaşlar...

Yorum

• her sene aynı terane yeter be artık
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Sergen haberi eskidir. Hani bir ara bizde top oynadı, 5 sene falan önce, ondan önceki haberlerdir bunlar öyle değil mi

Lucescu ile şu maçta şu kadar bu maçta bu kadar dakika oynarım pazarlığını yapan adamdan, milli takım kampında siz elemelerde çalıştınız oh şimdi ben sizin yerinize finallere sefasını sürmeye gidiyorum diyerek kavga çıkartan adamdan ne beklenir?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayal ve Gerçek

Fenerbahçe Roberto Carlos'u aldı, Galatasaray Lincoln'ü, Trabzonspor ise Jabi'yi!

Fenerbahçe Carlos'un yanına Vederson, Galatasaray Lincoln'ün yanına Linderoth, Orkun, Servet, Bouzit'i kattı. Trabzonspor Jabi'nin yanına Serkan ve Adnan'ı. Kadrosu Trabzonspor'dan çok daha iyi olan ve Rüştü ile Mehmet Yozgatlı'yı alan Beşiktaş'tan da vazgeçtim. Şimdi bu Trabzonspor, rakiplerinin durumu ortadayken, elindeki şu kadro ve bu takviyelerle, hâlâ çıkıp da kendisi için artık bir nostalji olan şampiyonluktan bahsetmeyi becerebiliyor ya... İnanın çok şaşırıyorum!

Bir hayali gerçek gibi yutturmaya çalışan bu söylemin sahipleri, ya hakikaten dünyada olan bitenden habersiz ya inatla kendilerini kandırıyor ya da yıllardır yaptıkları gibi taraftarı!

ZEKİ ÇOL 27.06.2007

işte size yönetimi özetleyen güzel bir yazı
                            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Yabancı veya Mehmet Çakır/Mehmet Topuz ikilisinden birini alamıyorsak Sergen bizdeki Ceyhun'dan daha kaliteli bir oyuncu bence. Ceyhunda çok kaliteli ama geçen sezon alttan üste doğru tırmanmak için alındı ve misyonunu tamamladı. Ayrıca Ceyhundaki bencillik Sergende yok. Hem de solak. Freekickler içinde kesin çözüm. Hem de bedavaya gelecekse Ceyhunu satıp en azından para kazanalım. Ceyhun zaten sıkılmış gibi, bu sene faydalı olmayacak ve sorun çıkartacak gibi bir his var içimde. Sergen ise 2.ligde Süper Ligi özlemişe benziyor ayrıca önceden bizde oynadığı zamanlar oyunundan zevk alıyorduk. Kiloları da atmışsa (tabi Ziya oynatırsa) faydalı olur. En azından Ceyhundan daha faydalı olacaktır. Yaş konusuda Keçelinyo ve Ceyhun gönderilir yerlerine gençlerden birkaçı katılırsa takıma ayarlanmış olur. Ee zaten paramızda yokmuş...
                              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak mustiok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayal ve Gerçek
                                Sabah ben de okudum bu bu yazıyı... Süper yazmış süper ..Oku ve ders al büyük! başkan ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X