İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kazanan olmamıs hala devam edıo.baskan masadakı oyunculardan bırını ıyı para verılınce satmıs sımdı ıyı bı okeycı alcaklar ama gorusmeler suruo bu a rada baskanla eslı oynayan zıya dogan da ıllede kırmızı onlu ısterım deyıp tas calmaya kalkınca yakalanmıs.İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba kim kazanmis haberiniz warmi
şimdı okey federasyonunun oyundakı okey sayısını 6 ya cıkarmasını beklıolarmıs
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
şu keçelinhonun 11'de başladığı kadro mu?ziyaaaaaaaaaaaaİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya dogan yaptigi son aciklamada ikinciyarida kurdugun kadro ile ikinci bile olabilirmis eger kadro bozulmasaymis::?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
brozek kardeşleri alıp transferi noktalayabiliriz. bence takımın kaleciya ihtiyacı yok. tolga var kapı gibi. ona bişe olsa jeff var. bence gayet iyi götürürler işi. dediğim gibi ceyhunun yerine piotr, ersenin yerine pawel ilaç olurSamsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize
Yorum
-
Bilo Paşa
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba kim kim okey oynuyodular

:
bu adamlar ancak okeye 4. transferi yaparlar
Yorum
-
Bu dört gün icerisinde futbolcu alınmasını bekliyorum Trabzondaki kampa özellikle alınacak yabancı 10 numara gelemeyecekse katılamayacaksa almasınlar kulubün parasını cöpe atmasınlar bu takıma stoper almaya gerek yok Milan Erdinc ve Cagdas varki Tayfunda bir cok macta Kayseride stoper oynadı Sol bek almaya da gerek yok bence en azından ülkemiz şartlarında Celalettinden Cagdas tan cok daha iyi bir futbolcu yok bir Wederson vardı extra özellikleri olan o da olmadı zannederim Ümit milli oyuncumuz Eyüp Kadri de kalacak takımda orada Adnan ve Hasanda oynayabilir demek istedigim iyi bir 10 numara ve genc gelecek vadeden bir sol acık ki Arjantinden alınabilir ve Tecrübeli bir kaleci alınırsa ki hala Bobadillanın olacagına inanıyorum
bu takım hala bunlara ragmen is yapar:2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
butakima lavezzi sartİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dört gün icerisinde futbolcu alınmasını bekliyorum Trabzondaki kampa özellikle alınacak yabancı 10 numara gelemeyecekse katılamayacaksa almasınlar kulubün parasını cöpe atmasınlar bu takıma stoper almaya gerek yok Milan Erdinc ve Cagdas varki Tayfunda bir cok macta Kayseride stoper oynadı Sol bek almaya da gerek yok bence en azından ülkemiz şartlarında Celalettinden Cagdas tan cok daha iyi bir futbolcu yok bir Wederson vardı extra özellikleri olan o da olmadı zannederim Ümit milli oyuncumuz Eyüp Kadri de kalacak takımda orada Adnan ve Hasanda oynayabilir demek istedigim iyi bir 10 numara ve genc gelecek vadeden bir sol acık ki Arjantinden alınabilir ve Tecrübeli bir kaleci alınırsa ki hala Bobadillanın olacagına inanıyorum
bu takım hala bunlara ragmen is yapar:
Yorum
-
değirmendere sporlu can konyasporla 5 yıllık sözleşme imzalamış adam 32 maçta 28 gol atmış ya iyi çıkarda süper lig de tutunursa geredeye götürün bu çocuğu siz deneyin bakın yetenekleri neymiş şimdi konya da parlarsa bi daha nasıl alacaksınız siz bu çocuğu değerlendiremiyoruz o kadar profesyonel takımımız var biz 1 topçuyu bile trabzona kazandıramıyoruz sonra da djokaj gibi sözleşmesini fesh edip göndermek için yabancı arıyoruz...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Hem kardes kardes mutlu olurlar. Hemde uyumlu. Bende istiyorum aslinda Brozekleri. Ama bizim yonetim in cebinde akrep varİlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebrozek kardeşleri alıp transferi noktalayabiliriz. bence takımın kaleciya ihtiyacı yok. tolga var kapı gibi. ona bişe olsa jeff var. bence gayet iyi götürürler işi. dediğim gibi ceyhunun yerine piotr, ersenin yerine pawel ilaç olur
Kaleci yok ama solda iyi gidecek bir kanat a var malesef13 Vitor Hugo
Yorum
-
WERTHeR
Barcelonanın kadrosunu komple alsak bu hocayla iş yapmaz en iyi ihtimal üçüncü oluruzİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dört gün icerisinde futbolcu alınmasını bekliyorum Trabzondaki kampa özellikle alınacak yabancı 10 numara gelemeyecekse katılamayacaksa almasınlar kulubün parasını cöpe atmasınlar bu takıma stoper almaya gerek yok Milan Erdinc ve Cagdas varki Tayfunda bir cok macta Kayseride stoper oynadı Sol bek almaya da gerek yok bence en azından ülkemiz şartlarında Celalettinden Cagdas tan cok daha iyi bir futbolcu yok bir Wederson vardı extra özellikleri olan o da olmadı zannederim Ümit milli oyuncumuz Eyüp Kadri de kalacak takımda orada Adnan ve Hasanda oynayabilir demek istedigim iyi bir 10 numara ve genc gelecek vadeden bir sol acık ki Arjantinden alınabilir ve Tecrübeli bir kaleci alınırsa ki hala Bobadillanın olacagına inanıyorum
bu takım hala bunlara ragmen is yapar:
Yorum
-
Szymek in futbol hayatının bitmesine ziya doğan a bağlanıyorsa diyecek birşey bulamıyorum.Tamam Ziya Doğan ın oynattığı futbol dan bende memnun değilim ama herşey de direk bir adamın üstüne atılamazki.Szymek antep maçında bilindiği gibi bacağı kırıldı bundan sonra gözle görülür bir performans düşüklüğü yaşadı.1 hafta önce lig tv de 2 ye 1 adlı programın konuğu Ziya Doğan dı ona Szymek i sordular.Kendisiyle konuştuğunu ve szymek eşinin Trabzona gelmek istemediğini söyledi.Yani ailevi sebeplerden kaynaklanan problemler.Böyle bir ortamda Ziya hoca ne yapacak sen bu adama gitmeyeceksen desen adam kaçar gider.Direk olarak birisini suçlamak inanın çok kolay sadece klavyede bir kaç tuşa bakar bu iş.İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün evde oturuyorum hiç aklıma gelmeyen birşey çıktı...
babam diyorki "simkowyak gibi adamın futbol hayatını bitirdi bu ziya doğan, şimdi yönetimden 10 numaramı istiyor?"
Aklımın ucundan geçmemişti...dondum kaldım,ne kadarda haklıydı..."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Vallahi kardesim ugrastıkları 10 Numara Lavezzimi bilmiyorum Lavezzi San Lorenzoda 10 numaralı formayı giyiyor ama biraz daha forvet özellikleri agır basan futbolcu bu arada Lavezziyle ilgili cok ciddi haberler cıkmıyor uluslararası medyada bu iyi gelisme birara Werder Bremen Spartak Moskova vardı ama şu an ses yok forvette Umut Ersen Ömer Rıza Ergin Cem Emre Aygün olmak üzere altı futbolcumuz var bunlardan bir dörtlü cıkarmı bilemiyorum ama Ceyhunun oldugu bölgeye iyi bir futbolcu sart tabi ceyhun gönderilmeden......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum